pechka
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
- Been thanked: 30 times
ledusskapis
savam mk2 nesen mainiiju, un pie tam veel 2 reizes! otreiz to vairs negribu
karoc janonjem viduskonsole, divas skruuves pie kaa pecka skruuveejas atrodas motortelpaa, un jaatvieno taas divas trubas kas naak pie peckas. labaak paneli njemt nost, jo peec tam gaisa trubas salikt atpakalj ir gruuti! karoc darbs pamatiigs
karoc janonjem viduskonsole, divas skruuves pie kaa pecka skruuveejas atrodas motortelpaa, un jaatvieno taas divas trubas kas naak pie peckas. labaak paneli njemt nost, jo peec tam gaisa trubas salikt atpakalj ir gruuti! karoc darbs pamatiigs
Re: ledusskapis
ledusskapis wrote:savam mk2 nesen mainiiju, un pie tam veel 2 reizes! otreiz to vairs negribu![]()
motor telpaa atrodas 3 skruuves pie kaa pieskruuveeta pecka.
A4 V8 quattro
Corrado 2.0 16V
Juke 4WD Turbo
-
hmm, man liekas ka bij divas, a hvz steigaa taisiiju to pasaakumu, varbuut bij 3 bet nu ar taam skruuveem nekas sarezgiits, galvenais tas job. panelistralla33 wrote:
motor telpaa atrodas 3 skruuves pie kaa pieskruuveeta pecka.
es piektdien mainiiju, tapeec atceros, ka bija 3 skruuves, es bez panelja nost njemshanas samainiiju, pirkstus un rokas lociidams visaados lenkjos lociiju, lai taas gaisa trubas saliktu! 
A4 V8 quattro
Corrado 2.0 16V
Juke 4WD Turbo
-
vienreiz ka mainiju bij jaanjem panelis nost, jo peec tam miiksto paneli liku, otreiz(ieprieksheeja pecka shrotaa pirkta) iztiku bez panelja nonjemshanas, bet nu labaak tomeer ir njemt nost, pirksti asinjaini un pats bez nerviemtralla33 wrote:es piektdien mainiiju, tapeec atceros, ka bija 3 skruuves, es bez panelja nost njemshanas samainiiju, pirkstus un rokas lociidams visaados lenkjos lociiju, lai taas gaisa trubas saliktu!