msh wrote: ↑26.02.2022, 10:19
Paņemsim par piemēru vienu zināmu meiču - strādā viņa kaut ko IT sektorā, neatceros ko. Tātad, pabeigusi studēt viņa iestājās kaut kādas lielās starptautiskās firmas Latvijas filiālē. Kāpēc tādas firmas mēdz Latvijā [un citās austrumeiropas valstīs] atvērt filiāles? Lai piesaistītu cilvēkus kuriem var maksāt mazākas algas nekā rietumniekiem - tātad lēto darbaspēku. Viņa tur pastrādāja, pēc tam viņu pārcēla uz AK. Acīmredzot AK daļai pietrūka cilvēku - situācija kuru var risināt divējādi - vai nu ceļot algas, tādējādi piesaistot cilvēkus no konkurentiem - vai pārceļot no citām valstīm cilvēkus kurus apmierina esošā alga, nu kā šajā gadījumā. Tātad, kas viņa ir? Pareizi, lētais darbaspēks...
Vot, par šito tev gan varētu konkrēti pa seju sadot, pird vienā piršanā par tēmu kuru necērt vispār.
Mdz noteikti zinās kur es strādāju, bet nosaukumu un adresi noteikti neminēšu, katrā ziņā - tevis piesauktais "IT uzņēmums". Strādāju jau divus gadus, kā es tur tiku - tam nav nozīmes, vienkārši apstākļu sakritība. Pieteicos uz "pilotprojektu", nostrādāju divus gadus, manuprāt bija ok, nezinu kā priekšnieks komentētu

. Svaigi pārcēlos uz citu nodaļu, kur maksā labāk un nav darbs ar cilvēkiem. Alga ir apmierinoša, dzīvot var un iekrāt priekš ne-tautas auto arī var. Tikko arī sāku kursus, kurus pasniedz RTU speciālists, un
kurus pilnībā apmaksā darbs. Uzņēmumā ir iespējas doties uz apmācībām, iegūt sertifikātus un papildināt esošo CV. Pat WFH statusā ir konstants kontakts ar vaditājiem, check-in un tādas lietas. Katrā ziņā nav tā ,kā man bija iepriekš radies priekšstats, ka priekšnieks ir kautkas nepieejams un redzams reizi mēnesī. Katrā ziņā, jūtos kā normāls cilvēks un nevar sūdzēties.
Tagad man tev ir jautājums - tu čista zini, ka Latvijā strādājošais IT darba spēks ir "lētais darba spēks"? Un ko uzņēmums ir darījis, lai uzlabotu darba produktivitāti tavā uzņēmumā, pacēlis darbinieka pašapziņu, un veicinājis darba kvalitāti?