Esošajā situācijā, protams, fūristu pienesums ir spļāviens jūrā, bet savādāk - ja nepamanīji, gada sākumā kovids pie mums ieradās nevis tāpēc ka kāds pie mums žļembāja sikspārņus, bet tāpēc ka pie mums to atveda - ja tad, kad Itālijā sākās burkšķis, būtu aizklapētas ciet robežas, tad viss tas būtu noķerts ātri vien. Tā vietā robežas aizklapēja ciet visi citi, bet mūsējie tikai satraucās kā tautiešus vest mājās. Un tagad atkal - lai liek kādus ierobežojumus grib, kamēr robežas nebūs ciet, tikmēr jauno kovid 21/whatever atkal - ievedīs - un tālāk tas izplatīsies pilnīgi dabiskā ceļā...
LGBT Latvia
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Re: Spams 2020 Nr.10 Pantiņš pie eglītes
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
Tūlīt visa dziviba atsāksies, visus savakcinees, kjeedes paatruuks. Naaks pikjis.
Bet tu sēdi sava gateri un pako paletes
Bet tu sēdi sava gateri un pako paletes
-
Cerams ka tranzīta nauda jūtami pārsit tos miljardus kas jāaizņemas kovida dēļ...fckns wrote: ↑27.12.2020, 15:03Par kādu muļļāšanos Tu runā? Ja tev intelekta kapacitāte ir tik šaura, ka spēj trivializēt risinājumu līdz robežu slēgšanai tad man ir sliktas ziņas - tas diezvai notiks. Jau vien tāpēc, ka mēs nevaram atļauties zaudēt tranzīta naudu. Kārtējo reizi pārliecinos, ka ar tevi saturīgu diskusiju nevar ieturēt.![]()
Kādu muļļāšanos? Nu, ko tādu mūsu supervaroņi, paKariņš un Faķele ir jēdzīgu sadarījuši? Ziemas beigās mēs radāmies pie slēgtām robežām jo visi citi aizklapēja tās ciet, mūsējajiem bija vienalga, un galvenā rūpe viņiem bija - vilkt mājās tautiešus [un kovidu] un vest ar lidmašīnām ķīnas pagrīdes darbnīcās taisītas maskas. Pienāca vasara, bija tāpat skaidrs ka rudenī būs kovids, ko supervaroņi darīja? Viens lielījās kā mēs esam apkarojuši kovidu [pēc oficiālās statistikas - smagi izgāzušies], otrs mētāja faķīšus. Pienāca rudens un cirks iegriezās pa īstam, un atklājās ka kovidu izplata pērkot apmīzēju šķidrumu vai trauku mazgājamās švammes...
Tās prāta spējas švakas ir tev, neviens neko "netrivializē" - ar aizvērtu robežu var novērst kovida ievešanu un pie viena ar īslaicīgiem smagākiem ierobežojumiem iekšzemē iznīcināt kovidu valstī, un pēc tam atgriezt normālu dzīvi. Bet nu protams, tad tu ar saviem čomakiem nevarēsi sacensties par stilīgāko uzpurni un to, kurš piekritīs idiotiskākiem ierobežojumiem
-
- VW: 1.9TDI,AR940
- Has thanked: 133 times
- Been thanked: 179 times
msh wrote: ↑28.12.2020, 13:16Cerams ka tranzīta nauda jūtami pārsit tos miljardus kas jāaizņemas kovida dēļ...![]()
Kādu muļļāšanos? Nu, ko tādu mūsu supervaroņi, paKariņš un Faķele ir jēdzīgu sadarījuši? Ziemas beigās mēs radāmies pie slēgtām robežām jo visi citi aizklapēja tās ciet, mūsējajiem bija vienalga, un galvenā rūpe viņiem bija - vilkt mājās tautiešus [un kovidu] un vest ar lidmašīnām ķīnas pagrīdes darbnīcās taisītas maskas. Pienāca vasara, bija tāpat skaidrs ka rudenī būs kovids, ko supervaroņi darīja? Viens lielījās kā mēs esam apkarojuši kovidu [pēc oficiālās statistikas - smagi izgāzušies], otrs mētāja faķīšus. Pienāca rudens un cirks iegriezās pa īstam, un atklājās ka kovidu izplata pērkot apmīzēju šķidrumu vai trauku mazgājamās švammes...
Tās prāta spējas švakas ir tev, neviens neko "netrivializē" - ar aizvērtu robežu var novērst kovida ievešanu un pie viena ar īslaicīgiem smagākiem ierobežojumiem iekšzemē iznīcināt kovidu valstī, un pēc tam atgriezt normālu dzīvi. Bet nu protams, tad tu ar saviem čomakiem nevarēsi sacensties par stilīgāko uzpurni un to, kurš piekritīs idiotiskākiem ierobežojumiem, jo nevajadzēs ne vienu, ne otru. Bet nu misters Lielā Prāta Spēja, protams, nevar izrēķināt, kas ir lētāk - strauji apstādināt pāris saimniecības jomas, vai lēni apstādināt visu valsti uz nenoteiktu laiku.
Tev ir talants sarakstīt absolūti fantastisku verbālo caureju. Malacis. Nēesi domājis par dzejas rakstīšanu?
