Tās bukses un slaideri, kas pie selektora, arī der nomainīt
Mazliet pārsteidzoši, ka tev ir 02m kārba ar vecā tipa trošu stiprinājumiem
Paņem un pačeko iepakojumu pie pirkšanas, man gadījās ka aizgāju uz bodi ar detaļas kodu un sākumā atnesa tipa gl4&gl5 saderīgu eļļu, kas pēc koda skaitījās kā īstā, pēc tam tikai atnesa pareizo.GatisGirdenis wrote: ↑18.04.2021, 22:47Lai produktu varētu palikt zem kāda koda, viņam ir jāatbilst kaut kādiem kvalitātes standartiem. Drošvien neatbilstošu produktu zem tāda koda, tādā apjomā nemaz tā īsti nav iespējams pārdot.
Biezāka eļļa vecai kārbai domājams tāpat būtu labāka
Screenshot_20210418_224632_edit_375830999593694.jpg
Un tad mēs varam runāt par kārbas hermētiķi - labākais ir oriģināls, bet oriģināls maksā 70€ par zobu pastas tūbiņu. Vai tas ir tā vērts? Nezinu, šaubos. Dīleris lieto alternatīvu, bet tā tāpat maksāja 30€
Vispār nefis, tam auto tāds nepiestāv. Īstais fīlings- logs vaļā, mati vējā , priekšā braucošā dīzeļa smaka salonā, slapja, pielipusi mugura.

Man arī ir vecā tipa korpuss, jebšu, nav jāskrūvē nost vāciņš, lai noņemtu sprostriņķi, jo tur nav ko skrūvēt. Dažādos žurnālos raksta, ka 02M sākās 2002. gadā, man ir 2000.IMAGin wrote: ↑19.04.2021, 09:52Kulises visu bukšu, atsperes un mazo loriņu pārlasīšana OEM nav dārga ~20eur robežās šķiet bija, pērn rudenī to kā reiz izdarīju. Čupa ar oem maisiņiem protams milzīga, bet nu tik stingrs/precīzs ātrumkloķis vel šai platformai nebija manīts
Tās bukses un slaideri, kas pie selektora, arī der nomainīt
Mazliet pārsteidzoši, ka tev ir 02m kārba ar vecā tipa trošu stiprinājumiem![]()

Users browsing this forum: bigmac, Bing [Bot] and 4 guests