Spam 2021 nelegāls
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Re: Spam 2021 nelegāls
1) Ā, pareizi, tu tak no piedižpilsētas mazpisāniem, vietas kas no kādas latgales sādžas atšķiras tikai ar to ka kaimiņi viens ar otru nesatiekas. Tā nu tu arī neesi atklājis ka alu var dzert ne tikai no kausa kafejnīcā pie pusdienu galda...
2) Ja pasaku grāmata nepieļauj alkohola lietošanu vai mīlēšanu un liek dzīvei būt ciešanām, tad nelasi tādas pasaku grāmatas. Labi ka man tādas nav patrāpījušās pa rokai
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
-
Sūds par mani - vienkārši reizēm jāatgādina cilvēkiem ka viņi ir cilvēki, nevis kaut kādi dzīvnieki, kā viņiem pašiem liekas. Kā arī - tā kā manā audzināšanas procesā nav piedalījušies dzērāji, tad regulāra alkohola lietošana man nav iegājusies par normu - bet strādāšana kopā ar zemas kārtas cilvēkiem kuri regulāri lieto alkoholu un viņu uzskatu iepazīšana ir uzskatāmi parādījusi ka dzērājs kurš ar jaunu iksu aizbrauc uz kādu alpu kūrortu pierīties ar dārgiem visīšiem no gaterista kurš ar nojātu padomju ražojuma velosipēdu aizminas uz dārziņiem tukšot uz grabažnieka esošajā kastē līdzpaņemtos tesmeņus atšķiras tikai rocībā - uzskati abiem ir vienādi - neviens nav dzērajs un abi izklaidējas. Nu labi, abiem atšķirsies uzskati par to kas ir dzērājs, vienam tā latiņa būs stipri zemāka, bet tā tāda kosmētiska atšķirība...
Man ir liels prieks ka tu nelieto alkoholu un esi tajā dzīves līmenī ar to dzeraju, kurš aizbrauc pie siltumnicam un piepishaas no bambakiem
-
- VW: 1.8T
- Has thanked: 49 times
- Been thanked: 196 times
Nu viņš savos pāķos redz tikai galējības, bet civilizācijā normāli cilvēki var izdzert vairāk ka pusbundžu un veljoprojām noiet taisni, sapratīgi komunicēt un labi atpūsties. 
-
Ja tu par fuksēnu, tad tā arī ir...
Pirmais alus dzeršanas veids ko es savā dzīvē pieredzēju - vectētiņa pirts vakari, katru otro sestdienu, kur sanāca viņa pirts komanda, kopā laikam kādi pieci veči, katrs paņēmis līdz pāris alus pudeles, kuras pārtraukumos piedarbā tika dzertas. Kamēr fuksēns, kā jau mēs te redzam, pat nevar iedomāties ka alu var dzert bez ēšanas...
Tur, bez šaubām, daļēji pie vainas arī tas ka viņa pāķu centrs ir dižā pilsēta - ja pie mums tādi šī čata lietotāju līmeņa čaļi mēdz vakaros centrā pļāpāt, procesā izdzerot pāris aliņus, tad fuksēnam tas nav iedomājams, jo dižajā pilsētā pašvaldībnieki drīz būs klāt... 
-
- VW: 1.9TDI,AR940
- Has thanked: 133 times
- Been thanked: 179 times
Te pāvesta proteīna šprice un antifrīza aktīva lietošana ir nodarījusi pamatīgu skādi. Turpini stumt savu sūdu un ģenerēt imaginārās situācijas. Un alkohola lietošana pilsētas pieturā nerada nekādu baigi labo iespaidu. No tā esmu izaudzis, un ar to lai nodarbojas tavi pudeles brāļi.
-
- VW: 1.8T
- Has thanked: 49 times
- Been thanked: 196 times
Tāds pats smadzeņu vēzis, kā latvietis/-e, baby onboard un pārējie intelekta neskartības marķējumi.
-
- VW: Ar pliku dibenu pa slapju zāli
- Has thanked: 219 times
- Been thanked: 251 times
Aizmirsi vēl velniņa nakļeni ap vw logo uz bagāžnieka.
"Not daily driving your project car is like not f***ing your girlfriend to save her for the next guy."