Priekshejaa padushka motoram G3

Suspension | Wheels | Tires
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:

1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".

2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Post Reply
Madrix
VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..

Priekshejaa padushka motoram G3

Post by Madrix » 21.11.2007, 23:16

Ir kads labums noshkjepeleet streemeli no vecas padushkas,lai uztaisiitu mazaku gajienu otrai kura arii it kaa izsedusies.Par kuru jau rakstiiju kadu gadu atpakalj ka straujaak uzsaakot liekas ka motoriits novibree.???
Kads ir remonteejis-uzlabojis motora padushkas? :? (kaut gan pa visiem 100%,neesmu parliecinaats ka pie vainas ir vinja) :roll:

GinC

Post by GinC » 22.11.2007, 10:27

Normāla prakse ir viņas vienkārši mainīt :)

Madrix

Post by Madrix » 22.11.2007, 10:42

GinC wrote:Normāla prakse ir viņas vienkārši mainīt :)
Mainiit jaa bet vai ir jega ja es vinju nu taa teikt atjaunoju.
Un vienkarshi nesanaaks es nolauzu 6shkanti kaa spichku(un ne maksimas),bet valjaa esoshaas padushkas skruvi nedabuuju :?

ottomars

Post by ottomars » 11.12.2007, 22:09

Man 2 golfam priekšējā paduška bij pizd. - motors gribēja lekt ārā tā, ka paceļoties atdūrās kaukas pret landžiņu

Post Reply

Return to “Piekare | Diski | Riepas”