Spams 2021 anonīmie alkoholiķi
Re: Spams 2021 anonīmie alkoholiķi
Izlasiju!
Un neko jaunu jau neizlasīju!
Nevis potēt bet izolēt!
Aka pilnīgs lockdowns!
Pilnīgi piekrītu - kārtīgs lockdowns un sērga galā.
Tikai ir viena problēma! Latvietim parastajam pat pēc 22:00 bija grūti palikt istabā! Es te ar comiem dzēru bet man uzliek 2000 eur sodu - atlaijst sajms!
Cik no jums pilnībā ievēroja visus nosacījumus pirmajā lockdown? Negribas ticēt ka kaut viens no jums ievēroja pilnīgi visu!
Cik no jums jau tagad paspēja pārkāpt kaut kādus ierobežojumus?
Ja ļaudīm ir pie irsas par ierobežojumiem tad viņi nestrādās!
Pasaka nedrīkst pulcēties - 10k cilvēku plecu pie pleca čillo pie sajms ēka!
Klubi ciet? Uztaisam balli veikala stājankā!
Šajā zeme pilnīgu lockdown principa neviens neatbalsta!
Un vakcinācija nenoliedzami palīdz cīņā pret vīrusiem!
Tagad jā tā slimība ir ielaista! Nauda jā piekritu drankigi izniekota!
Ja tie cilvēki kas bļauj ka vakcinācija slikta, vismaz sēdētu mājas un ievērotu noteikumus varbūt aina būtu cita!
Ja arī tie vakcinetie idioti varētu uzvesties paklausīgak un mazāk čupoties
Visi lohi! Neviens te personīgā līmeni neiet līdz galam pret vīrusu. Ar vai bez potes
Un neko jaunu jau neizlasīju!
Nevis potēt bet izolēt!
Aka pilnīgs lockdowns!
Pilnīgi piekrītu - kārtīgs lockdowns un sērga galā.
Tikai ir viena problēma! Latvietim parastajam pat pēc 22:00 bija grūti palikt istabā! Es te ar comiem dzēru bet man uzliek 2000 eur sodu - atlaijst sajms!
Cik no jums pilnībā ievēroja visus nosacījumus pirmajā lockdown? Negribas ticēt ka kaut viens no jums ievēroja pilnīgi visu!
Cik no jums jau tagad paspēja pārkāpt kaut kādus ierobežojumus?
Ja ļaudīm ir pie irsas par ierobežojumiem tad viņi nestrādās!
Pasaka nedrīkst pulcēties - 10k cilvēku plecu pie pleca čillo pie sajms ēka!
Klubi ciet? Uztaisam balli veikala stājankā!
Šajā zeme pilnīgu lockdown principa neviens neatbalsta!
Un vakcinācija nenoliedzami palīdz cīņā pret vīrusiem!
Tagad jā tā slimība ir ielaista! Nauda jā piekritu drankigi izniekota!
Ja tie cilvēki kas bļauj ka vakcinācija slikta, vismaz sēdētu mājas un ievērotu noteikumus varbūt aina būtu cita!
Ja arī tie vakcinetie idioti varētu uzvesties paklausīgak un mazāk čupoties
Visi lohi! Neviens te personīgā līmeni neiet līdz galam pret vīrusu. Ar vai bez potes
-
- VW: 1.9TDI,AR940
- Has thanked: 133 times
- Been thanked: 179 times
Woah, much fast very speed.msh wrote: ↑23.10.2021, 00:16Es arī trešdien nopirku porķiku, otro reizi mūžā [un trešais porķiks] - laiks ir gājis uz priekšu un pa 20 eirām nu jau sanāk daudzcietis 13 gadus vecs fujitsu siemens ar core 2 duo proci un [laikam] 4 GB RAMVajadzēs to nabagu bik paplēst lai pārliecinātos ka šim nelien laukā negaidīti gļuki un ja nebūs, dabūs uz viņu bik izbērt naudiņu - jānopērk jaunu lielo aķi un SSD un citu touchpadu.
-
- Zem i plakan
- VW: MK4 24V 4mo & B6 V6 4mo?
- Has thanked: 102 times
- Been thanked: 357 times
Man pārgāja stindzis, gribu vienkārši normāli rukājošus passat trumuļus
Last edited by GatisGirdenis on 23.10.2021, 10:50, edited 1 time in total.
-
- Zem i plakan
Hujzin. Tur nav kam īsti sačakarēties atskaitot regulāciju. Kādreiz nepatika jo nesapratu, tagad kādas 3x esmu pārjaucis un pox, nekā tāda tur nav. Vienīgi žēl, ka ķīlis nestrādā. Jāiemācās laikam būs caur riteņa skrūvi regulēt.
Viens kačā pedāli otrs caur skrūvi rauj ķīli uz lejuGatisGirdenis wrote: ↑23.10.2021, 10:51Hujzin. Tur nav kam īsti sačakarēties atskaitot regulāciju. Kādreiz nepatika jo nesapratu, tagad kādas 3x esmu pārjaucis un pox, nekā tāda tur nav. Vienīgi žēl, ka ķīlis nestrādā. Jāiemācās laikam būs caur riteņa skrūvi regulēt.
