Spams 2021 SS(svarčika sapnis)
Re: Spams 2021 SS(svarčika sapnis)
Liktu 2e, bet nav jēgas iet Biķerniekus un likt 2e!
Frankenšteinu negribas taisīt
Frankenšteinu negribas taisīt
-
- Zem i plakan
- VW: MK4 24V 4mo & B6 V6 4mo?
- Has thanked: 102 times
- Been thanked: 357 times
Lauris pieķerts patērējam spamu, bet izliekas, ka viš te nav bijis
-
- VW: mk2 Jetta 16V, mk2 jetta GT
- Has thanked: 178 times
- Been thanked: 446 times
1.8 digifant var mēģināt, nu tjip tāds kā mk2 8v gti, b3 passatos arī nāca tādi, gan jau arī vel kādai tačkai. 1.6 crossflow ar 100hp no mk3 arī ir variants.
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
CSDD motora jaudu nosaka pēc koda - izvēlies savu normālo motoru un tam iesit uz bloka atbilstošu kodu.
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
-
- VW: Toledo
- Has thanked: 149 times
- Been thanked: 95 times
Csdd nav tik lieli muļķi lai neatpazītu ar roku šķībi sistus kodus...
1991 Seat Toledo 2.0 8v - rindā aiz bembja
1997 VW Golf 1.9tdi - kareivis atgriezies ierindā
1999 BMW 320ciA - process aizsākts
2001 Vulva S60 2.4 20v - ar kautko kundzei pēcpuse tak jāpārvieto
1997 VW Golf 1.9tdi - kareivis atgriezies ierindā
1999 BMW 320ciA - process aizsākts
2001 Vulva S60 2.4 20v - ar kautko kundzei pēcpuse tak jāpārvieto
-
Pirmais pat ja tā darbosies kā tu iedomājies, tad prātu čakarēs VID un citi birokrāti...voo wrote: ↑13.10.2021, 12:50Nesaprotu šito ņemšanos. Ja ir veselības problēmas, lūdzu - https://jauns.lv/raksts/zinas/466553-ie ... ija-lemumu Savādāk, iepis to poti un aizmirsti, + esi izpildījis pilsoņa pienākumu sabiedrības labā, un pat ja saslimsi- samazini iespēju tikt pie ventilatora. Bļauj tik par savām tiesībām, bet aizmirst arī par pienākumiem. Ja kategorisks pret- lūdzu, taisi vaļā savu uzņēmumu un darbojies, un neviens tev prātu nečakarēs. Par studijām- tālmācība, un nekādu poti nevajag. Ir pazīstami vairāki mediķi, daži radinieki arī ir mediķi, visi kā viens iesaka potēties, tomēr uzticos viņiem nevis gobzema, šlesesera utt. faniem, vai drostaliņām AG DIUEVS, GENOCĪDS, BIG PHARMA INDĒ MŪSUS UN PELNA UZ MUMSĪM MILJARDUS, GLOBĀLISTI PĀRŅEM VARU!
Kas vēl interesanti- baidās no potes, bet kā pist ogu katru weekendu, un ēst visādu drazu uzdzerot energy drink, tur gan viss chill![]()
Par "pilsoņa pienākumu sabiedrības labā" sasmējos - tu gribēji teikt "pilsoņa pienākumu partijas labā".
Tieši tā - ir pieņemts. Realitātē labākajā gadījumā nekādas starpības, bet drīzāk gan galvenais drauds ir potētie - lai arī slimo un izplata tāpat kā nepotētie, bet slimo vieglākā formā, tātad ar lielāku iespējamību vazājas apkārt viegli slimi, un tā kā potētajiem sertifikāts aizvieto testu, tad viņus pat nevar noķert. Šadā veidā uzlabot sabiedrības epidemadafakoloģisko situāciju var tāpat kā uzlabot ceļu satiksmes drošību atļaujot bembistiem likt mīksto CSN un nesaņemt nekādus sodus - sodu statistika garantēti uzlabosies bet ceļu satiksmes drošība gan ne...voo wrote: ↑13.10.2021, 13:46Ideoloģiski, tāda situācija ir ne tikai pie mums Latvijā, bet visā pasaulē. Ir pieņemts, ka nevakcionējoties tu apdraudi sabiedrību kopumā.
