SPAMS 21/22, bez spamošanas
-
- VW: vw GOLF3 Match 1,8mono
- Has thanked: 98 times
- Been thanked: 54 times
Re: SPAMS 21/22, bez spamošanas
Es tiko uz 30 dabūju raut uz apmales, lai vienam pakaļā netrāpītu, jo tavu brīnumu, nestājās. Un nav man liselin. Viss maršrurs līdz tam bija atkausējies no sāls, a tur pirms gājēju pārejas pliks ledus. Labi, ka karteris netrapīja uz bordes
Pēdējās 2 ziemas pierāda, ka Latvijā vajag radzes vai mīkstā sastāva riepas. Visi pārējie argumenti ir invalīds.
-
es arī varu turēt taisni mašīnu pa ledu uz 100, . Bet ne jau tur problēma,braukt taisni, bet gan apstāties, ja kas negaidīti notiek. Uz tā ledus, kāds te Jelgavā dažās vietās, arī 50 jau ir par daudz, lai būtu droši. Cik sapratu, pirms pāris stundām tādas bija visas ielas un šosejas.
-
- VW: mk2 Jetta 16V, mk2 jetta GT
- Has thanked: 178 times
- Been thanked: 446 times
Nu tāpēc barā braucu tā pat kā citi, kad bija tiešām brīva pretēja josla apdzinu pārējos nu uz kādi 70kmh! Pēc tam kad biju viens un apdraudu sevi pa tīru ledu ap 80kmh jo vējš tā pat purināja, tiklīdz redz ka ledus nav tā 100kmh!Lauris.R wrote: ↑17.01.2022, 18:05es arī varu turēt taisni mašīnu pa ledu uz 100, . Bet ne jau tur problēma,braukt taisni, bet gan apstāties, ja kas negaidīti notiek. Uz tā ledus, kāds te Jelgavā dažās vietās, arī 50 jau ir par daudz, lai būtu droši. Cik sapratu, pirms pāris stundām tādas bija visas ielas un šosejas.
Tiklīdz jūt kaut kādu bīstamību tā lenam samazina ātrumu!
Viens brauca ātrāk par mani! Apdzīvotā vietā piestāju pieturā lai viņam nebūtu mani jāapdzen, bet droši var aizbraukt tālāk.
Un par apstāšanos pats pareizi rakstīji, ja nestājas tad meklē citur kur aizbraukt! Ir vairākas reizes tā gadījies darīt! Vēl nesen pa grants ceļu apledojušu - nestājās, ielaidu vienu riteni ceļa nomales sniedziņā, nedaudz slīpi bet mašīna stājas un krustojumā varu nogriezties sev vēlamajā virzienā!
-
Auģikam kontaktgrupa nojuka. . Nesapratu no sākuma, ko man visi gaismas mirkšķina. Tad pamanīju, ka pečka neiet, tad sāku štukot. Bet kkā jocīgi, milimetru laikam panāk pats atpakaļ, jo starteris izslēdzas. Golfam savā laikā, kad tā gadījās, tad starteris hujàrija un uzreiz varēja saprast, kas notiek .
Viena kliente pat tā nobeidza starteri (arī Golfam ) pus pilsētu tā izbraukāja.
No rīta uz dārziņu braucot jāatceras, ka pašam jāpagriež atpakaļ
-
- VW: 1.9TDI,AR940
- Has thanked: 133 times
- Been thanked: 179 times
Visiem jau slimības lapas ar 20 divniekiem beigušās. Un daļa nošķīlas pie pirmā sniega
-
- VW: Passat VR5 Syncro
- Has thanked: 273 times
- Been thanked: 145 times
Man vecajam C5 bija precīzi tas pats.Lauris.R wrote: ↑17.01.2022, 18:53Auģikam kontaktgrupa nojuka. . Nesapratu no sākuma, ko man visi gaismas mirkšķina. Tad pamanīju, ka pečka neiet, tad sāku štukot. Bet kkā jocīgi, milimetru laikam panāk pats atpakaļ, jo starteris izslēdzas. Golfam savā laikā, kad tā gadījās, tad starteris hujàrija un uzreiz varēja saprast, kas notiek .