-
- VW: Vw golf mk2 gti 16v
- Has thanked: 39 times
- Been thanked: 30 times
Ebatj, 1 dienu neienāc forumā un spamā notiek meksikāņu seriāli. 
Es domāju, ka izredzes foruma spams ir haoss.
Te atstāj visu uz diskusijas par 1.8t labumu vai nelabumu, ienāc atkal - tiek citēta bībele un pretī stājas Big bang

Tā starpā vēl kāds mēģina reālistiski diskutēt par situāciju valstī, bet tas vienkārši pazūd kontrastu ugunīs
Lauris joprojām kautrējās radīt, kā finišēja baļķos.
P. S. Piekrītu fokume, es arī modinu sievieti, lai savāc aiz tā lopa
Izlikts vēl neesmu, gan.
Es domāju, ka izredzes foruma spams ir haoss.
Te atstāj visu uz diskusijas par 1.8t labumu vai nelabumu, ienāc atkal - tiek citēta bībele un pretī stājas Big bang
Tā starpā vēl kāds mēģina reālistiski diskutēt par situāciju valstī, bet tas vienkārši pazūd kontrastu ugunīs
Lauris joprojām kautrējās radīt, kā finišēja baļķos.
P. S. Piekrītu fokume, es arī modinu sievieti, lai savāc aiz tā lopa
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Kāpēc tu ceri ka kāds ievēros ierobežojumus kuri skaidri redzams ka ir bezjēdzīgi, vēl vairāk - ir skaidri redzams ka dod pretējo efektu, vismaz nomināli? Valdība spēlē cirka izrādi, kāpēc tev šķiet ka tauta no brīvas gribas tajā cirka izrādē piedalīsies?
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
Nav trumuļi, nav problēmuGatisGirdenis wrote: ↑23.10.2021, 10:51Hujzin. Tur nav kam īsti sačakarēties atskaitot regulāciju. Kādreiz nepatika jo nesapratu, tagad kādas 3x esmu pārjaucis un pox, nekā tāda tur nav. Vienīgi žēl, ka ķīlis nestrādā. Jāiemācās laikam būs caur riteņa skrūvi regulēt.
-
- Zem i plakan
Es domāju, ka tas vai viņš Rucavā vazājas apkārt pēc 20:00 vai nē, ir absolūti bez nozīmes. Viņa dzīves apstākļos vispār maz kam ir nozīme, jo vīruss pamatā mīl tikai blīvi apdzīvotas vietas.
-
- VW: Vw golf mk2 gti 16v
- Has thanked: 39 times
- Been thanked: 30 times
Kur tev skaidri redzams, ka nestrādā? Ja nevazajas apkārt un nesatiek citus, tad arī nenodod tālāk vīrusu. Tātad tas strādā.
70% no zināmiem, kas nebija vakcinēti, tagad aizgāja vakcinēties. Jā, lai varētu strādāt etc, nevis tāpēc, ka tic vakcīnai, bet jebkurā gadījumā - aizgāja vakcinēties. Kopumā sabiedrībai pie irsas, vai viņš tic.
Pāri paliek tie, kas pilnīgi akli ar visām četrām un vēl asti iecērtas pret. Un, jautājums ir - vai tie vispār kādreiz, kaut teorētiskā līmenī, pieļauj domu, ka viņiem varētu nebūt taisnība? Tīri tā - jebkurai pozīcijai vajag opozīciju, lai skaidrāk izvērtētu? Vai tomēr akli noliedz jebkuru argumentu, kas stājas pretī viņu uzskatiem? Tu esi pieļāvis domu, ka varbūt tomēr viss šis ir nopietni? Vai arī akli tici? Lūk, starp citu, vienīgais nopietnais arguments kaujā "reliģija pret zinātni" - zinātne nepieprasa aklu ticību. Tā vispār nepieprasa ticību. Gribi pārliecināties par zinātnes fakta taisnību? Lūk, eksperimentu un pētījumu soļi, kurus atkārtot6, lai pats nonāktu pie rezultāta (.jā, protams, nopietnām lietām vajag nopietnus resursus un aparatūru un etc, bet ne par to ir runa).
Kādus konkrētus soļus var piedāvāt jebkura reliģija, lai iegūtu tos pašus rezultātus? Kāda secība jāizpilda, lai ebrejs sāktu staigāt pa ūdeni un pārvērstu to vīnā? Kas jādara ar trīs sešiniekiem, lai apspiestu roku ragainam zvēram?
Vai es ticu, ka valdība nesavtīgi rūpējas par iedzīvotājiem un tādēļ viss šis? Nē. Viņi to dara piespiedu kārtā un daļēji savtīgos nolūkos. Bet tas nav svarīgi, jo viņi to dara jebkurā gadījumā. Un, zini, labāk ir pustīrīti zobi, nekā netīrīti nemaz.
Last edited by JackalEar on 23.10.2021, 11:47, edited 2 times in total.