60ie gadi?
Onkuļi ir agri 80ie un viņiem pirmās mašīnas (mazpadsmit gadu vecumā laukos) bija polo un kadetts.
Oma ap manu dzimšanas laiku bija izgājusi cauri diviem polo un diviem mk2 scirocco.
Mamma kāzās tika vedāta ar sierru
60ie gadi?
Man samērā bieži jābrauc pāri līdzenai dzelzceļa pārbrauktuvei un kad kāds palielas klases auto ar burtiski baloniem riteņu vietā sadzēšās uz 10kmh, tad pat es vairs nevaru izturēt un jāsāk lamāties vientulībā
Parādi, lūdzu, vietu kur drīkst darīt pirmo vai kur var sanākt darīt otro.
Tu kaut ko sajauci - savas mašīnas [un savus nervus!] nav žēl tiem kas tur lēni dročī. Ja tu būtu gājis skolā, tad tu zinātu ka ir tāda lieta ko sauc par "inerci" - braucot uz 60 pāri nelīdzenumiem piekare kustas ne vairāk kā uz 20, un drīzāk jau mazāk. Par laimi mana piekare tavu vecmāmiņu loģiku nepazīst un tāpēc nezina ka tai vajadzētu jukt ārā
Ir viena starpība - pārbraucot ātri [lietosim šādu vārdu] pāri asākam gulošajam ar mašīnu kam piekare arī strādā vienīgais kas ir muļķīgi - grabažniekā esošās mantas var tikt samaisītas vēl lielākā bardakā nekā tur jau ir
Tā jau tava garāžas kompānija - tā kratās jo mašīnai riepas līdz ar arku malām...
Pēc kāda pirmā vai otrā gadījuma vajadzēja sākt domāt kā risināt lai tas vairs nenotiktu. Bet otrais variants ir normāls Jelgavas variants...Lauris.R wrote: ↑05.10.2021, 18:54Auģikam saplīsa 3 karteri gada laikā.
1) zīme 30, ātrums tiek ievērots. Uzbūvēts jauns gulošais, nav nomarķēts. Mitrs asfalts, un gulošais nekādīgi neizcēlās uz fona un BAMs uz 30 ( Kolhozs nav miris.) Stabiņi gan bija gar malām, bet vai es zinu, kas tie tādi.
2) bedrains, drausmīgi bedrains iekšpagalms. Ātrums ~ 2 km/h..( Kolhozs nav miris )
3) ceļa remonts ar atbilstošu ceļa zīmi + zīme braukt aizliegts - bet kā instruktors reiz teica " Zem tās brauc visi, kam nav slinkums. Gludas šķembas, ātrums ~ 50 un vienà brīdī paliek pavisam negludas, bet pēc skaņas likās, ka tikai bufetis kā parasti izklaidējās. 500m un lampa iedegas, ķēde grab - metu mierā. Bet par laimi bez negatīvām dzinēja sekām. (Kolhozs, gan jau kkur ir )
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests