Spams 2k21 hvz kurš
-
- VW: Mk2 Jetta 1.6
- Has thanked: 363 times
- Been thanked: 236 times
Re: Spams 2k21 hvz kurš
A huļi nevar kā tas ir Somijā - radari ir visur, bet tikai ja nemaldos 1/3 ir ar kameru iekšā, uz rotāciju

-
- VW: mk2 Jetta 16V, mk2 jetta GT
- Has thanked: 178 times
- Been thanked: 446 times
Ja tā posma dēļ izveidosies rinda, ko pēc radara nesanāktu apdzīt pretīmnākošās satiksmes dēļ, tad jā.Jujubokar wrote: ↑19.05.2021, 14:47Tjipa 7km pabraukt normāli skaitīsies nenormāls hardkors, ja?![]()
Vienīgais, ja umņiki izdomās kautkā vidējo ātrumu kontrolēt starp tiem posmiem, tad gan ieslēdzas appisiena sajūta, bet to laikam nedrīkst darīt GDPR dēļ.![]()
![]()
https://www.thurrott.com/forums/general ... under-gdpr
-
- VW: 1.8T
- Has thanked: 49 times
- Been thanked: 196 times
Ja pa gadu nekas nav mainijies, tad tālajā Lietuvā novāca stacionāros, palika vairs tikai vidējā ātruma zonas.
Nu bet sanāk ka var atvilkt 100-200 un tad pirms pēdējā radara nervozi pīpēt
Bet ar atru braukšanu ir tā ka pa lielam kad ir satiksme ir jāstiepj tā pieklājīgi lai būtu jēga!
Skriet uz 120 un tad aiz fūres uz 80 gaidīt līdz var tikt garām, tikmēr uz 100 braucošie jau atkal panāk!
Agros rītos un pa naktīm var easy turēt 120 jo satiksme netraucē un galā stabili ka būsi ātrāk!
Skriet uz 120 un tad aiz fūres uz 80 gaidīt līdz var tikt garām, tikmēr uz 100 braucošie jau atkal panāk!
Agros rītos un pa naktīm var easy turēt 120 jo satiksme netraucē un galā stabili ka būsi ātrāk!
-
- VW: zaļonka
- Has thanked: 158 times
- Been thanked: 61 times
Neesmu to posmu pārzinātājs, bet risinājums ir vienkāršs - jātaisa kafijas, degvielas vai zaļās pauzes tajās zonās.
Bet reāli, manuprāt, tās zonas problēmu neatrisinās. Vienkārši pārcels skrienamos gabalus citur. Visi bariņā vidējā ātruma zonās nocietīsies, nedod dievs, kāds 90 vietā brauks uz 85. Kad tās beigsies, sāksies īstās gladiatoru cīņas uz ceļiem.
Starp citu, Gruzijas risinājums ir psiholoģiski efektīvākais - kameras/radara sods par ātrumu atnāk sms 5 minūšu laikā, nevis pēc 1,5 mēnešiem uz epastu.
Brūnie saloni ir mana vājība
-
- VW: zaļonka
- Has thanked: 158 times
- Been thanked: 61 times
Vari, lūdzu, izmantot saturīgākus argumentus?
Jā un nē. Protams, rupji, nepamatoti ātruma pārkāpumi ir sodāmi, taču ir arī situācijas, kad pārkāpt ātrumu ir pieļaujami. Piemēram, veicot pamatotu apdzīšanu.
Brūnie saloni ir mana vājība
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Kādus saturīgus argumentus tu gribi no šī tofika iemītniekiem?
Man patika viena iauto lietotāja Itālijas pieredze; viņiem uz autostrādēm ir vidējā ātruma mērīšana pa posmiem, bet visā autostrādes garumā [nezinu vai uz visām autostrādēm] - attiecīgi pateicoties tai sistēmai tie kas grib atstiept, nu var mierīgi atstiept, vajag tikai pirms posma beigām iebraukt benzīntankā. Vai saskati kādu satiksmes drošības uzlabojumu?
Zonas protams ka neko nerisinās - rietumvalstu pieredze rāda ka tajos posmos satiksme tiek sačakarēta, jo atšķirība starp dažādu braucēju ātrumiem tikai pieaug, ar visu no tā izrietošo. No manis 20 km attālumā arī ir viens tāds posms, uz Liepājas - Klaipēdas šosejas pret Sventāju - uz Latvijas pusi ir vairāki krustojumi ar 70 ierobežojumu bet tajā zonā tāda ierobežojuma nav - kopš tur salika tos fočikus, uz 70 velkas vairs ne atsevišķi indivīdi, bet tas ir reālais plūsmas ātrums, ko tad tie, kas apzinās ka tur nav 70 ierobežojuma, kož nost...Bobiks wrote: ↑19.05.2021, 17:55Neesmu to posmu pārzinātājs, bet risinājums ir vienkāršs - jātaisa kafijas, degvielas vai zaļās pauzes tajās zonās.
Bet reāli, manuprāt, tās zonas problēmu neatrisinās. Vienkārši pārcels skrienamos gabalus citur. Visi bariņā vidējā ātruma zonās nocietīsies, nedod dievs, kāds 90 vietā brauks uz 85. Kad tās beigsies, sāksies īstās gladiatoru cīņas uz ceļiem.
Starp citu, Gruzijas risinājums ir psiholoģiski efektīvākais - kameras/radara sods par ātrumu atnāk sms 5 minūšu laikā, nevis pēc 1,5 mēnešiem uz epastu.
Man patika viena iauto lietotāja Itālijas pieredze; viņiem uz autostrādēm ir vidējā ātruma mērīšana pa posmiem, bet visā autostrādes garumā [nezinu vai uz visām autostrādēm] - attiecīgi pateicoties tai sistēmai tie kas grib atstiept, nu var mierīgi atstiept, vajag tikai pirms posma beigām iebraukt benzīntankā. Vai saskati kādu satiksmes drošības uzlabojumu?
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
Īslandē arī ir labi - viniem ir kādi 3 radari kas rotē pa pārdesmit vietām!
Soda nauda par +10 kmh man šķiet bija pāris simts euro! Diezgan viegli tas summas aug un sasniedz turienes minimalo algu kas tuvojas 2k eur!
Tur paveicās un netiku pie neviena paziņojuma! Bet nu ātrumu pārsniegt galīgi negribējās
Soda nauda par +10 kmh man šķiet bija pāris simts euro! Diezgan viegli tas summas aug un sasniedz turienes minimalo algu kas tuvojas 2k eur!
Tur paveicās un netiku pie neviena paziņojuma! Bet nu ātrumu pārsniegt galīgi negribējās