Spams 2021 anonīmie alkoholiķi

Par visu un neko
Post Reply

Esi dabūjis 5G chipu?

Esmu
10
20%
Neesmu
3
6%
Liberaalju kokaiins
3
6%
Vecais labais m57
2
4%
Pandemija nau
11
22%
Laurim plutka no leetaa enerdzi drink
6
12%
Pardodu mk3 dokumentus
3
6%
Baradach, all off, Delete
5
10%
Karstais aizmugurlūcis
7
14%

Total votes: 50

fokume
Has thanked: 234 times
Been thanked: 563 times

Re: Spams 2021 anonīmie alkoholiķi

Post by fokume » 23.10.2021, 11:46

Virzulis ar mehānismu un gumijaam 15eur +10 EUR darbs = vinnee

fokume
Has thanked: 234 times
Been thanked: 563 times

Post by fokume » 23.10.2021, 11:47

Beigās tā pat sanāk lētāk un maksimaala veiktspēja

JackalEar
VW: Vw golf mk2 gti 16v
Has thanked: 39 times
Been thanked: 30 times

Post by JackalEar » 23.10.2021, 11:49

Man vienīgajam, no telefona rakstot, ja ar enter atdala paragrāfus, viņi, pēc iesniegšanas pārlec kaut kādā savā secībā?

Lauris.R
VW: vw GOLF3 Match 1,8mono
Has thanked: 98 times
Been thanked: 54 times

Post by Lauris.R » 23.10.2021, 11:55

mikimiki wrote: ↑
23.10.2021, 10:54
Viens kačā pedāli otrs caur skrūvi rauj ķīli uz leju
vai tā kā es, kurš vienmēr ir viens un vientuļš - iespiež pedāli ar puļķi un astutē pret sēdekli, un eju vilkt ķīli uz leju

Lauris.R

Post by Lauris.R » 23.10.2021, 12:02

Eju pīpēt

GatisGirdenis
Zem i plakan
VW: MK4 24V 4mo & B6 V6 4mo?
Has thanked: 102 times
Been thanked: 357 times

Post by GatisGirdenis » 23.10.2021, 12:04

fokume wrote: ↑
23.10.2021, 11:46
Ne vienmēr virzulis ir vainīgs. Rokas bremzes mehānisms ir ar tikpat lielu potenciālu. Trumuļiem? Viss cilindrītis 5€
pēctecis wrote: ↑
19.02.2024, 12:21
Tu nekur neesi eksperts.

msh
VW: Golf 2 ghetto GTI
Has thanked: 570 times
Been thanked: 153 times

Post by msh » 23.10.2021, 12:04

JackalEar wrote: ↑
23.10.2021, 11:44
Kur tev skaidri redzams, ka nestrādā? Ja nevazajas apkārt un nesatiek citus, tad arī nenodod tālāk vīrusu. Tātad tas strādā.
70% no zināmiem, kas nebija vakcinēti, tagad aizgāja vakcinēties. Jā, lai varētu strādāt etc, nevis tāpēc, ka tic vakcīnai, bet jebkurā gadījumā - aizgāja vakcinēties. Kopumā sabiedrībai pie irsas, vai viņš tic.

Pāri paliek tie, kas pilnīgi akli ar visām četrām un vēl asti iecērtas pret. Un, jautājums ir - vai tie vispār kādreiz, kaut teorētiskā līmenī, pieļauj domu, ka viņiem varētu nebūt taisnība? Tīri tā - jebkurai pozīcijai vajag opozīciju, lai skaidrāk izvērtētu? Vai tomēr akli noliedz jebkuru argumentu, kas stājas pretī viņu uzskatiem? Tu esi pieļāvis domu, ka varbūt tomēr viss šis ir nopietni? Vai arī akli tici? Lūk, starp citu, vienīgais nopietnais arguments kaujā "reliģija pret zinātni" - zinātne nepieprasa aklu ticību. Tā vispār nepieprasa ticību. Gribi pārliecināties par zinātnes fakta taisnību? Lūk, eksperimentu un pētījumu soļi, kurus atkārtot6, lai pats nonāktu pie rezultāta (.jā, protams, nopietnām lietām vajag nopietnus resursus un aparatūru un etc, bet ne par to ir runa).
Kādus konkrētus soļus var piedāvāt jebkura reliģija, lai iegūtu tos pašus rezultātus? Kāda secība jāizpilda, lai ebrejs sāktu staigāt pa ūdeni un pārvērstu to vīnā? Kas jādara ar trīs sešiniekiem, lai apspiestu roku ragainam zvēram?

