Nevakcinētie bija tie, kas stūma to sūdu "PANDEMIJA NAU MAN STIPRS ORGANISMS IMUNSISTEMA JEABKJ NEKADAS VAKTSIINAS". Tagad paši dabū ierīt.GatisGirdenis wrote: ↑08.10.2021, 15:54Man nav bail, paši vienkārši aizbildinās, ka tas tak tikai puņķis, ko mīz, es i špricēēc
Man kopumā vispār poh, vecums gan laikam nāk, jo slimot vienkārši nepatīk.
Spams 2021 SS(svarčika sapnis)
-
- VW: 1.9TDI,AR940
- Has thanked: 133 times
- Been thanked: 179 times
Re: Spams 2021 SS(svarčika sapnis)
-
- VW: vw GOLF3 Match 1,8mono
- Has thanked: 98 times
- Been thanked: 54 times
Tas bija lieki un bezjēdzīgi. Tas nav jauki šitā rupji aplikt citus. Esi jaukāks. Ja tev kādreiz saplīsīs auto tumšā mežā un uzbruks lācis, un brauks garām Msh, viņš 100% piestās palīdzēt, un ja vajadzēs, nogāzīs lāci ar gaiseni. Esi jaukāks.
Tevi neviens neapsaukā tikai tapēc, ka dzer Monstru, bet citam sanāk tikai Dinamīts.
Es dabūji sertifikātu un man po!
Visiem citiem arī ir iespēja viņu dabūt!
Un tiem kuriem neļauj ārsts nu tiem var gadīties ka bus dibens neatkarīgi no sertifikāta!
Šobrīd tā drāma ap kovid ir tik ļoti apnikusi, ka tā pote nu jau tiešām ir pret ierobežojumiem!
Vnk sapotējas un aizmirst! līdz kaklam jau!
Tvnet vai kur raksts par to ka artikā kust ledus un vide var nonākt vīrusi un baktērijas un radioaktivs piesārņojums ko tur atstāja 20gadsimta bumbu testi!
Bet ble fb komentāri pilnīgi visi par covidu un bilu geitsu! Nevis par to faktu ka augstāk minēta informācija ir ziņas kas vecākas par internetu
Bet ne ble cilvēki bļauj kovid kovid kovid
Un ble ja tagad vēl atkal sāksies ierobežojumi tad divi varianti pist prom uz NL, DK Īslandi un citam valstīm! Jo ja aizklapes kultūru tad Latvijai atkal nebūs ko man piedāvāt
Visiem citiem arī ir iespēja viņu dabūt!
Un tiem kuriem neļauj ārsts nu tiem var gadīties ka bus dibens neatkarīgi no sertifikāta!
Šobrīd tā drāma ap kovid ir tik ļoti apnikusi, ka tā pote nu jau tiešām ir pret ierobežojumiem!
Vnk sapotējas un aizmirst! līdz kaklam jau!
Tvnet vai kur raksts par to ka artikā kust ledus un vide var nonākt vīrusi un baktērijas un radioaktivs piesārņojums ko tur atstāja 20gadsimta bumbu testi!
Bet ble fb komentāri pilnīgi visi par covidu un bilu geitsu! Nevis par to faktu ka augstāk minēta informācija ir ziņas kas vecākas par internetu
Bet ne ble cilvēki bļauj kovid kovid kovid
Un ble ja tagad vēl atkal sāksies ierobežojumi tad divi varianti pist prom uz NL, DK Īslandi un citam valstīm! Jo ja aizklapes kultūru tad Latvijai atkal nebūs ko man piedāvāt
Bet ja karties tad striķi no Mildas vai uz vantenieka lai tauta redz
Es nesen atklāju ka 7:30 no rīta nevar nopirkt aliņu un man šķiet tā ir vēl lielāka problēma
-
Ofopics no covids, piedodiet, ja spējat, bet Mk3 ir labākais auto ever....
-