Es jau minēju, strādā pats par sevi, ja neapmierina tas, ko pieprasa valdība. Nevienam nav jāgarantē tev darbavieta. Nepatīk- visu gaišu!
Līdzīgi ar sanitārajām grāmatiņām, priekš kam pārbaudīties, cērmju taču nav, kāpēc man neļauj strādāt?
Es nesaku, ka atbalstu, kā to dara mūsu valstsvīri, bet nu savādāk izskatās, ka rezultātu nesasniegs. Kāpēc Norvēģija, Dānija, Spānija, Itālija var, bet mēs nevaram?
Kas tur jāsaka, lēts polo ar lielu kulbu aizmugurē. Iepazīšanās ar rūmsteri un fābiju ļāva saprast kāpēc škodas ir tik lētas; salonā un virsbūvē čehi īpatnējos veidos iepisuši kapeiku, rūsai arī bišķi garšo, bet laikam viss atbilstoši. Tas kas tiem modeļiem ir ļoti bēdīgs ir priekšas lukturi - es nezinu kādi ir parastie reflektora lukturi bet "bihalogēna" lēcu lukturi ir pilnīgs buļļa sūds - rūmstera īpašnieks man sūdzējās par lukturiem, kad pabraucu ar muteres fābiju, sapratu kāpēc - mk3 ar dalītajiem lukturiem, bez jebkādiem relejiem un standarta vadiem bija kā diena pret nakti uz tumšas šosejas pret tiem škodas bihalogēna lukturiem, kur nu vēl mana golfa prožektori - ja tādu škodu pirkt un lietot, tad uzreiz jau nobriesti likt iekšā tajos lukturos normālu optiku.voo wrote: ↑13.10.2021, 13:57Pārslēdzoties uz citu tēmu, ir kādam kas sakāms par škoda roomster? Vai var ieteikt kādu vāģi varētu ņemt provizoriski uz 5iem gadiem, ikdienas braukšanai un izmantošanai darba vajadzībām? Daudz grants ceļu, un pa kādu pļavu ar noteikt, ka vasarā jāzibrauc cauriBudžets teiksim 5-7k
-
CSDD varbūt, bet līdz viņiem jau nav jānonāk
Ja nākotnē kādreiz sanāks no golfa izraut laukā un sadalīt reizinātājos motoru, būs tam jāiesit cits kods - man tomēr golfā uz papīra atrodas 2E, un atšķirībā no viena otra, netaisos maksāt kaut kādiem liekēžiem 50 eiras par to ka, lūk, manā mašīnā atrodas ar dzimtajiem kronšteiniem pieskrūvēts motora bloks kas no dzimtā atšķiras ar pāris centimetru lielāku augstumu un caurumu kloķenes apgriezienu devējam...
-
Protams ka priekš cirvja kurš pats nespēj izvērtēt kurā brīdī viņam kaut kas var uzkrist uz galvas un kurā ne, pilnīgs sūds. Šādu te lielā brāļa tipa normu dēļ jau mums ir problēmas ar tava tipa cilvēciņiem - ja jūs tik ļoti neglābtu no jūsu stulbuma, tu noteikti jau sen būtu nejauši sev kaut kā padarījis galu
Nu projekta vajag bildi ar motoru no augšas un apakšas motortelpā un bildi ar motora kodu!msh wrote: ↑13.10.2021, 23:32CSDD varbūt, bet līdz viņiem jau nav jānonākUn neviens arī neliek sist tos kodus šķībi.
Ja nākotnē kādreiz sanāks no golfa izraut laukā un sadalīt reizinātājos motoru, būs tam jāiesit cits kods - man tomēr golfā uz papīra atrodas 2E, un atšķirībā no viena otra, netaisos maksāt kaut kādiem liekēžiem 50 eiras par to ka, lūk, manā mašīnā atrodas ar dzimtajiem kronšteiniem pieskrūvēts motora bloks kas no dzimtā atšķiras ar pāris centimetru lielāku augstumu un caurumu kloķenes apgriezienu devējam...
Vizuli līdzīgiem motoriem vēl tur varētu kaut ko muhļīt bet uz 1.8t uzsist KR nebūtu prātīgi