Piemēram, ugunsdzēsējs, vai ārsts, par 600 eur algu un gāzi savā auto, izsaukumā nešķiros, ko glābj, vai 3,0 dīzeļa, vai 2,0 gāzes īpašnieka dzīvību !!!
Kas tas vispār par debīlismu, ar to statusa šķirošanu ???
Ok, kad trollis Fokume te cepina parējos, viņam tāds prikols. bet kad parasts jūzeris pavelkās , tas nav normāli !!!
Kas tas vispār par debīlismu, ar to statusa šķirošanu ???
Ok, kad trollis Fokume te cepina parējos, viņam tāds prikols. bet kad parasts jūzeris pavelkās , tas nav normāli !!!
Ja tu pārtrauktu postot hui_ņu, tad varbūt varētu iesaistīties diskusijā par tik filozifiskām tēmām.
Es neko nešķiroju, man tak ir pilnīgi vienalga ko kurš pilda bākā, balonā vai kurā caurumā sprauž savu vafeli, ka tik nepiesmirdina ēteru ar savu reliģisko pārliecību. Tādus konkrētu lietu fanātus gan reizēm ir rēcīgi padirsināt.
Es neko nešķiroju, man tak ir pilnīgi vienalga ko kurš pilda bākā, balonā vai kurā caurumā sprauž savu vafeli, ka tik nepiesmirdina ēteru ar savu reliģisko pārliecību. Tādus konkrētu lietu fanātus gan reizēm ir rēcīgi padirsināt.
Turpinot Polo 1.4TDI tēmu - kas par prikolu var būt, ka viņam uzsākot braukt pie sajūga gājiena beigām viņš uztaisa tādu gaudojosu skaņu? Tā jau it kā viss normāli, braukt var, tikai īpašniecei tā skaņa besī Viņa kaut kādā servisā esot prasījusi, tur teica, ka tas tiem mazajiem motoriem esot normāli, bet nu hvz, baigi normāli jau neizklausās...