Spams 2021 anonīmie alkoholiķi
-
- Zem i plakan
- VW: MK4 24V 4mo & B6 V6 4mo?
- Has thanked: 102 times
- Been thanked: 357 times
Re: Spams 2021 anonīmie alkoholiķi
Mani vienkārši brīžiem izbrīna, ka kaut kāds mirstīgais spēj tik pārliecinoši runāt par "faktiem" un teorijām, kas radušies pēdējā simtgadē un tagad to nes lielā karoga mastā, tāpat kā tie paši reliģiskie, kuri gāja durt uz iesma visus "tumsoņas"
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Un kā tie ir pretrunā Dieva esamībai? Lielā sprādziena teoriju kā reiz atklāja ticīgs zinātnieks un tualetisti to toreiz tādēļ noraidīja - jo doma ka visums varētu būt radies vienā brīdī ir pārāk līdzīga pasaules radīšanas stāstam un tāpēc nevar būt patiesība - kādus gadus vēlāk, kad to lielā sprādziena teoriju pieņēma, tad gan kažoks apsviedās uz otru pusi...
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
Televīziju neskatos, nav man televizors un no interneta man ir netflix! Tad kad es vakcinējos - maijā laikam - ierobežojumi bija tik brīvi ka par tiem vispār nedomāju, vēlāk palika vēl brīvāk - koncerti, kino, bāri, ēdnīcas - go out and have fun. Šobrīd jā pēdējos divus mēnešus saprotu ja cilvēki vakcinējas pret ierobežojumiem! Pirms tam es un mani paziņas vakcinējāmies pret covid.msh wrote: ↑22.10.2021, 23:20Kovidticīgais ir tas kas pielūdz dievus kariņu un papļūtu un tic nemirstības vakcīnaiKovidlohs ir līmenis pirms kovidticīgā, cilvēks kas vēl tajā visā nav reliģiozi iekšā bet tāpat nekritiski tic tam ko dzird televizorā un neredz kas notiek valstī. Saprātīgi domājošie ir kā Gatis saka, poxvax, ar diviem novirzieniem, vieni nepotējas, otri potējas bet pret ierobežojumiem, nevis tāpēc ka, lūk, ja sapotēsies tad tiks uzvarēts kovids - es nebrīnītos ja Johnson & Johnson pote tiktu durta tikai tiem...
Problēma ir tur ka politikā ir iejaukts kovids. Savādāk nebūtu tas esošais sviests kur par visu cenu jāstumj potēšanās un jāvaino nepotētos visur, kur viņi nav bijuši klāt.
Man svētdien sanāca šajā jautājumā iedziļināties - pa nedēļu dēļ vienas bik asākas diskusijas purnagrāmatā kur pazīstama ticīga kovidlose bija ielikusi diezgan naivu un vienlaicīgi naidu kurinošu postu, dēļ man sanāca svētdien aizšaut uz Talsu rajonu apciemot vienu pazīstamu un sen nesatiktu ģimeni - īsā sarakste purnagrāmatā man lika padomāt ka viņi uztver kovida poti kā zvēra zīmi, tāpēc pirms tam uzprasīju manam mācītājam viņa viedokli, beigās izrādījās ka tas tomēr ir tāds pats - nevis ka kovida pote ir zvēra zīme, bet gan sabiedrības pārbaude un gatavošana zvēra zīmei.
Par to ka nepotējas - vai tu jūties pārsteigti ka cilvēki kas tic stiprākam spēkam par pakariņu un papļūtu, paļaujas uz to nevis tiem diviem jampampiņiem vecrīgā?![]()
Es laikam neredzu kas notiek valstī, vari īsumā izstāstīt!
No tā ko redzu šeit un pamanu FB, saprotu ka ir Pavļuts Kariņš un Levits laikam arī kas ir ļaunie - uzspiež vakcināciju (gan jau zagļi arī, bet tas Latvijā ir standarts ka valdošā elite taisa sūdus un izkrāpj līdzekļus!)
un tad ir labie - Gobzems un Šlesers kas mudina tautu nevakcinēties (manās acīs izmanto covid kā ieroci lai iegūtu vēlētājus!)
Manuprāt abas puses ir sliktas un nodarbojas ar sviestu
Vakcīnai nebūtu jābūt politikai - bet tā ir, diemžēl! un daudzi nevakcinējas par spīti, lai ieriebtu valdībai
Kas ir zvēra zīme?
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Tualetisms nāca pēdējais, tātad tam ir jānāk ar pierādījumiem ka Dieva nav, nevis ticīgajiem ar pierādījumiem ka Dievs ir - jo vairāk tāpēc ka ticīgo liecības tualetisti atmet pēc noklusējumafckns wrote: ↑22.10.2021, 23:29Man slinkums ieslīgt garā un saturīga diskusija jo vienkārši tam nav jēgas. Bet īsumā - nav spēcīgu pierādījumu tam, ka dievs pastāv vai ir pastāvējis un evolūcijas teorija to apstiprina. Bībele nav pierādījums - tā ir pasaku grāmata,kas ir balstīta uz "anecdotal evidence" un neiztur kritiku. Un reliģija gandrīz vienmēr ir nesusi postu sabiedrībai visā tā pastāvēšanas vēsturē. Arī šodien tas notiek.
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
-
- VW: Ar pliku dibenu pa slapju zāli
- Has thanked: 219 times
- Been thanked: 251 times
Zvēra zīme ir 666. Baidīties no cipariem ir vēl dumjāk kā neticēt kovidam.
"Not daily driving your project car is like not f***ing your girlfriend to save her for the next guy."
Es izlaīju tikkai papļūtu no paga, zb slinkums lasīt
Nabadzības tarkšķis
-
- Zem i plakan
reliģija = no go
kaut kāds lielāks spēks, enerģijas forma vai kas tāds = yeah why not
kvantu fizika jau kā tāda ir pierādījumus tam ka kaut kas tur aiz mūsu saprašanas nav tīrs
kaut kāds lielāks spēks, enerģijas forma vai kas tāds = yeah why not
kvantu fizika jau kā tāda ir pierādījumus tam ka kaut kas tur aiz mūsu saprašanas nav tīrs
okei, tad baznīca saka ka šis ir pirmais apokalipses jātnieks?
fair enough
pasaule iet dibenā - nenoliedzami
fair enough
pasaule iet dibenā - nenoliedzami
-
- Zem i plakan
Pasniedzējs, kuru uzskatīju par vislabāko, jo spēja argumentatīvi pamatot visu ko, arī bija ar noslieci uz pārākiem spēkiem un "sazvērestības teorijām".
Labākās atmiņas no augstskolas. Taisijām arī teslas spoli pēc lekcijām. Atceros, ka likās, ka kaut kas jobņīs, kad slēdzām iekšā
atceros pamatskolā angļu valodā bija jāpastāsta spooky stāsts vai kas tamlīdzīgs
es kā kārtīgs mierpilsonis nebiju sagatavojies un tad kad bija jāstasta sava pasaka vnk no galvas noskaitīju Iron Maiden - The number of the beast tekstu
dabūju 8 - best day ever
666 the one for you and me
es kā kārtīgs mierpilsonis nebiju sagatavojies un tad kad bija jāstasta sava pasaka vnk no galvas noskaitīju Iron Maiden - The number of the beast tekstu
dabūju 8 - best day ever
666 the one for you and me