Vai es ticu, ka valdība nesavtīgi rūpējas par iedzīvotājiem un tādēļ viss šis? Nē. Viņi to dara piespiedu kārtā un daļēji savtīgos nolūkos. Bet tas nav svarīgi, jo viņi to dara jebkurā gadījumā. Un, zini, labāk ir pustīrīti zobi, nekā netīrīti nemaz.
JA nevazājas apkārt un nesatiek citus. Es gan redzu pretējo - vīruss neizplatās lielākās cilvēku grupās, nu vismaz mūsu valdībai patīk tādas organizēt :D Pirms pāris dienām pusdienlaikā braucu gar veikalu, pie veikala stāv 10 cilvēku bariņš - tagad iepisa smieklīgi ātru komandantstundu, tā ka čupošanās pie veikala ir arī vakaros. Kur nu vēl visādi iepirkšanās bumi pirms kārtējajiem debīlajiem ierobežojumiem - aizpagājušosestdien braucot garām depo un senukai tāpat vien varēja redzēt ka valdība noorganizējusi kārtējo čupošanos. Un čupošanās sakarā - es mēdzu vakaros aizmīties uz centru un papļāpāt ar čaļiem kas tur zem klajas debess pļāpā dzerot alu - nu jau es varēšu braukt ar viņiem pačupoties kādā garāžā, jo par pļāpāšanu zem klajas debesss sods.

Nu tie septiņdesmit proči aizgāja sapotēties, un tālāk? Kāds no tā mums visiem ir labums? Potēšanās pirmrindniecē Izraēlā, kuru pirms pusgada bāza priekšā pakaļā, situācija pasliktinās, ar visu to ka tur ir sapotēti 75% tautas - "noderīgie idioti" nu skandina ka tas procents vienkārši esot par mazs un tāpēc tā esot... :D Pasaules statistika nerāda likumsakarību ka potēšanās novestu pie mazākas saslimšanas, tāpat kā tā uzskatāmi parāda ka ierobežojumi ir bezjēdzīgi [ASV demokrātiem patīk apspiest savu tautu tāpat kā mūsu jampampiņiem kamēr republikāņi ar tādu ksuiņu nenodarbojas - saslimstība pa štatiem daudzmaz līdzīga...] - tad kāpēc spiest uz to kas ir bezjēdzīgs? Ja gribas par visu varu cīnīties, lūdzu, karantīna - bet nu jā, tur naudas apgūšanas potenciāls mazs...

Zinātne ir pilna ar hipotēzēm, un nospiedošais vairākums zinātnieku ir ateisti [ateisms ir ticība neredzamajam, tikai šajā gadījumā akla un stipra ticība ka Dieva nav, un stiprāka nekā kristiešiem... :D ] kas viņu viedokļus attiecīgi ietekmē. Pa ūdeni staigājis un vīnu pārvērtis ir tikai Dieva dēls. Bet ar sešiniekiem daudz ko var darīt lai dažādos lāstos iekultos - mūsdienās cilvēki mēdz nemanīt ka zem kāda lāsta dzīvo, vai sev tādu uzliek. Man pagājušo svētdienu par to tika diezgan gari un plaši izstāstīts, ar piemēriem - man vislabāk palika atmiņā tas stāsts par to kā viņi tika vaļā no spokiem savā mājā.
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...

msh
VW: Golf 2 ghetto GTI
Has thanked: 570 times
Been thanked: 153 times

Post by msh » 23.10.2021, 12:05

fokume wrote: ↑
23.10.2021, 11:46
Parādi kur nopirkt supportam jaunu karodziņu... :troll:
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...

mdz
VW: 1.8T
Has thanked: 49 times
Been thanked: 196 times

Post by mdz » 23.10.2021, 12:12

Jauni suporti jau sen nemaksā dārgi, nav jāsmērējās jaukt.

