Kvantu mehānika ir jāpieņem kā jaunā bibele. Vecā jasadedzina. Un varbūt pēc 2000 gadiem tiks atklāts kā radās sprādziens. Varbūt mēs atrodamies tikai kolbā.
Spams 2021 anonīmie alkoholiķi
Re: Spams 2021 anonīmie alkoholiķi
Last edited by fokume on 22.10.2021, 23:53, edited 1 time in total.
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Jūs tur naivumā potējāties pret kovidu tikai tāpēc ka patālāk uz ziemeļiem - es jūnijā biju saaukstējies un man gadījās pasēdēt ambulancē pusstundu un ar šausmām vērot notiekošo - cilvēki cītīgi nāca un potējās, pret ierobežojumiem, kā viena sieviete manas mātes vecumā, uzzinot ka bez internebankas viņai sertifikātu nevar izdrukāt, trāpīgi pateica "tad jau no tās vakcinācijas nav nekādas jēgas!" - redzi, mēs te atrodamies 5 km no Lietuvas robežas un robežas šķērsošanā sertifkāts laikam palīdz...mikimiki wrote: ↑22.10.2021, 23:41Televīziju neskatos, nav man televizors un no interneta man ir netflix! Tad kad es vakcinējos - maijā laikam - ierobežojumi bija tik brīvi ka par tiem vispār nedomāju, vēlāk palika vēl brīvāk - koncerti, kino, bāri, ēdnīcas - go out and have fun. Šobrīd jā pēdējos divus mēnešus saprotu ja cilvēki vakcinējas pret ierobežojumiem! Pirms tam es un mani paziņas vakcinējāmies pret covid.
Es laikam neredzu kas notiek valstī, vari īsumā izstāstīt!
No tā ko redzu šeit un pamanu FB, saprotu ka ir Pavļuts Kariņš un Levits laikam arī kas ir ļaunie - uzspiež vakcināciju (gan jau zagļi arī, bet tas Latvijā ir standarts ka valdošā elite taisa sūdus un izkrāpj līdzekļus!)
un tad ir labie - Gobzems un Šlesers kas mudina tautu nevakcinēties (manās acīs izmanto covid kā ieroci lai iegūtu vēlētājus!)
Manuprāt abas puses ir sliktas un nodarbojas ar sviestu
Vakcīnai nebūtu jābūt politikai - bet tā ir, diemžēl! un daudzi nevakcinējas par spīti, lai ieriebtu valdībai
Kas ir zvēra zīme?
Kas valstī notiek? Notrallināti kaut kādi miljardi, par to naudu veselības aprūpes sistēmas spējas nav uzlabotas [un, kā rāda divus gadus vecs raksts, pirms diviem gadiem pakariņš sprieda ka vajagot slimnīcu gultu vietu skaitu samazināt uz pusi], sataisīti visādi bezjēdzīgi pētījumi par pusmiljoniem un tamlīdzīgos veidos nauda notrallināta, ā, jā, arī uztaisot pa dārgo potēšanas biroju - un tagad pienāca rudens un nepārsteidzošā kārtā ir dibenā, tāpat kā pirms gada, un slimnīcas ir aizdirstas kā citus gadus gripas sezonā - un tāpēc cilvēkus jāspiež potēties. Un visa šitā valdības debīlisma, apzinātā vai neapzinātā dēļ tagad tevis pieminētie pagātnes izzadzēji grib atgriezties, jo tādas zagšanas iespējas kā tagad pie siles esošajiem viņiem nekad nav bijušas un runājot kaut ko saprātīgu pat varētu tikt pie varas.
Par atbildi uz pēdējo jautājumu - Jāņa atklāsmes grāmata, 13. nodaļa:
1 Es redzēju izkāpjam no jūras zvēru, kam bija septiņas galvas un desmit ragi, un uz viņa ragiem desmit ķēniņa kroņi, un uz viņa galvām zaimu vārdi.
2 Šis zvērs, ko es redzēju, bija līdzīgs leopardam; viņa kājas bija kā lāča kājas un viņa mute kā lauvas mute. Pūķis deva tam savu spēku, savu troni un lielu varu.
3 Viena no viņa galvām bija kā uz nāvi ievainota, bet tā nāves brūce atkal tika dziedināta. Visa zeme noraudzījās uz zvēru ar izbrīnu.
4 Un viņi pielūdza pūķi, tādēļ ka tas zvēram devis varu; arī zvēru tie pielūdza, sacīdami: "Kas līdzinās zvēram, un kas var ar to karot?"
5 Tam tika dota mute runāt lielas lietas un zaimus un vara to darīt četrdesmit divi mēnešus ilgi.
6 Tad tas atvēra savu muti Dieva zaimošanai, lai zaimotu Viņa Vārdu un Viņa mājokli, tos, kas mājo debesīs.
7 Tam tika dots karot ar svētajiem un tos uzvarēt, un dota vara pār visām ciltīm un ļaudīm un valodām un tautām.
8 Un to pielūgs visi, kas dzīvo virs zemes, kuru vārdi nav rakstīti kopš pasaules radīšanas nokautā Jēra dzīvības grāmatā.
