Steidzama problema
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 1 time
Steidzama problema
Lieta sekojosa. Auto paneli deg abs esp un rocene mirgo, bez aizdedzes atslegas. Palaizot auto tas pasas lampinas deg, bet auto noslapejot un iznemot aizdedzes atslegu auto turpina rukt(panels deg ar lampinam). Atvienojot aizdedzes atslegas stekeri auto tpt ruc, iznemot 109releju auto noslapst bet panels deg. Kur varetu meklet problemu? Ja varat sazinaties ar mani pa talruni 24851569
-
- VW: Passat VR5 Syncro
- Has thanked: 273 times
- Been thanked: 145 times
Re: Steidzama problema
Kaut kur vadi bojāti. Pa lielam tas var būt jebkur, jāzvana viss cauri, jāmeklē...
Man reiz vienai mašīnai bija līdzīgi. Vienīgi tas bija tikai ieslēdzot atpakaļgaitu. Problēma izrādījās bija vados pie aizmugures lukturiem. Tā kā vēlreiz saku - tas var būt jebkur
Kaut gan, ja tu saki, ka piedarbinot mašīnu turpina degt ABS, tad varbūt vaina varētu būt vados uz ABS...
Man reiz vienai mašīnai bija līdzīgi. Vienīgi tas bija tikai ieslēdzot atpakaļgaitu. Problēma izrādījās bija vados pie aizmugures lukturiem. Tā kā vēlreiz saku - tas var būt jebkur
Kaut gan, ja tu saki, ka piedarbinot mašīnu turpina degt ABS, tad varbūt vaina varētu būt vados uz ABS...
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 1 time
Es zinu vienu vadu kurs bija bojats bet tam nebija nekada sakara ar abs. Bet paldies rit jaukus uz ielas un skatisos. Problema ir ta ka esmu danija un pec nedelas jadodas uz lv
-
Nu mašīna tak iet, tad jau braukt var. Kad vajag noslāpēt, norauj klemmi aķim.
Principā jau nekur nav teikts, ka ir sakars ar ABS, bet vienkārši aizdomīgi, ka ABS lampiņas nenodziest iedarbinot, tātad kaut kāda problēma ir, bet varbūt tikai sakritība... Ā nu vēl varētu pamēģināt izraut drošinātāju ABS. Un vispār var mēģināt visus drošinātājus pēc kārtas, jo teorētiski visam mašīnā jāiet caur drošinātājiem un ja tam mezglam, kur ir problēma, izrautu drošinātāju, tad ķēde pārrautos
-
Iespēja ir. Viņam pienāk gan pastāvīgais +, gan aizdedze, varbūt kaut kur iet uz īso.