GatisGirdenis
Zem i plakan

Post by GatisGirdenis » 23.10.2021, 12:14

mdz wrote: ↑
23.10.2021, 12:12
Jauni suporti jau sen nemaksā dārgi, nav jāsmērējās jaukt.
MK2 aizmugurējie?
Tu nekur neesi eksperts.

GatisGirdenis
Zem i plakan

Post by GatisGirdenis » 23.10.2021, 12:18

No ražotāja, kuru būtu gatavs arī pirkt, 100€. Pagājušo gad pa 100€ es nopirku visu bremzēm atskaitot priekšas supportus un ar to saistīto, tātad. Kluči, loki, diski, trumuļi, gultņi vai viens supports :D
Bet nu ja uzliktu passata trumuļus un 256mm ventilējamās priekšā, tad gan būtu manāmi dārgāk.
Tu nekur neesi eksperts.

Lauris.R

Post by Lauris.R » 23.10.2021, 12:27

Pasāta trumuļus uz mazo polo ? Golfam, kurš smagāks jau bija 1000x pa traku ar lielajiem trumuļuem. Straujāk uzbremzē un pakaļa šķērsām..

JackalEar

Post by JackalEar » 23.10.2021, 12:31

msh wrote: ↑
23.10.2021, 12:04
JA nevazājas apkārt un nesatiek citus. Es gan redzu pretējo - vīruss neizplatās lielākās cilvēku grupās, nu vismaz mūsu valdībai patīk tādas organizēt :D Pirms pāris dienām pusdienlaikā braucu gar veikalu, pie veikala stāv 10 cilvēku bariņš - tagad iepisa smieklīgi ātru komandantstundu, tā ka čupošanās pie veikala ir arī vakaros. Kur nu vēl visādi iepirkšanās bumi pirms kārtējajiem debīlajiem ierobežojumiem - aizpagājušosestdien braucot garām depo un senukai tāpat vien varēja redzēt ka valdība noorganizējusi kārtējo čupošanos. Un čupošanās sakarā - es mēdzu vakaros aizmīties uz centru un papļāpāt ar čaļiem kas tur zem klajas debess pļāpā dzerot alu - nu jau es varēšu braukt ar viņiem pačupoties kādā garāžā, jo par pļāpāšanu zem klajas debesss sods.
Rindas pie veikaliem bija arī pirms ierobežojumiem. Nezinu, kur un kad esi braucis, bet cilvēku daudzums pie veikaliem (vai agrāk veikalos iekšā) nav īpaši mainījies. Tikai tas, ka tagad viņi rindojas ārpusē.
Un par to to pļāpāšanu ar čaļiem kādā garāžā - tātad tu, apzinoties, labprātīgi pārkāpsi noteikumus. Tātad tu esi viens no tiem, kuru dēļ ierobežojumi būs mazāk efektīvi.
Nu tie septiņdesmit proči aizgāja sapotēties, un tālāk? Kāds no tā mums visiem ir labums? Potēšanās pirmrindniecē Izraēlā, kuru pirms pusgada bāza priekšā pakaļā, situācija pasliktinās, ar visu to ka tur ir sapotēti 75% tautas - "noderīgie idioti" nu skandina ka tas procents vienkārši esot par mazs un tāpēc tā esot... :D Pasaules statistika nerāda likumsakarību ka potēšanās novestu pie mazākas saslimšanas, tāpat kā tā uzskatāmi parāda ka ierobežojumi ir bezjēdzīgi [ASV demokrātiem patīk apspiest savu tautu tāpat kā mūsu jampampiņiem kamēr republikāņi ar tādu ksuiņu nenodarbojas - saslimstība pa štatiem daudzmaz līdzīga...] - tad kāpēc spiest uz to kas ir bezjēdzīgs? Ja gribas par visu varu cīnīties, lūdzu, karantīna - bet nu jā, tur naudas apgūšanas potenciāls mazs...
Arguments pret argumentu. Potēšanās pirmrindniece Dānija šobrīd ir bez ierobežojumiem. Tātad, vai nu ir starpība starp 74% un 94% vakcinēto īpatsvaru, vai arī citi faktori, kurus mēs nezinām. Pasaules statistika norāda, ka vakcinēšanās noved pie mazāka skaita smagu saslimšanas gadījumu,kas ir svarīgākais. Pateikt, ka vakcinēšanās nesamazina saslimšanas gadījumu skaitu ir ļaunprātīga statistikas interpretācija.
Zinātne ir pilna ar hipotēzēm, un nospiedošais vairākums zinātnieku ir ateisti [ateisms ir ticība neredzamajam, tikai šajā gadījumā akla un stipra ticība ka Dieva nav, un stiprāka nekā kristiešiem... :D ] kas viņu viedokļus attiecīgi ietekmē. Pa ūdeni staigājis un vīnu pārvērtis ir tikai Dieva dēls. Bet ar sešiniekiem daudz ko var darīt lai dažādos lāstos iekultos - mūsdienās cilvēki mēdz nemanīt ka zem kāda lāsta dzīvo, vai sev tādu uzliek. Man pagājušo svētdienu par to tika diezgan gari un plaši izstāstīts, ar piemēriem - man vislabāk palika atmiņā tas stāsts par to kā viņi tika vaļā no spokiem savā mājā.
Hipotēze, teorija, un apstiprināta teorija/fakts ir dažādas lietas. Tās ir stadijas izpētē. Visam galā ir pierādījums.
Viens paziņa stāstīja par spoku izdzīšanu - nav neviena no šīm lietām. Noliec man priekšā faktiskus pierādījumus pirms, procesā un pēc, atkārto 100 reizes, iedod atkārtot man, un, ja es nonākšu pie tādiem pašiem rezultātiem, ticēšu faktam.