9 Kam ir ausis, tas lai dzird!
10 Kas ņem gūstā, aizies pats gūstā; kas nokauj ar zobenu, to nokaus pašu ar zobenu. Šeit parādās svēto izturība un ticība.
11 Tad es redzēju citu zvēru izkāpjam no zemes: tam bija divi ragi, tādi kā jēram, bet tas runāja kā pūķis.
12 Tam bija pirmā zvēra vara visā pilnībā viņa priekšā, un tas piespieda zemi un tās iedzīvotājus pielūgt pirmo zvēru, kura nāves brūce bija dziedināta.
13 Tas dara lielas brīnuma zīmes, uz viņa pavēli pat uguns krīt no debesīm uz zemi cilvēku acu priekšā.
14 Tas pieviļ zemes iedzīvotājus ar brīnuma zīmēm, kas viņam bija dots darīt zvēra priekšā; tas aicina zemes iedzīvotājus celt tēlu zvēram, kam ir zobena brūce un kas tomēr palicis dzīvs.
15 Tam bija dotas spējas iedot dzīvības garu zvēra tēlam, lai zvēra tēls varētu runāt un panāktu to, ka visi, kas nepielūgtu zvēra tēlu, tiktu nokauti.
16 Un viņš dara, ka visi, lielie un mazie, bagātie un nabagie, brīvie un vergi, uzspiež zīmi uz savas labās rokas vai uz pieres,
17 lai neviens nevarētu ne pirkt, ne pārdot, kam nav šīs zīmes - zvēra vārda vai viņa vārda skaitļa.
18 Šeit slēpjas gudrība. Kam ir saprašana, lai izdibina zvēra skaitli, jo tas ir cilvēka skaitlis; un viņa skaitlis ir seši simti sešdesmit seši.
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
-
- Zem i plakan
- VW: MK4 24V 4mo & B6 V6 4mo?
- Has thanked: 102 times
- Been thanked: 357 times
Būs smieklīgi, ka kādā 2500. gadā cilvēki lasīs mūsu "atklājumus" un tas drošvien izklausīsies tikpat stulbi, cik ģeocentrisms.
Nelasīšu, nep1s, un ej di rstmsh wrote: ↑22.10.2021, 23:53Jūs tur naivumā potējāties pret kovidu tikai tāpēc ka patālāk uz ziemeļiem - es jūnijā biju saaukstējies un man gadījās pasēdēt ambulancē pusstundu un ar šausmām vērot notiekošo - cilvēki cītīgi nāca un potējās, pret ierobežojumiem, kā viena sieviete manas mātes vecumā, uzzinot ka bez internebankas viņai sertifikātu nevar izdrukāt, trāpīgi pateica "tad jau no tās vakcinācijas nav nekādas jēgas!" - redzi, mēs te atrodamies 5 km no Lietuvas robežas un robežas šķērsošanā sertifkāts laikam palīdz...![]()
Kas valstī notiek? Notrallināti kaut kādi miljardi, par to naudu veselības aprūpes sistēmas spējas nav uzlabotas [un, kā rāda divus gadus vecs raksts, pirms diviem gadiem pakariņš sprieda ka vajagot slimnīcu gultu vietu skaitu samazināt uz pusi], sataisīti visādi bezjēdzīgi pētījumi par pusmiljoniem un tamlīdzīgos veidos nauda notrallināta, ā, jā, arī uztaisot pa dārgo potēšanas biroju - un tagad pienāca rudens un nepārsteidzošā kārtā ir dibenā, tāpat kā pirms gada, un slimnīcas ir aizdirstas kā citus gadus gripas sezonā - un tāpēc cilvēkus jāspiež potēties. Un visa šitā valdības debīlisma, apzinātā vai neapzinātā dēļ tagad tevis pieminētie pagātnes izzadzēji grib atgriezties, jo tādas zagšanas iespējas kā tagad pie siles esošajiem viņiem nekad nav bijušas un runājot kaut ko saprātīgu pat varētu tikt pie varas.
Par atbildi uz pēdējo jautājumu - Jāņa atklāsmes grāmata, 13. nodaļa:
1 Es redzēju izkāpjam no jūras zvēru, kam bija septiņas galvas un desmit ragi, un uz viņa ragiem desmit ķēniņa kroņi, un uz viņa galvām zaimu vārdi.
2 Šis zvērs, ko es redzēju, bija līdzīgs leopardam; viņa kājas bija kā lāča kājas un viņa mute kā lauvas mute. Pūķis deva tam savu spēku, savu troni un lielu varu.
3 Viena no viņa galvām bija kā uz nāvi ievainota, bet tā nāves brūce atkal tika dziedināta. Visa zeme noraudzījās uz zvēru ar izbrīnu.
