Spams 2021 anonīmie alkoholiķi
-
- VW: vw GOLF3 Match 1,8mono
- Has thanked: 98 times
- Been thanked: 54 times
Re: Spams 2021 anonīmie alkoholiķi
Jeeiii. Kāda laime. Atradu stūrī citu suportu ar Ok virzulīti.
Pagaidām būs OK tāds. Citādi pirms tam bij tikai 3 sarūsējuši virzulīši, no kuriem jāizvēlas labākais .... Cerams, ka kādu kluci ar atradīšu, ko pagaidām uzlikt
Pagaidām būs OK tāds. Citādi pirms tam bij tikai 3 sarūsējuši virzulīši, no kuriem jāizvēlas labākais .... Cerams, ka kādu kluci ar atradīšu, ko pagaidām uzlikt
- Attachments
-
- IMG_20211023_170733.jpg (164.34 KiB) Viewed 571 times
Bomzhu varianta laifhak lai izietu apskati. Aiz gumijas saspiež bremžu AtE ziedi, paspaida iekšā un ārā un apskates Rūķītis appists
Ai dilst! Domāju pēc pusdienām iekakašu forumā, bet jāiepazīstas ar 6 lapām!
Un pirmais ko izlasu ir Msh iet pretrunās
Stabili ka te auzas varbūt pusnaktī palasīšu
Un pirmais ko izlasu ir Msh iet pretrunās
Stabili ka te auzas varbūt pusnaktī palasīšu
-
nekas jauns. Ja tikai priekš TA, tad šodien to nedarītu. Man ikdienai to vajag., Aizmirsu vakar paprasīt, lai priekšnieks atved lietas. Un tā kā vakaros pēc darba nesanāks iekļauties laika normās, Zināju, ka pa stūriem kkur kkam vēl ejošam jāmētājas.
-
nav tik traki. Pāris Msh palagi, pāris Pavāra odekoloni, Nedaudz Fokumes prāta aptumsums, jo it kā iedomājies Volvo V50 iegādāt. Un pārējais par manu sadzīvi bez Gobzema iesaistīšanas
Last edited by Lauris.R on 23.10.2021, 19:32, edited 1 time in total.
Tas saucas. "Es visus sapulcēju bet nevienu nesapulcēju"
https://www.facebook.com/groups/gobzeme ... 935223367/
https://www.facebook.com/groups/gobzeme ... 935223367/
UZ KADA PAMATA UZ KADA PAMATA, ES JUMS VARU cirst APKAKLEE BET JUS MANI NEVARAT AIZTURET. /Roberts Raimo/
-
Nē. Es baigi necenšos ko tādu panākt. Bet ja es pīpēšu pie mājas, istabas čībās , bez mērķa pulcēties. Jo lokdauna mērķis ir nepulcēties, nevis aizliegt smēķēt vienatnē. un kāds man pavēlēs iet iekšā, neļaujot nopīpēt pirms tam nestādījies priekšā, kā nosaka LIKUMS. , Tad tā saruna varētu izvērsties līdzīga, kadas pilns feisbuks
-
Var tak redzēt, ka policisti izbauda savu varenību, un paši var darīt ko grib un neievērot likumu, jo Latvijā savējie piesegs vienmēr.
Ja piedzēries bars tusē ielās, un rupji tiršās, ok, lai dabon ar šoku, bet, ja kkur aiz muguras policists uzsauc " Ei panāc šurp" tas nav korekti. Loģiski, ka gribās prasīt pretī. Kas tu esi ? bet pēc tāda jautājuma automātiski ir protokols. Un tas ir tas, kas kretinē, ka viņi drīkst izturēties kā grib. Un lūdzu neizvilkt tagad no mana teksta pāris vārdus un nesaukt mani par Gobzemieti
Ja piedzēries bars tusē ielās, un rupji tiršās, ok, lai dabon ar šoku, bet, ja kkur aiz muguras policists uzsauc " Ei panāc šurp" tas nav korekti. Loģiski, ka gribās prasīt pretī. Kas tu esi ? bet pēc tāda jautājuma automātiski ir protokols. Un tas ir tas, kas kretinē, ka viņi drīkst izturēties kā grib. Un lūdzu neizvilkt tagad no mana teksta pāris vārdus un nesaukt mani par Gobzemieti