Nav tā, ka ir fiksēts budžets, bet jo lētāk, jo labāk
Pagaidām 75t sērija liekas labs price/performance, bet 65t cena ir daudz saldāka. It īpaši amazon'ē
Nav tā, ka ir fiksēts budžets, bet jo lētāk, jo labāk

neesi lielāko daļu braucis pa mežu , vai citu grunteni ? Man auģikam ar ceturto uz 50 km/h mežā rādīja 17 litrus bet pilsētā tāpat braucot rāda 11 litrus. Ceļi mīksti pēc ziemas, pat dubļi īsti nebija un braucot nelikās baigi smags segums, bet nu dačiks teica savuGatisGirdenis wrote: ↑06.04.2021, 16:33Pēc beņas nekur nesmird, it kā netek, bet nu kārtīgi pētījis arī neesmu
Tāpēc ka monošprice gavnoGatisGirdenis wrote: ↑06.04.2021, 16:31Lābāk pasakiet nahujam 1.6 polo naglu kaste rij tikpat cik 2.8 4mo golfs![]()
Nē, vēljoprojām ziemenes.
Ja galīgi steidzīgi nav un vari pagaidīt, tad jāparakājas pa laukiem jo visiespējams ka tur varētu būt man vēlviens... varbūt lieks....Lauris.R wrote: ↑06.04.2021, 14:58Agrīniem otrajiem golfiem priekšejais, motora spilvens bija tāds savādāks - normāls. Man vajadzētu to kronšteinu, kurš pie priekšējās sijas skrūvējas, pie kura pieskrūvēt buksi.. Varbūt kādam ir kkas tāds ? . Bukse ar kronšteinu, kas pie motora skrūvējas, tā man ir dabūjusies
galīgi steidzīgi nav. Pamazām taisisies 2E, ar ko aizvietot 1,8 mono, un tad vajadzēs. Besī, ka ar moderno padušku, ik pa pāris mēnešiem pagonkojot pa grunti, izpūtējs jātaisa, jo pārāk cilājas motors. Cerams, ka kko neesmu sajaucis un 3 golfam derēs attālums
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests