3 golfa atsperes
3 golfa atsperes
vai otram golfam var uzstuukjeet tresee golfa atsperes... citiem vaardiem, vai vinjas der?
-
- VW: Golf
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 9 times
Nu jaa, tas gan.
Man otriitim bij Weitec`s, arii tiiri pazems.
(neviena mashiina nav bijusi standarta augstumaa
) a gribeeju paeksperimenteet - uzliku megaultrasuper OMP sarkanaas atsperes, nu MOINS, man jau patika, tikai pabraukt bij taa kaa bij. Bet nu man patika.....katru mazaako bedriiti juta, bet nu stabilitaate.......
Tagad to pashu izjuutu ar savu Mk III, zems jau nereaali, bet toties stabils.....
Man otriitim bij Weitec`s, arii tiiri pazems.
Tagad to pashu izjuutu ar savu Mk III, zems jau nereaali, bet toties stabils.....
Mk2
skaidrs!
naakamais jautaajums:
tas ir normaali, kad (itkaa) sedinaataam atspereem pirmie 4-5 vijumi ir cieshi kopaa kad uzliku uz mashiinas gulj viens uz otra, bet paareejie 4 vijumi atkal ir ljoti taalu viens no otra? (taa ir aizmuguree). priekshaa viss arii (itkaa) seedinaata, bet tur aina ir savaadaaka.... daudz vijumu, resna atspere, bet visi vijumi vienaadaa attaalumaa!
naakamais jautaajums:
tas ir normaali, kad (itkaa) sedinaataam atspereem pirmie 4-5 vijumi ir cieshi kopaa kad uzliku uz mashiinas gulj viens uz otra, bet paareejie 4 vijumi atkal ir ljoti taalu viens no otra? (taa ir aizmuguree). priekshaa viss arii (itkaa) seedinaata, bet tur aina ir savaadaaka.... daudz vijumu, resna atspere, bet visi vijumi vienaadaa attaalumaa!
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
Origjinaalaas atsperes ir melnaa kraasaa ar kraasainiem punktiem uz viena vijuma, kas ir cietiibas markjeejums.
Seedinaataas dazhaadu vairaak vai mazaak krutu kantoru razhojuma ir dazhaadaas kraasaas, kas vairaakumaa gadiijumu arii kautko noziimee. (parocies forumaa - Marchs bija ieposteejis par to kraasu noziimi, kad es mekleeju saveejam atsperes).
Tas ka dazhi vijumi ir cieshi kopaa nav normaali un tas izskataas peec pashrociiga meegjinaajuma seedinaat atsperes. Pie tam ar liikaam rokaam - vinjas vienkaarshi ir atlaidinaatas un saspiestas vai arii saspiedushaas, jo peec atlaidinaashanas un saspieshanas par tik cik vajag nav noruudiitas...
Seedinaataas dazhaadu vairaak vai mazaak krutu kantoru razhojuma ir dazhaadaas kraasaas, kas vairaakumaa gadiijumu arii kautko noziimee. (parocies forumaa - Marchs bija ieposteejis par to kraasu noziimi, kad es mekleeju saveejam atsperes).
Tas ka dazhi vijumi ir cieshi kopaa nav normaali un tas izskataas peec pashrociiga meegjinaajuma seedinaat atsperes. Pie tam ar liikaam rokaam - vinjas vienkaarshi ir atlaidinaatas un saspiestas vai arii saspiedushaas, jo peec atlaidinaashanas un saspieshanas par tik cik vajag nav noruudiitas...
Viss ir iespējams, vajag tik labi gribēt...
forshas seedinaataas atsperes-9 vijumi. taas laikam kamazam domaataspeeciic wrote:skaidrs!
naakamais jautaajums:
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
Ja ir t.s. "progresiivaas atsperes", tad vinjas no galiem saspiezhas vairaak (saspiestaa staavoklii vijumi tuvaak viens pie otra) un viduu mazaak. Taa tam ir jaabuut. Bet ja 4 vijumi vispaar gulj viens uz otra un atlikushie ir ar apmeeram vienaadaam atstarpeem, tad tur ir kautkaadas auzaskrxzi wrote:vispaar kad es uzliku JOM seedinaataas atsperes... aina aizmuguree diezgan liidziiga.. augshaa 2-3 vijumi diezgan pamatiigi kopaa saiet..laikam jau taa ir jaabuut..
Un vispaar, ja grib atsperes noseedinaat un neteereet daudz pikja par nosaukumu, tad panjem biki cietaakas par origjinaalajaam (piem. no pasaata) un nofleksho vienu vai pusotru vijumu nost un lieta dariita
Viss ir iespējams, vajag tik labi gribēt...