Starp citu, atesisms ir arī neticība, ka dievs ir,nevis tikai akla ticība, ka tā nav. Pierādi to tādā veidā, kā var pierādīt elektronu kustību vai mēness orbītu - tas būs fakts. Tas būs arguments. Tas būs vērā ņemami. Līdz tam - reliģija ir pasaka, mīts, leģenda. Un ar ticību dievam ir tā pat, kā ar p_impi. Tev tad var būt, tu ar to drīksti lepoties, bet ja tu sāksi man ar to uzbāzties, dabūsi to sev pēcpusē.

Un vēl kas - nezinu, kāpēc, bet daudzu ticīgo uztverē neticīgie ir skumjie nabaga radījumi, kuri dzīvē nekam netic un viņiem nav nekāda prieka, tikai fakti un pierādījumi. Tā gan nav. Viņi tic savām, iekšējām lietām, kas mazliet balstītas uz kaut kādiem faktiem, mazliet uz fantāzijas, bet nekad akli un apmāti, un nekad netiek uzspiests citiem. Piedevām, prot to atdalīt no praktiskās dzīves, kur nav vieta aklai ticībai. Nekāda ticība nepārstādīs sirdi un neizoperēs apendicītu, tikai pierādītas un pārbaudītas procedūras.

Nu, gana garš palags? :D

JackalEar

Post by JackalEar » 23.10.2021, 12:32

Lauris.R wrote: ↑
23.10.2021, 12:27
Pasāta trumuļus uz mazo polo ? Golfam, kurš smagāks jau bija 1000x pa traku ar lielajiem trumuļuem. Straujāk uzbremzē un pakaļa šķērsām..
Tas vairāk izklausās pēc tā, ka bremžu regulators nestrādā vai nestrādā pareizi.

Lauris.R

Post by Lauris.R » 23.10.2021, 12:33

msh wrote: ↑
23.10.2021, 12:04

es nelasu ne šo

Post Reply

Return to “Vispārēji”