Nē nu man būtībā patīk midengine rwd, ik pa brīdim domāju, ka gribu MR2, bet nomīžu no nepraktiskuma.mikimiki wrote: ↑30.04.2022, 09:22Rwd dinamika vienmēr patikusi vairāk! Fwd ir jautri, lai brauktu ātri vajag daudz skila - respect par to!
Pilnpiedziņa vairs neuzrunā kopš 15 gados beidzu mizt karstu par audi s1! Vispār autisti radījusi heitu pret audi un quaaaaatrrrrrioll
Ar tiem 200 lopiem pilnpiedziņu tā pat vēl nevajag! Pie vairāk jā droši lai iet pilnpiedziņa! Bet nu tad tur tā pat prasās rallija posmu trasi vai mežu! Ielai un vēl pilsēta tos 300 lopus nafig nevajag!
[Spams]Ar R32 vest cementu uz stroiku
-
- Zem i plakan
- VW: MK4 24V 4mo & B6 V6 4mo?
- Has thanked: 102 times
- Been thanked: 357 times
Re: [Spams]Ar R32 vest cementu uz stroiku
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Mani fascinē tās sajūtas iekš LTeškas - pazīstams čalis sačipsoja abas savas LTeškas un sava fātera LTešku [2.5, protams] - tagad ar jebkuru no tiem otrajā robā ieejot pūtienā uz grants sāk spolēt - tās sajūtas ka tajā lielajā kulbā kaut kur tālu aizmugurē kaut kādi riteņi sāk spolēt ir interesantas...GatisGirdenis wrote: ↑30.04.2022, 08:36Tīri ikdienas hujārīšanai neredzu īsti jēgu no rwd. Rwd tinās arī pie tiem pašiem 200zs vai pat mazāk, ar vecu nopisteni vismaz var just to tīšanos jo viss panelis ārdās ārā, kamēr kaut kādā lielākā bembī neko nejūti un nedzirdi un ik pa 2ned braukā uz riepu servisu
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
-
- VW: Passat VR5 Syncro
- Has thanked: 273 times
- Been thanked: 145 times
Cik mm protektors ir jaunām vasarenēm? Kādi 8?
Un nākamais jautājums - cik drīkst būt atšķirība protektora dziļumā vienas velkošās ass riteņiem lai diferis nepašiznīcinātos?
Un nākamais jautājums - cik drīkst būt atšķirība protektora dziļumā vienas velkošās ass riteņiem lai diferis nepašiznīcinātos?
-
- VW: vw GOLF3 Match 1,8mono
- Has thanked: 98 times
- Been thanked: 54 times
Tev 100 %, ikdienā riepu spiedienā ir lielāka atšķirība, nekā tajos milimetros
-
Nejauc pirkstu ar krānu; nekur neesmu teicis ka priekšas bezpiedziņa ir sūdsmikimiki wrote: ↑30.04.2022, 09:31Bet vispār pie kājas par piedzinu ko citi brauc! Vnk nesaprotu Msh kurš būvē turbo vienriteni, saka ka fwd ir sūc, saka ka kvatro ir uber alles! Bet pašam no kvatro ir tikai karotes palikušas!
Un sajūta kad bērnība msh sēdējis ziguli uz pakaļas dīvāna, vadītājam saslīdejis un šimis atravas ar ne pieskrūvētu 30nieci pa galvu!
Mani diezgan uzjautrina tādas frāzes kā tā Arnika vakardienas pērle, "200 zs fwd ielai neder" - mļa, ko?!
Par apdiršanos ejot krusteniski - nu tas tāds hipotētisks pieņēmums, pieņemot ka tas notiktu ar kaut cik baudāmu pakaļas bezpiedziņas mašīnu [kādu E30, piemēram] un ar jaudīgu motoru - nevis smagu, ar pašvaku dīzeli [priekš tā svara] un piebāztu ar elektroniku lai visādi mikimauši katrā trešajā līkumā neaptītos ap kādu koku. Es domāju ka pietiktu tev ar kādu E30veidīgu mašīnu kurā iebāzts kāds 300 zs turbiķis, izbraukt kādu līkumu, līkuma vidū motoram brutāli ieejot pūtienā, lai tu pārdomātu par to cik pakaļas bezpiedziņa labi vadās...
