Kilometri neko neizsaka, saistošāks būtu durvju virināšanas reižu skaits
Fabijai nerādās vadītāja durvju atvēršana, no pieredzes pieņemu ka tur tā detaļa kas slēdzīti spiež izdilusi; pieņemu ka uz šrota slēdzenēm nav pat vērts skatīties...
Kilometri neko neizsaka, saistošāks būtu durvju virināšanas reižu skaits
Cerams ka tas nissens ir ar pietiekami daudz ribāmGatisGirdenis wrote: ↑17.01.2021, 20:50Nū, tad kur ir mana problēma (vārsts ir līdz galam vaļā, tikko pārbaudīju)? 2.8 tilpuma trūkums? Varbūt pats vārsts ierobežo pietiekami, lai caurplūde būtu ierobežota?
Tas salona radiators bija pirkts jauns nissens, kad swappoju 1.6 vērpjamo.
Golfa laikos garākus gabalus arī braucu bez jakas. Maikā gan neatceros
zin ko es daru, tikko nopirktai masīnai? pilnīgi neko? kur sakars pirkt un tad ārdīt strateri un ģeneratotu. Pārbaudi vai reikai nav brīvkustība un vai izpūtēju sieniņu biezums atbilst standartam!msh wrote: ↑17.01.2021, 19:55Nu tā, noņēmu un pārjaucu starteri, rīta problēma tiešām bija sala poltergeists, starterī viss normāli, ogles arī vēl kādu laiciņu ies, lai arī, kad varēs apmeklēt autoveikalu, būs jānopērk jaunas, iztīrīju, sasmērēju. Pie viena varēju lamāties, tajā mašīnā tomēr atrodas mazā bloka motors [laikam] un kārba kas izskatās pēc 02J - dzeses trubas karājas tieši virsū starterim, un kad pienāca laiks izņemt starteri, tad izrādās ka jāskrūvē no kārbas nost tā kulises detaļa kas uz kārbā ieejošās ass uzskrūvēta, savādāk nevar startera augšējo skrūvi izvilkt...Vakara plānos vēl ir noņemt ģeneratoru un to apskatīties; izskatās ka vieglāk būs noņemt ģeneratoru un tad no tā izņemt šokolādi un nevis vienkārši izņemt šokolādi.
Pie viena izdomāju sētā iedzīt golfu - klimats rāda -14, bet golfs pēc nesenajām starta trekninājuma izmaiņām pat lec![]()
vienu apģērba vienību arī atļaujos uz garākiem gabaliem novilktGatisGirdenis wrote: ↑17.01.2021, 21:04Golfa laikos garākus gabalus arī braucu bez jakas. Maikā gan neatceros
čakarēties kniebšanās pēc lai būtu ko ierakstīt internetā, kur tas nevienam neinteresē.
Par spiedienu baigi nezinu, neesmu vēris kādu laiku. Antifrīzs pamanīju, ka uz minimālo atzīmi. Bet no iepriekšējas pieredzes - nekas nav mainījies, kad uzlej līdz pilnam. Var vēl salona radiatoram atgaisojamo skrūvi paraut vaļā, jo tam augša sanāk aptuveni 2cm zem vējstikla apakšas.
Viņš varbūt bikses arī novelk, lai ciskas pie ādinieka piesvīst un pielīp. Labāka G spēku novade uz ķermeni
tā kā braucieni ir pārsvarā 15 minūšu gari, tad nenāk ne prātā piņkērēties ar jakas novilkšanu un pēc tam uzvilkšanu... Kad ir garās ģimenes ekskursijas, tad atkal neienāk prātā pa ceļam kkur piestāt, lai novilktu jaku
Klimatam ir pieprasīti 22 vai 23 grādi kas ir istabas temperatūra , nah man braucot 100 km sēdēt pufaikā?
Tu laikam neizlasīji - šorīt no rīta tas starteris atteicās griezt, tāpēc arī vajadzēja pārjaukt lai noskaidrotu vai tur kaut kas nav čau. Abet par detaļām - starteru un ģeneratoru detaļas es vienmēr pērku ar paraugu, kā dabūt paraugu neizjaucot attiecīgo mezglu?
Pareizi, galvenais ir ieseksot kapeiku un atskaitīties internetā par paveikto darbu.
Users browsing this forum: Bing [Bot] and 5 guests