[Spams]Ar R32 vest cementu uz stroiku
-
- VW: Ar pliku dibenu pa slapju zāli
- Has thanked: 219 times
- Been thanked: 251 times
Re: [Spams]Ar R32 vest cementu uz stroiku
Ja nopirktu normālas riepas, ar fwd vienriteni līdz kādiem 300hp ganjau pietiktu.
"Not daily driving your project car is like not f***ing your girlfriend to save her for the next guy."
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Pie tādiem virzuļiem tur četru cilindru vietā jau nav viens kopīgs cilindrs?
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
-
Sākums un beigas ir normālā pretrunā...
Ja tu līdz tiem 200+ zirguspēkiem nonāksi, tu diezgan prognozējami aiziesi pilnpiedziņas virzienā. Redzi, pakaļas bezpiedziņas specifiskās īpašības ielas mašīnai ir kaitīgas, jo to pielietošana saucas "agresīva braukšana" un iet kopā ar smukiem sodiem un soda punktiem...
Ļauj cilvēkiem baudīt rwdmsh wrote: ↑30.04.2022, 00:50Sākums un beigas ir normālā pretrunā...Jā, ir tik šausmīgi slikti ka pie švakākas saķeres viens priekšējais ritenis izspolē - pilnīgi noteikti ir daudz labāk ja šādos apstākļos pakaļas tilts, kuram ir mazāk saķeres [jo uz tā motors nestāv], aiziet pa priekšu un tu noraksties ar pakaļu pa priekšu...
![]()
Ja tu līdz tiem 200+ zirguspēkiem nonāksi, tu diezgan prognozējami aiziesi pilnpiedziņas virzienā. Redzi, pakaļas bezpiedziņas specifiskās īpašības ielas mašīnai ir kaitīgas, jo to pielietošana saucas "agresīva braukšana" un iet kopā ar smukiem sodiem un soda punktiem...Ja ir attiecīgas noslieces, tad mašīnā kurā ir dugas, priekš biķeriem vai trijniekiem, jā.
Ja Tev nav sajēga pagriezt stūri un paspaidīt pedāļus tas nenozīmē ka visi citi arī pie mazākas sānslīde mēs iepis kokā ar aizmugurējo bamperi!
Rwd taisnē startu paņems viennozīmīgi labāk ka fwd, pilsētas pagriezienus arī labāk ka fwd izņems! Un pie reizes vēl slīpi var nolikt! Nu prieks kur Tu rodies
Tak ble golfam ieber grīda pagriezienā, vienritenis tinas, iestājas *** taisni un nekur netiec! Rwd gan tiecas uz priekšu!
-
Jā, tiecas uz priekšu - ar sānu - un ja neatlaidīsi gāzi, tad turpinās tiekties ar pakaļu - beigās iznākums tas pats - dabūji atlaist gāzi, tik pakaļas bezpiedziņā komplektā ar pilnām biksēm...
Pilsētā pagriezienus labāk izņems tas, kas ir mazāks neatkarīgi no piedziņas veida...
Ļoti šaubos ka pakaļas bezpiedziņa startu spēj paņemt labāk par priekšas bezpiedziņu. Nē nu spēj, jā - ja uzliek aizmugurē 10XL izmēra slikus, nu tādus kā redzam viģikos amerikāņu dragreisistiem - jo priekšas bezpiedziņai tādus vienkārši nevar uzlikt...
Un lielākās jaudās tu tāpat gribēsi pilnpiedziņu, ar pakaļas bezpiedziņu gan jau ātrāk nekā ar priekšu, jo tur svara, un tātad saķeres mazāk.
Pilsētā pagriezienus labāk izņems tas, kas ir mazāks neatkarīgi no piedziņas veida...
Ļoti šaubos ka pakaļas bezpiedziņa startu spēj paņemt labāk par priekšas bezpiedziņu. Nē nu spēj, jā - ja uzliek aizmugurē 10XL izmēra slikus, nu tādus kā redzam viģikos amerikāņu dragreisistiem - jo priekšas bezpiedziņai tādus vienkārši nevar uzlikt...
-
- VW: mk2 Jetta 16V, mk2 jetta GT
- Has thanked: 178 times
- Been thanked: 446 times
Nu jau filosofē kā fckns.msh wrote: ↑30.04.2022, 00:50Sākums un beigas ir normālā pretrunā...Jā, ir tik šausmīgi slikti ka pie švakākas saķeres viens priekšējais ritenis izspolē - pilnīgi noteikti ir daudz labāk ja šādos apstākļos pakaļas tilts, kuram ir mazāk saķeres [jo uz tā motors nestāv], aiziet pa priekšu un tu noraksties ar pakaļu pa priekšu...
![]()
Ja tu līdz tiem 200+ zirguspēkiem nonāksi, tu diezgan prognozējami aiziesi pilnpiedziņas virzienā. Redzi, pakaļas bezpiedziņas specifiskās īpašības ielas mašīnai ir kaitīgas, jo to pielietošana saucas "agresīva braukšana" un iet kopā ar smukiem sodiem un soda punktiem...Ja ir attiecīgas noslieces, tad mašīnā kurā ir dugas, priekš biķeriem vai trijniekiem, jā.