Es, protams, tevi saprotu - beha tomēr ir forša - kaut kādas ērtības, un divlitrīgais dīzelis forši spolē, un tu attiecīgi esi pirmais čalis ciemā - bet nu ar laiku tev galvenā prasība pret mašīnu vairs nebūs izspolēt sava ciema grants celiņus, un tad arī behu vairs nevajadzēs...
-
- VW: 1.9TDI,AR940
- Has thanked: 133 times
- Been thanked: 179 times
Pisec kas par filozofiju. Tak pie dirss ar ko kurš brauc, galvenais ka pa kaifu.
-
- VW: 1.9TDI,AR940
- Has thanked: 133 times
- Been thanked: 179 times
Vispār, mdz tak ir 200hp fwd turbo amen baznīcā drapaks. Viņš jau pateica ka viss ir safe un ir baudāmi. 
Nesalīdzini arī 200zs 40 gādīgu jettu ar svaigu vag! Citas pasaules!msh wrote: ↑30.04.2022, 12:44Nejauc pirkstu ar krānu; nekur neesmu teicis ka priekšas bezpiedziņa ir sūdsKatram piedziņas veidam ir savs pielietojums - pilnpiedziņai - lai kaut kur izbrauktu vai lai noliktu nopietnu jaudu uz ceļa, priekšas bezpiedziņa - kā praktisks risinājums apmēram jebkādam ikdienas pielietojumam kas nav mīcīšanās pa dubļiem [ne par velti vismaz 90% mašīnu ir ar to] , pakaļas bezpiedziņa - kā atgādinājums par to cik bija sūdīgi pirms 90 gradus atpakaļ ieviesa priekšas bezpiedziņu...
Žiķelī bērnībā ir sanācis diezgan daudz sēdēt, bet uzgriežņu atslēgas tajā nemētājās jo mans vectētiņš savu žiķeli uzturēt māceja. Bet jā, žiķelis man jau bērnībā parādīja cik pakaļas bezpiedziņa suks - neesmu aizmirsis kaut kad pusaugu gados situāciju kur aizbraucot ciemos pie kaut kādiem radiem ziemas laikā vecliepājā, no Ganību ielas uz ezera pusi, tur kur veco privātmāju rajons, varēja normāli to žiķeli dabūt stumt - apstākļos kur golfs ietu uz priekšu kā tanks
Liekas ka bija arī citas līdzīgas situācijas.
Mani diezgan uzjautrina tādas frāzes kā tā Arnika vakardienas pērle, "200 zs fwd ielai neder" - mļa, ko?!Uz koplietošanas ceļa, ja vien neesi atsaldēts urļiks, tā papildus jauda tiks izmantota lai trešajā vai ceturtajā robā ātrāk ieskrietos pēc apdzīvotas vietas beigām un lai ceturtajā vai piektajā straujāk apdzītu šosejas ātrumos...
Kā reiz nepārsteidzošā kārtā ir virkne mašīnu, kur jau no fabrīķa ir ~250 zs uz priekšas asi, tajā skaitā vismaz pusducis esošu VAG modeļu, dīvaini ka ražotāji nesaprot kam paredzēta jauda uz koplietošanas ceļiem...
Par apdiršanos ejot krusteniski - nu tas tāds hipotētisks pieņēmums, pieņemot ka tas notiktu ar kaut cik baudāmu pakaļas bezpiedziņas mašīnu [kādu E30, piemēram] un ar jaudīgu motoru - nevis smagu, ar pašvaku dīzeli [priekš tā svara] un piebāztu ar elektroniku lai visādi mikimauši katrā trešajā līkumā neaptītos ap kādu koku. Es domāju ka pietiktu tev ar kādu E30veidīgu mašīnu kurā iebāzts kāds 300 zs turbiķis, izbraukt kādu līkumu, līkuma vidū motoram brutāli ieejot pūtienā, lai tu pārdomātu par to cik pakaļas bezpiedziņa labi vadās...Ā nu jā, ne jau par velti BMW un MB pirms elektronikas kalna pielietošanas neatļāvās tādus motorus izmantot...
