Kas tās par muļķībām? Tev tiešām šķiet ka riepu dēļ piekares ģeometrija izmainījās?
Kā redzi - sagāzums tika regulēts nevis "ar jaunām riepām", bet "dēļ jaunām riepām".
Kas tās par muļķībām? Tev tiešām šķiet ka riepu dēļ piekares ģeometrija izmainījās?
Jā, tas ir tas kas notiek ja pēc sagāzuma izmaiņām neregulē savērsumu. Vakar arī - izmainīju tikai vienai pusei sagāzumu par ~0,8 grādiem - ar to pietika lai riteņi skatītos uz āru...
Izklapēsi ukrainietes vaigus, dabūsi no vīra pa jēbeli 100%
Riepas1.lv. Satītas bija pa pāriem.
Atkarīgs no printēšanas materiāla un kvalitātes. Es nezinu cik izturīga ir oem plastmasa, bet ja izmanto kaut kādus parastos populāros filamentus, nevis kaut ko ļoti specifisku, kas paredzēts lielai slodzei/izturībai, es turētos pa gabaluGatisGirdenis wrote: ↑31.03.2022, 09:13Jūs 3D printētām ķēžu sliedēm ticētu? VR feisīša grupā klīst printētas sliedes. Jautājums tāpēc, ka AUE augšējai ķēdei VVT sūdam sliedes laikam var dabūt tikai pilnā komplektā ar pašu solenoīdu (un to pašu nevar nopirkt). Baigi neskatījos, bet šķita, ka redzēju kādu 0.3mm bedri sliedē, varbūt pohujs, hz
Nu vispopulārākā sliede ir cita, nevis man interesējošā, jo štatos ļoti daudzos komplektos viņas nav. Lai gan atbilde laikam vienkārša - ķēde viņai slīd taisni cauri, laikam domāta tikai tam, lai ne-slap-stās un tāpēc varbūt arī printē. Spriegojošām sliedēm varbūt laikam tomēr labāk neticēt printerim.
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests