Spams 2021 anonīmie alkoholiķi
Re: Spams 2021 anonīmie alkoholiķi
Esmu novērojis, ka antivax huinu sheero tie klasesbiedri kuri skolā slikti mācījās, pēc 9.klases nekur neaizgaja vai nepabeidza, tie kuri regulāri Facebook liek bildes ar sidriem un ciigaam, tie kuri palika dzīvot dziļos laukos un ir patstāvīgi bezdarbnieki. Lūk tā.
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Mosties pats. Kovidneticīgais ir cilvēks kurš apgalvo ka kovida nav. Nezinu nevienu tādu un cik es esmu pa visādu ziņu lapeļu purnagrāmatas rakstu piespamotiem komentāriem vandījies, esmu tādus tur manījis tik, cik uz vienas rokas pirkstiem saskaitīt. Toties visādu agresīvu kovidticīgo kas, tāpat kā tu, pielūdz dievu kariņu kurš atnesis nemirstības vakcīnu, tur gan ir ļoti daudz...
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
-
Ā, un par tiem 50 procentiem - pote lielākoties smadzenes tomēr neizskalo - cilvēks kurš sapotējies pret ierobežojumiem, brīvprātīgi vai piespiedu kārtā, parasti par kovidticīgo nepaliek, tā ka saprātīgi domājošu [vismaz šajā jautājumā] cilvēku Latvijā noteikti ir virs puses un kovidlohu vai kovidticīgo diezgan maz.
-
- VW: 1.9TDI,AR940
- Has thanked: 133 times
- Been thanked: 179 times
Potmīzi, Tu esi tas kurš te aktīvi piesauc dievu un tam tic. Otrkārt, potmīžu ir diezgan daudz - arī tavā "druganu burbulī" iAuto ir vismaz 3-4 tādi. Facebookā pie dezinformātoru ierakstiem viņi uzpeld kā sēnes pēc lietus. Tad man rodas jautājums - ko ar šādiem dalbajobiem darīt? Ar viņiem "pa labam" runāt nevar, viņi neklausa. Palūgt novakcinēties ir bezjēdzīgi jo dziedās "Pandēmijas naU". Pedējais kas atliek ir lockdown + diezgan smagas soda sankcijas. Rekur tavs "domubiedrs" Cimdars bija nopircis feiko sertifikātu un atmeta pedāļus. Es domāju ka šādi gadījumi uzpeldēs vēl.msh wrote: ↑22.10.2021, 22:10Mosties pats. Kovidneticīgais ir cilvēks kurš apgalvo ka kovida nav. Nezinu nevienu tādu un cik es esmu pa visādu ziņu lapeļu purnagrāmatas rakstu piespamotiem komentāriem vandījies, esmu tādus tur manījis tik, cik uz vienas rokas pirkstiem saskaitīt. Toties visādu agresīvu kovidticīgo kas, tāpat kā tu, pielūdz dievu kariņu kurš atnesis nemirstības vakcīnu, tur gan ir ļoti daudz...
-
Ja caur R* lapu pasūtīsi, tad 7.decembrī tev pa pastu atnāks fiziskā kopija. Te ir nianse - nevar zināt vai tas būs fizisks disks vai vienkārši kods ko ievadīt. Ir dzirdēts ka vairāki izdevēji vienkārši ielīmē kodu ko aktivizēt.
-
- VW: Mk2 Jetta 1.6
- Has thanked: 363 times
- Been thanked: 236 times
Esmu iewweerojus ka provaxx ir wisaadi liberaalji augstskolaaas smadzenes izpoteeti

-
Runājot par spēlēm, Metal Gear Documentary iespaidā sāku dzenāt Metal Gear Solid (1998, PS1 versiju). Sākumā uz Playstation Classic spēlēju, tur RetroArch nobruka, pārkopēju savegame un palaidu uz PC emulatora. Esmu tuvu jau beigām, un patiesībā spēle ir pat pārsteidzoši laba. Katrā ziņā labāka nekā pēdējo pāris gadu atražotais sūds. Kad no Japānas atnāks PS3, tad būs jāiet pārējā HD collection - MGS2,MGS3 un MGS:PW. 
-
- Zem i plakan
- VW: MK4 24V 4mo & B6 V6 4mo?
- Has thanked: 102 times
- Been thanked: 357 times
-
Dixslaiža, nejauc pirkstu ar krānu. Kur tev kāds dzied "pandēmijas nav"? Pasaki labāk ko darīt ar tādiem dalbajobiem kā tu uz kuriem nekādi argumenti nestrādā - tas ka tavas puses "argumenti" nestrādā nav nekāds brīnums jo pamatā tie ir skaļi "vaka vaka aaiiijooo" saucieni un apgalvojumi "dievi kariņš un pļūts teica ka jāpotējas, tātad tā ir jādara!"fckns wrote: ↑22.10.2021, 22:14Potmīzi, Tu esi tas kurš te aktīvi piesauc dievu un tam tic. Otrkārt, potmīžu ir diezgan daudz - arī tavā "druganu burbulī" iAuto ir vismaz 3-4 tādi. Facebookā pie dezinformātoru ierakstiem viņi uzpeld kā sēnes pēc lietus. Tad man rodas jautājums - ko ar šādiem dalbajobiem darīt? Ar viņiem "pa labam" runāt nevar, viņi neklausa. Palūgt novakcinēties ir bezjēdzīgi jo dziedās "Pandēmijas naU". Pedējais kas atliek ir lockdown + diezgan smagas soda sankcijas. Rekur tavs "domubiedrs" Cimdars bija nopircis feiko sertifikātu un atmeta pedāļus. Es domāju ka šādi gadījumi uzpeldēs vēl.
Par Cimdaru sasmīdināji - man patīk kā jūs, dixslaižas, pavelkaties uz visādām iecienītām sazvērestības teorijām, nu kā šī - ja cilvēkam ir potēšanās sertifikāts un viņš atmet pedāļus - sertifikāts noteikti ir nopirkts jo ar nemirstības vakcīnu potētie nomirt nevar!