Help. Piekabes āķim pareiet no 13 pin uz 7.
-
- VW: Golf mk2
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 5 times
Help. Piekabes āķim pareiet no 13 pin uz 7.
Kads ludzu var palidzet saprast lai parietu no orginala stekera pie masinas uz 7. Pinu stekeri. Bez parejas. Vadi daudz bet kad meginu likt pa krasam kas neta , iesledzot pagriezienu gabarits raustas lidzi. 
-
- VW: Passat VR5 Syncro
- Has thanked: 273 times
- Been thanked: 145 times
Re: Help. Piekabes āķim pareiet no 13 pin uz 7.
13 pin rūpnīcas āķim var būt vairāk opciju nekā 7 pin, attiecīgi var būt arī vairāk vadu. Jāvieno pēc pinout nevis pēc krāsām. Vēl var iet pavisam vienkāršu ceļu - vadu tiešām nav daudz, var tak ar testeri pārbaudīt, kurš ir gabarīts, kurš pagrieziens, u.t.t.
-
- VW: Golf mk2
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 5 times
"Paldies" par super info. Dimaju, ka vw +- visiem nak vienadi vadu daudzums. Proti 13 pini. Ja ir orginala ligzda. Un krāsas ir vienadas. Palīdzēts butu, ja teiktu 1. Sarkans. 2. Melns/ar baltu . 3 peleks ar baltu. ......
Protams nemšu testeri un baudišu. Doma bija, ka padomu dos kads kurš ir to darijis.
P.S. pareja ir bet stekeris pie masinas ir savu nokalpojis.
Paldies tapat par atsaucibu.

Protams nemšu testeri un baudišu. Doma bija, ka padomu dos kads kurš ir to darijis.
P.S. pareja ir bet stekeris pie masinas ir savu nokalpojis.
Paldies tapat par atsaucibu.
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
13 oriģinālajos vados nebūs; līdz šim esmu redzējis dzimtos vadus diviem fofāgeniem - agrīnai T4 karavellei un agrīnam mk3 kadijam , cik minos, vadi bija 10 - 8 lukturiem un 2 papildus barošana, neatceros, tikai, kura no divām iespējamajām tur standartā nāca, bet laikam jau aizdedze. Ā, un vēl laikam varēja būt vienpadsmitais, no stāvokļa slēdža miglas atslēgšanai.
Jā, esmu to darījis, nesen mk3 kadijam atdzīvināju ligzdu - nomainīju piekabes āķa vadības bloku, izvilku laukā vadu buntiņu, kādu pusi nogriezu un pielodēju jaunu septiņdzīslu kabeli un galā jaunu ligzdu. Vadījos pēc shēmas kas redzama elsā. Pēc tam vēl izrāvu no drošinātāju kastes to vienu lieko drošinātāju, to kas domāts tai barošanai kas 13 kontaktu ligzdā ir bet 7 kontaktu nav.
Jā, esmu to darījis, nesen mk3 kadijam atdzīvināju ligzdu - nomainīju piekabes āķa vadības bloku, izvilku laukā vadu buntiņu, kādu pusi nogriezu un pielodēju jaunu septiņdzīslu kabeli un galā jaunu ligzdu. Vadījos pēc shēmas kas redzama elsā. Pēc tam vēl izrāvu no drošinātāju kastes to vienu lieko drošinātāju, to kas domāts tai barošanai kas 13 kontaktu ligzdā ir bet 7 kontaktu nav.
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
-
- VW: Passat VR5 Syncro
- Has thanked: 273 times
- Been thanked: 145 times
Sorry, bet nu es domāju, ka šeit neviens tieši tavai mašīnai nav to darījis un nezin kādās krāsās tev tur vadi 
Ir darīts vairākkārt un vairākiem agregātiem! Google shēmas palidz! Vadu krāsas atskiras arī vienādiem modeļiem!
Vai nu google plus čujs vai testeris!
Pēdējoreiz laikam pirms pus gada kaut kur tur cīnījos
Vai nu google plus čujs vai testeris!
Pēdējoreiz laikam pirms pus gada kaut kur tur cīnījos