Ja nekas nav mainījies, tad te līdz arkai/paspārnim ir jūtams progress. Veca bilde no izdedzes lapas:

Ja nekas nav mainījies, tad te līdz arkai/paspārnim ir jūtams progress. Veca bilde no izdedzes lapas:

Nevar - pareizi esi lasījis. Var vienīgi izcelt no 2E sadalītāja hollu un to ielikt mono sadalītājā.
Jā, es tās bildes un dirxšanu stiliņā ka jāsēdina viss kas kustas labi atceros...fckns wrote: ↑05.10.2021, 21:15Ja nekas nav mainījies, tad te līdz arkai/paspārnim ir jūtams progress. Veca bilde no izdedzes lapas:
[img]https://i1224.photobucket.com/albums/ee ... qa.jpg[img]
Diemžēl viņa tofiku stiliņā esmu palaidis garām, jo viņu izdzēsa. Un man ir aizdomas kāpēc.
Bet kā tādā gadījumā būtu ar aizdedzi, digifants tādu prikolu atļaus?
Ko tu tur gribi samudrīt?
Un jēga no tā visa? Pirmais variants saietu [un ja tu iedziļinātos programmēšanā, paša digifanta, protams, varētu jau arī pašam digifantam izmainīt MAFa regulējumu], bet tas digifants netaisīs MAFam tīrīšanu, otrais liks tam tavam arduino veikt nopietnus gaisa masas aprēķinus...Arrchey wrote: ↑05.10.2021, 21:55B*e.... tikokā ienāca ideja jau jau par digifantiem aizgāja bazars....![]()
Tīri tehniski, dēļ tā ka digifantam pa lielam pie vienas vietas kas viņam dod ieplūstošā gaisa daudzuma signālu, varētu paprovēt mēģināt caur arduino kā signāla pārveidotāju piemudrīt normālu mafu vai map sensoru....![]()
Ko tu pīpē, reptiloīd?fckns wrote: ↑05.10.2021, 21:20Msh vispār ir reptiloīdu kārtas pārstāvis - itkā ir pret vakcīnām ,bet tai pat laikā izmanto izsekošanas ierīces Android formātā un nodarbojas ar galīgāko hujņu - izmanto guļošos kā tramplīnus, izmanto B3 pederes lai "paaugstinatu klīrensu" un beigu beigās nostāda visus lohu lomā jo viņa viedoklis ir pareizākais.![]()
Jā, lai tu nevarētu izlasīt...
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests