Bingo. Pāris reizs nobremzejot tā krāsa no darba virsmas ir nost un nav jāpisas ar aplīmēšanu. No rūpnīcas arī nāk pilnībā krāsoti.
M5, cik sapratu, jau esot aizgājis tālāk.
Bingo. Pāris reizs nobremzejot tā krāsa no darba virsmas ir nost un nav jāpisas ar aplīmēšanu. No rūpnīcas arī nāk pilnībā krāsoti.
Tiešām? "Reliģiskajiem fanātiem" par praktiskām tēmām ir loģiski pamatojumi - vismaz ja viņi ir pastudējuši apoloģētiku, jo visiem bibliskajiem aizliegumiem ir praktiski iemesli, kurus lielākoties izskaidro psiholoģija. Tikmēr tualetistiem, kā tev, galvenais pamatojums ir "es tā gribu" un "man tā patīk"; ja pirmajam ir šaura piere, kas tad ir otrajam, neandertālieša purns?
Un kas vainas laiku pa laikam piemaukt seju?msh wrote: ↑17.01.2021, 10:48Tiešām? "Reliģiskajiem fanātiem" par praktiskām tēmām ir loģiski pamatojumi - vismaz ja viņi ir pastudējuši apoloģētiku, jo visiem bibliskajiem aizliegumiem ir praktiski iemesli, kurus lielākoties izskaidro psiholoģija. Tikmēr tualetistiem, kā tev, galvenais pamatojums ir "es tā gribu" un "man tā patīk"; ja pirmajam ir šaura piere, kas tad ir otrajam, neandertālieša purns?![]()
Paņemam par piemēru alkoholismu - bībele saka ka tas ir grēks, zinātne ir sakrāmējusi čupiņu ar iemesliem, bet jums - "b l ed es gribu piemauties!"![]()
Nē nu ķip noberzīsies tur kur vajag un tāpat neturēsies, bet nu kaut ko tādu neesmu redzējis un negaidītu.
Nekad neko tādu neesmu redzējis. Bet nu neesmu arī daudz skatījies.
Users browsing this forum: Bing [Bot] and 4 guests