Kā atdzīvināt forumu?
Karoc es cirvis neko nerubī! Man stūrī mētājas Vnt15 no 66kw mk4! Ir arī 81kw mk4 tam esošais motors un turbīna gan pipec!
Pats braucu ar mk2 ar tdi 1z no trešā golfa un stock wastegate turbīnu!
Mk2 necik neiet! Varētu cipot un man gan jau pietiktu, bet aizdomas ka vajadzētu motoru nomainīt, ēd eļļu vairāk ka es gribētu pieļaut un auksts zili balti uzdūmo un kompensatori mēdz pievilt!
Stūrī metejas labs 1z, tam varētu uzmest Vnt15! Mest golfā un braukt!
Tad nu prasu pēc apgaismības!
Vnt15 vajag vadīt! Sanāk ka ir pieejams mk4 81kw ecu, visi vadi, vakuuma vadība utt!
Tad kā šo visu sadarīt?
Šobrīd mk2 ir vecais tdi ecu plastmasas korpusā kas tā pat laika necipojas!
Sanāk ka kompi man tā pat vajag citu lai vadītu vnt! Kas un kā ar tiem n75 varstiem notiek?
Vnt15
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.