Tur homo briest vai vārsti?
SPAMS S2022E2
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Re: SPAMS S2022E2
Pirmīt ņēmos ar sagāzumu. Darbā atradu līdzenu grīdas pleķīti, vairākas reizes izmērīju sagāzumu - kreisajā pusē ~0,9 grādi, labajā pusē tik maz ka nevarēja izmērīt, bet nu slīpums uz pareizo pusi - norma bija līdz 1 vai 1,2, neatceros - servisā pie šitādiem cipariem noteikti arī paliktu. Nu neko, kreisajā pusē dabūju kaut kādus 0,2 grādus, dabūju savērsumu vietā - nevar saprast vai ir labi, bet labāk pilnīgi noteikti. Stāsta morāle - jaunas riepas ir cimperlīgas...
Pie viena ņemoties vēl atradu caurumu grīdā un caurumu pusrāmī - tātad kārba mainīsies kopā ar pusrāmi, tas to pasācienu laikam atvieglos...
Pie viena ņemoties vēl atradu caurumu grīdā un caurumu pusrāmī - tātad kārba mainīsies kopā ar pusrāmi, tas to pasācienu laikam atvieglos...
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
-
- VW: Gāze/PURVCIEMS/Maiņa
- Has thanked: 283 times
- Been thanked: 576 times
Moš thrust angle dibenā? Nezinu kā tas ir latviski.msh wrote: ↑29.03.2022, 20:37Pirmīt ņēmos ar sagāzumu. Darbā atradu līdzenu grīdas pleķīti, vairākas reizes izmērīju sagāzumu - kreisajā pusē ~0,9 grādi, labajā pusē tik maz ka nevarēja izmērīt, bet nu slīpums uz pareizo pusi - norma bija līdz 1 vai 1,2, neatceros - servisā pie šitādiem cipariem noteikti arī paliktu. Nu neko, kreisajā pusē dabūju kaut kādus 0,2 grādus, dabūju savērsumu vietā - nevar saprast vai ir labi, bet labāk pilnīgi noteikti. Stāsta morāle - jaunas riepas ir cimperlīgas...
Pie viena ņemoties vēl atradu caurumu grīdā un caurumu pusrāmī - tātad kārba mainīsies kopā ar pusrāmi, tas to pasācienu laikam atvieglos...![]()
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Teorētiski tāda varbūtība pastāv. Man aizmugurē labajā pusē supports bik velk līdz, kaut kad pagājušogad šo pārlasīju bet tas neizmainīja pilnīgi neko, pat ne uz laiku - minos ka tur bija bik apčakarēta ass, kas man lika domāt ka varbūt ass ir līka - tāpēc nedēļu uz fikso izmērīju sagāzumu visiem četriem riteņiem, bet neko tādu paranormālu aizmugurē neizmērīju, ~1,5 grādi abās pusēs. Bet nu kaut kad drīzumā vajadzēs izdonorēt vienu diskotēkas bremžu tiltu, sakomplektēt citu supportu un pie viena uzlikt citu asi, varbūt palīdzēs... Nu varbūt prikola pēc kādu tuvāko dienu vajadzēs izmērīt savērsumu arī aizmugures tiltam.
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
-
- VW: Mk2 Jetta 1.6
- Has thanked: 363 times
- Been thanked: 236 times
msh wrote: ↑29.03.2022, 20:37Pirmīt ņēmos ar sagāzumu. Darbā atradu līdzenu grīdas pleķīti, vairākas reizes izmērīju sagāzumu - kreisajā pusē ~0,9 grādi, labajā pusē tik maz ka nevarēja izmērīt, bet nu slīpums uz pareizo pusi - norma bija līdz 1 vai 1,2, neatceros - servisā pie šitādiem cipariem noteikti arī paliktu. Nu neko, kreisajā pusē dabūju kaut kādus 0,2 grādus, dabūju savērsumu vietā - nevar saprast vai ir labi, bet labāk pilnīgi noteikti. Stāsta morāle - jaunas riepas ir cimperlīgas...
Pie viena ņemoties vēl atradu caurumu grīdā un caurumu pusrāmī - tātad kārba mainīsies kopā ar pusrāmi, tas to pasācienu laikam atvieglos...![]()
Tāpēc savirzi liek uz jaunām riepām!
Drīz jāsāk ko ķimerēt, jāuzliek stūres pastiprinātājs, viss ir savākts itkā
Nabadzības tarkšķis