Agresīvu braukšanu var arī atrauties ar 75zs passātu, rwd nemaz nevajag
-
Ar 75 zs passātu agresīvo ir jāgrib atrauties. Kamēr pakaļas bezpiedziņai pamatojums ir tieši tāds - likt krusteniski un zīmēt saules. Zaļu gurķu loģika - ko arī var lieliski redzēt uz ceļiem; ar 20 gadus vecām behām puse braucēju jauni čaļi. Kuri ari laiku to bērna sūdu izspiedīs, un puse pārkāps uz audī vai ko necilāku, bet otra puse paliks pie BMW nevis tāpēc ka pakaļas bezpiedziņa, bet tāpēc ka patīk kaut kādi knibuļi salonā vai izskatā. Pazīstams čalis, par mani pāris gadus jaunāks, nesen nomainīja 2.5 cešku uz E60, jeb kā tur sauca to piecsimtās sērijas sedanu, trīslitrīgu kuļmašīnu - ne jau visu šito mikimauša murgu dēļ, bet vienkārši tāpēc ka gribēja jaunāku mašīnu un C6 auža trīslitrīgais dīzelis viņu atbaidīja.
-
- VW: Ar pliku dibenu pa slapju zāli
- Has thanked: 219 times
- Been thanked: 251 times
Mikimausis ganjau arī mīž karstu uz e60 kuļmašīnu 
"Not daily driving your project car is like not f***ing your girlfriend to save her for the next guy."
-
- Zem i plakan
- VW: MK4 24V 4mo & B6 V6 4mo?
- Has thanked: 102 times
- Been thanked: 357 times
Tīri ikdienas hujārīšanai neredzu īsti jēgu no rwd. Rwd tinās arī pie tiem pašiem 200zs vai pat mazāk, ar vecu nopisteni vismaz var just to tīšanos jo viss panelis ārdās ārā, kamēr kaut kādā lielākā bembī neko nejūti un nedzirdi un ik pa 2ned braukā uz riepu servisu
-
- Zem i plakan
- VW: MK4 24V 4mo & B6 V6 4mo?
- Has thanked: 102 times
- Been thanked: 357 times
Iesaku automobīli ar haldexu - jaudas zudumu ziņā, tik efektīvs kā fwd, bet riepas ar 200zs nodeldēt ir grūti vai pat nereāli 
Izņemot haldex drošinātāju gan var diezgan easy tīt
Izņemot haldex drošinātāju gan var diezgan easy tīt
Nah, 5tā sērija pēc 34tā nepatīk!
Vairāki e9x ar ko sanācis vizināties bija ap tiem 200zs, ja negrib lai viņi iet šķērsām tad viņi arī neiet šķērsām!
Nav tā ka pieskaries gāzes pedālim un piedirsis bikses! Nezinu kāpēc Msh tā ir!
Un ar pilnpiedziņu dabūt agresīvu ir vēl vieglāk, xdrive labi iet plakaniski un ātrums kāpj pietiekam ātri lai paliktu arī bez tiesībām! Kamēr rwd vnk lēni slīdēs bet fwd būs pretējas puses apmalē ar nolauztu riteni
Vairāki e9x ar ko sanācis vizināties bija ap tiem 200zs, ja negrib lai viņi iet šķērsām tad viņi arī neiet šķērsām!
Nav tā ka pieskaries gāzes pedālim un piedirsis bikses! Nezinu kāpēc Msh tā ir!
Un ar pilnpiedziņu dabūt agresīvu ir vēl vieglāk, xdrive labi iet plakaniski un ātrums kāpj pietiekam ātri lai paliktu arī bez tiesībām! Kamēr rwd vnk lēni slīdēs bet fwd būs pretējas puses apmalē ar nolauztu riteni
Rwd dinamika vienmēr patikusi vairāk! Fwd ir jautri, lai brauktu ātri vajag daudz skila - respect par to!
Pilnpiedziņa vairs neuzrunā kopš 15 gados beidzu mizt karstu par audi s1! Vispār autisti radījusi heitu pret audi un quaaaaatrrrrrioll
Ar tiem 200 lopiem pilnpiedziņu tā pat vēl nevajag! Pie vairāk jā droši lai iet pilnpiedziņa! Bet nu tad tur tā pat prasās rallija posmu trasi vai mežu! Ielai un vēl pilsēta tos 300 lopus nafig nevajag!
Pilnpiedziņa vairs neuzrunā kopš 15 gados beidzu mizt karstu par audi s1! Vispār autisti radījusi heitu pret audi un quaaaaatrrrrrioll
Ar tiem 200 lopiem pilnpiedziņu tā pat vēl nevajag! Pie vairāk jā droši lai iet pilnpiedziņa! Bet nu tad tur tā pat prasās rallija posmu trasi vai mežu! Ielai un vēl pilsēta tos 300 lopus nafig nevajag!
Bet vispār pie kājas par piedzinu ko citi brauc! Vnk nesaprotu Msh kurš būvē turbo vienriteni, saka ka fwd ir sūc, saka ka kvatro ir uber alles! Bet pašam no kvatro ir tikai karotes palikušas!
Un sajūta kad bērnība msh sēdējis ziguli uz pakaļas dīvāna, vadītājam saslīdejis un šimis atravas ar ne pieskrūvētu 30nieci pa galvu!
Un sajūta kad bērnība msh sēdējis ziguli uz pakaļas dīvāna, vadītājam saslīdejis un šimis atravas ar ne pieskrūvētu 30nieci pa galvu!