Iesācēja jautājumi

Interior | Exterior
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:

1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".

2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Graviic
VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..

Re: Zaljais

Post by Graviic » 20.12.2007, 15:34

Zaljais wrote:Es plato bamperi njeemu ''Elkšņos'' pa 30 lati jauns! Man liekas ka kitajorzu bet dereja labi tik vajadzeeja spaarniem nomainiit taas fignjas gar saniem lai vareetu uzmaukt! dereja ideaali klaat! Vot pagriezienu stiklinus neesmu dabujis! :)
Kas ir "ELKSHNJI"??????
Respekt i uvazhuha!!! :respekt:

Raa
Has thanked: 3 times
Been thanked: 2 times

Post by Raa » 20.12.2007, 15:38

Laurent wrote:Cenas noskaidrotas pakleejais biezais bamperis ar visiem stiprinaajumiem ir pa 45 Ls Divi Auto, a 40 Ls Renoksaa!
Visai kantaini cipari! prieksh Mk2!
a ko tad tu domaaji... ka tev pa chiriku tirgos? mazliet deficiits cik ir noveerots! Golfiem visas plasmasas ir padaargas!

Elkshnji ir shrots! Siikaak http://www.1188.lv

Laurent

Post by Laurent » 20.12.2007, 17:04

Raa wrote: a ko tad tu domaaji... ka tev pa chiriku tirgos? mazliet deficiits cik ir noveerots! Golfiem visas plasmasas ir padaargas!

Elkshnji ir shrots! Siikaak http://www.1188.lv
Es biju domaajis ka ap 30 Ls tas pasaakums nostaasies, bet kad pirmajaa vietaa kur paintereseejos bija 50 Ls! :|

Tad man tapa skaidrs kapeec ir tik daudz riisaini MK2 kur vienkaarshi panjem un kaadu no bamperiem nomaina pret stilkasciedras briinumu, un mani arii meiginaaja uz taadu pierunaat - bet neveiksmiigi! ;)
Mk4 GTI TDI Exclusiv

Alpine & Zeus

Raa
Has thanked: 3 times
Been thanked: 2 times

Post by Raa » 21.12.2007, 16:16

Var jau paveiktieska kaads nezinaataajs notirgo pa svietmaizi, bet cik tad biezi taa ir... :? :roll:

Post Reply

Return to “Virsbūve | Salons”