Atbildēšu tikai uz šo:
Pirmkārt, mēs( tas ir, tu un es) neaizņemamies naudu, ES finansiālās palīdzības pakete piešķirs 600 miljonus euro , kas ir 2% no IKP:Cerams ka tranzīta nauda jūtami pārsit tos miljardus kas jāaizņemas kovida dēļ...![]()
AvotsNo Eiropas Stabilitātes mehānisma katrai dalībvalstij, tostarp Latvijai, būs pieejama kredītlīnija 2% apmērā no iekšzemes kopprodukta (IKP) jeb aptuveni 600 miljonu eiro apmērā. Tas būs aizdevums, ko varēs izmantot, lai segtu veselības jomas izdevumus, kas saistīti ar Covid-19 izraisīto krīzi.
Otrkārt, Viņķele ar Kariņu vismaz kautko dara un mēģina pēc iespējas sabalancētāk šos ierobežojumus implementēt. Jā, aizliegt tirgot švammītes ir muļķīgi, bet pamatdoma ir novērst lielo cilvēku plūsmu veikalos, kas arī nosacīti izdodas. Tā kā tu dzīvo bumfuck nowhere apgabalā, tu nejūti izmaiņas un tāpēc vari runāt muļķības. Tas, ka šīs izmaiņas nestrādā Rīgā jau ir cita opera, un diemžēl kotlešgalvām un citiem alternatīvi izglītotajiem cilvēkiem nekas cits kā Dabiskā atlase nepalīdzēs.
-
Jā jā, buļļa sūdu ar kuru tiek pamatots cirks es esmu atklausījies un atlasījies daudz...fckns wrote: ↑28.12.2020, 18:54Otrkārt, Viņķele ar Kariņu vismaz kautko dara un mēģina pēc iespējas sabalancētāk šos ierobežojumus implementēt. Jā, aizliegt tirgot švammītes ir muļķīgi, bet pamatdoma ir novērst lielo cilvēku plūsmu veikalos, kas arī nosacīti izdodas. Tā kā tu dzīvo bumfuck nowhere apgabalā, tu nejūti izmaiņas un tāpēc vari runāt muļķības. Tas, ka šīs izmaiņas nestrādā Rīgā jau ir cita opera, un diemžēl kotlešgalvām un citiem alternatīvi izglītotajiem cilvēkiem nekas cits kā Dabiskā atlase nepalīdzēs.
Fckns ienaak, kaku ar mietu pastumda, saak smirdeet.
Ir vērts lasīt dildo palagu?
Ir vērts lasīt dildo palagu?
-
- VW: Ar pliku dibenu pa slapju zāli
- Has thanked: 219 times
- Been thanked: 251 times
Klizmoviča atreferējums no tēmas tautas varas pamulķu fronte un brīvību citplanētiešiem.
"Not daily driving your project car is like not f***ing your girlfriend to save her for the next guy."
-
- VW: 1.8T
- Has thanked: 49 times
- Been thanked: 196 times
Ja tā kartupeļu varza nebūtu tik neaptēsti, nebūtu jāizdomā jauni ierobežojumi un viņiem ar pirkstu uz katru lietu jābaksta. Pasaka nevandīties bez vajadzības apkārt, ok, nav problēmu, nevis sadzerties atmiņa sūdeni un vākties protestā pret intelektu vai kaut kādos deģenerātu braucienos. Maskas nabadziņiem ierobežojot brīvību. Kā tādus cirvjus vel zeme nes 
-
- VW: Mk2 Jetta 1.6
- Has thanked: 363 times
- Been thanked: 236 times
Vakcinācija tomēr ir bijusi kļūda, kas ir novedusi mūs līdz šim. Standarta Darvina modelis - stulbākie un vājākie nomirst pirms sasniedz reprodukcijas vecumu. Prātā neaptēstie nesaprot cik viņi ir priviliģēti

-
- VW: 1.9TDI,AR940
- Has thanked: 133 times
- Been thanked: 179 times
Ir reizēm interesanti pavērot ko viņš teiks šoreiz, bet katru reizi ir viens un tas pats - 80% ir totāla liekvārdība, 15% ir jaunvārdi kurus saprot tikai viņš pats un 5% ir kautkāda salasāma informācija.
-
- VW: mk2 Jetta 16V, mk2 jetta GT
- Has thanked: 178 times
- Been thanked: 446 times
Tīrākā patiesība.msh wrote: ↑28.12.2020, 19:07apgalvoto mērķi varētu ļoti labi panākt, aizliedzot sievietēm [izņemot tās, kuras tajos strādā] ieiet veikalos - es ar attiecīgu iepirkumu sarakstu viens pats tajā rimikā būtu pavadījis 4x mazāk laika...Ja vajadzēja novērst čupošanos, tad vajadzēja aizklapēt ciet tos veikalus pa kuriem sievieši vazājas - kaut kā neesmu redzējis čupošanos ne šrotos, ne autoveikalos, ne gultņu veikalos, ne krāsu veikalos, ne citos specifiskos veikalos, kurus sievieši nemēdz apmeklēt...
![]()