4 Un viņi pielūdza pūķi, tādēļ ka tas zvēram devis varu; arī zvēru tie pielūdza, sacīdami: "Kas līdzinās zvēram, un kas var ar to karot?"
5 Tam tika dota mute runāt lielas lietas un zaimus un vara to darīt četrdesmit divi mēnešus ilgi.
6 Tad tas atvēra savu muti Dieva zaimošanai, lai zaimotu Viņa Vārdu un Viņa mājokli, tos, kas mājo debesīs.
7 Tam tika dots karot ar svētajiem un tos uzvarēt, un dota vara pār visām ciltīm un ļaudīm un valodām un tautām.
8 Un to pielūgs visi, kas dzīvo virs zemes, kuru vārdi nav rakstīti kopš pasaules radīšanas nokautā Jēra dzīvības grāmatā.
9 Kam ir ausis, tas lai dzird!
10 Kas ņem gūstā, aizies pats gūstā; kas nokauj ar zobenu, to nokaus pašu ar zobenu. Šeit parādās svēto izturība un ticība.
11 Tad es redzēju citu zvēru izkāpjam no zemes: tam bija divi ragi, tādi kā jēram, bet tas runāja kā pūķis.
12 Tam bija pirmā zvēra vara visā pilnībā viņa priekšā, un tas piespieda zemi un tās iedzīvotājus pielūgt pirmo zvēru, kura nāves brūce bija dziedināta.
13 Tas dara lielas brīnuma zīmes, uz viņa pavēli pat uguns krīt no debesīm uz zemi cilvēku acu priekšā.
14 Tas pieviļ zemes iedzīvotājus ar brīnuma zīmēm, kas viņam bija dots darīt zvēra priekšā; tas aicina zemes iedzīvotājus celt tēlu zvēram, kam ir zobena brūce un kas tomēr palicis dzīvs.
15 Tam bija dotas spējas iedot dzīvības garu zvēra tēlam, lai zvēra tēls varētu runāt un panāktu to, ka visi, kas nepielūgtu zvēra tēlu, tiktu nokauti.
16 Un viņš dara, ka visi, lielie un mazie, bagātie un nabagie, brīvie un vergi, uzspiež zīmi uz savas labās rokas vai uz pieres,
17 lai neviens nevarētu ne pirkt, ne pārdot, kam nav šīs zīmes - zvēra vārda vai viņa vārda skaitļa.
18 Šeit slēpjas gudrība. Kam ir saprašana, lai izdibina zvēra skaitli, jo tas ir cilvēka skaitlis; un viņa skaitlis ir seši simti sešdesmit seši.
Un patiesībā pat šis lokdauns ir diezgan čill
šobrīd saprotu ka cilvēki kas vēlas vakcinēties pret covid pa lielam vairs nav tad vismaz ceru ka aktīvi pret ierobežojumiem savakcinēsies
un ja tomēr es esmu lohs un vakcīnas mūs visus nogalinās vai padarīs par vergiem, kas mēs patiesībā jau esam
tad lai notiek, jo te tā pat ir dibenā
°
kartīga tīrīšana un restarts nāks tikai par labu
šobrīd saprotu ka cilvēki kas vēlas vakcinēties pret covid pa lielam vairs nav tad vismaz ceru ka aktīvi pret ierobežojumiem savakcinēsies
un ja tomēr es esmu lohs un vakcīnas mūs visus nogalinās vai padarīs par vergiem, kas mēs patiesībā jau esam
tad lai notiek, jo te tā pat ir dibenā
°
kartīga tīrīšana un restarts nāks tikai par labu
Vienīgā liecība par golfklubu būs arnīša sūkņa motora bloksGatisGirdenis wrote: ↑22.10.2021, 23:53Būs smieklīgi, ka kādā 2500. gadā cilvēki lasīs mūsu "atklājumus" un tas drošvien izklausīsies tikpat stulbi, cik ģeocentrisms.
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Jāņa atklāsmes grāmata ir diezgan abstrakta, bet visādiem tur izlasāmajiem brīnumiem, ļoti iespējams, ir elementārs izskaidrojums - kā pirmā gadsimta cilvēks aprakstītu, teiksim, reaktīvo iznīcinātāju?
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
-
- VW: Ar pliku dibenu pa slapju zāli
- Has thanked: 219 times
- Been thanked: 251 times
Pamodās pliks uz jumta.
"Not daily driving your project car is like not f***ing your girlfriend to save her for the next guy."
-
- VW: 1.8T
- Has thanked: 49 times
- Been thanked: 196 times
Tas jau bija Pēteris pēc dziras. Tāds ar tajos stāstos kautkur figurēja.
Vajadzētu vienreiz izlasīt bībeli un tamlīdzīgus
lai saprastu uz ko šī pasaule būvēta
lai saprastu uz ko šī pasaule būvēta