Ar pakaļas bezpiedziņu man sevišķi daudz nav sanācis pabraukt, tikai tik lai pārliecinātos ka izslavētais BMW tāds vācu prēmiuma žigulis vien tik ir - man pietiek ar pašu bembistu stāstiem par visādām shit happens situācijām, par kādām man grūti iztēloties kas būtu jādara lai ko tādu ar golfu dabūtu gatavu. Klasisks piemērs, padsmit gadus atpakaļ - viens liepājnieks ar savu vācu žiguli, E36 316, ziemas laikā brauca no slimnīcas pa Grīzupes ielu uz centra pusi - ceļš radās esam apledojis un ar tā sūda 1.6 nekādo griezes momentu pietika lai šis lēzenā līkumā negaidīti aizietu krusteniski...
Nē, es kaut kā dodu priekšroku mašīnām kuras krusteniski iet tikai izdarot īpašas darbības, un kur labais pedālis domāts lai mašīna sāktu paātrināties, nevis lai paliktu nesatbila
Es, protams, tevi saprotu - beha tomēr ir forša - kaut kādas ērtības, un divlitrīgais dīzelis forši spolē, un tu attiecīgi esi pirmais čalis ciemā - bet nu ar laiku tev galvenā prasība pret mašīnu vairs nebūs izspolēt sava ciema grants celiņus, un tad arī behu vairs nevajadzēs...![]()
Tas ka turbo bedre likuma vidu var pārsteigt tas ir skaidrs!
Neatkarīgi no piedziņas!
2.0 dīzelis ar 150hp ziemā spoleja labi un braucu ar izslēgtiem asistentiem lai tieši varētu slīdēt! Granteni spolet man ar 36to jau apnika pāris mēnešu laika!
Dīzelis bez bloka šobrīd ir ritigs fuj tāpēc arī ar behu vairs nebraucu! Komforts forsi bet otrais golfs foršākās!
Un nē neviena brīdi ar 46to nesajutos stilīgs
Izbraucu ziemu un aizmirsu par to auto
Aa un pat 140zs 318 ar metinatu bloki un sudigam riepām radīja tas apcirsties sajūtas kad paātrinies no apdzīvotas vietas! Bija jautri! Pārējais pie kājas
-
Vienīgās sajūtas ko radīja kompots kurā bija iebāzts tur tāds nemotors [1.8 16v] bija pilnīgas neiešanas sajūtas...
Varētu paprovēt kā iet E21 kurā tāds ielikts, bet labāk nē - tai mašīnai ir izveikta sūdste, es ar tādu nemācēšu braukt... 
-
Ā, un "uz ielas nelietojamā 200 zs priekšas bezpiedziņa" - desmit gadus atpakaļ Liepājā bija viens stiliņa biedrs kam bija B2 kupeja, divritenis, kurā bija iestumts 10v turbiķis kam bija uzlikta āņa [20v turbiķa] vadība ar čipsi - tā vadība tajā motorā pūta iekšā 1,4 bārus, tā ka tur savu 250 zs/350 nm varēja būt - es vienreiz tiku ar to mašīnu pavizināts - uz sausa asfalta otrajā pie pilna pūtiena viens ritenis bija uz saķeres robežas, tas apmēram viss kas tur bija tāds īpašs.
Nu tas sāk iet pie 5k Apgrieizeniem! Apakšas viņam nepatīk!
Ja ritigi dod mizā tad ir ok! Līdz pierod un tad prasās vairāk!
-
Nē, iet viņš nesāka ne pie kādiem apgriezieniem - toties apdzenot trešajā robā negaidīti gadījās ieskriet apgriezienu ierobežotājā. Nu okej, vismaz kāds labums no tām divam vālēm tātad ir - ar golfu es apgriezienu ierobežotājā ieskriet nevaru kaut vai tāpēc ka pēdejo apgriezienu tūkstoti tas motors vairs neelpo un neiet - bembija 16v nemotoram vismaz tā neiešanas līmenis saglabājas nemainīgs līdz pat galam...