Labdien!
Maza problēma ar golfu . Pie 120 km/h izslēdzas turbīne ārā. Noslāpējot un piedarbinot atkal viss aiziet. Ir kāds variants ,kas par problēmu varētu būt ? Bieži tā nenotiek , tikai tad kad ir sanācis tā pavairāk pabraukāt pa pilsētu. Un vel mini jautājums , aizmugurē pagrieziens čakarējas , rādot pagriezienu reizēm mirgo tā ,ka kāda no lampiņām būtu izdegusi , bet visas veselas un kopā ar pagriezienu pamīšus arī mirgo bremžu uguns, iespējams kāds relejs ?
Turbīne+pagrieziens
-
- VW: Golf Mk2
- Has thanked: 1 time
-
- VW: mk4
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 1 time
Re: Turbīne+pagrieziens
viewtopic.php?t=25666
http://www.vwmotion.lv/forums/viewtopic ... 23&t=25983
Līdzīgu problēmu pilns forums.
Man personīgi bij kad sprūda geometrija
http://www.vwmotion.lv/forums/viewtopic ... 23&t=25983
Līdzīgu problēmu pilns forums.
Man personīgi bij kad sprūda geometrija
-
- VW: mk2 1.8 20vt, A4 B7 TDI
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 10 times
var nolasīt mašīnai kļūdas, varbūt dačiks beigts, bet, visticamāk jāremontē turbīna, jo veido pārspiedienu, jo nestrādā ģeometrija.
par pagriezieniem un bremzēm - tur būs masa pazudusi. paskaties lukturim, kurš tev čakarējas, vai nav zaļi kontakti, tāpat paseko, netālu no kontakta vajadzētu būt vietai, kur tas vadu žmogs nomasējas ar kuzavu, vai tur nav pazudis kontakts. mēdz nopūt vadi tādās vietās..
par pagriezieniem un bremzēm - tur būs masa pazudusi. paskaties lukturim, kurš tev čakarējas, vai nav zaļi kontakti, tāpat paseko, netālu no kontakta vajadzētu būt vietai, kur tas vadu žmogs nomasējas ar kuzavu, vai tur nav pazudis kontakts. mēdz nopūt vadi tādās vietās..
-
- VW: mk2 Jetta 16V, mk2 jetta GT
- Has thanked: 178 times
- Been thanked: 446 times
Man bija gadījies ka EGR truba caura un pie lielākas slodzes tikai meta limp mode. Ar laiku arī turbīna sāka sprūst caurās trubas dēļ.