Sis jautajums parada ka Tu tomer esi svaks krumgrieza instrukcijas lasitajsmsh wrote: ↑13.09.2020, 10:48Es vispār rakstīju "brushcutter", bet viņš pameklēja "krūmgriezis" un piedevām izlasīja vienu rezultātu...![]()
Var redzēt ka čalis nav lasījis krūmgrieža lietošanas instrukciju - es savam oleo makam esmu izlasījis gan anglisko, gan latvisko - nekur nav ne "trimmmmmeris", ne "trimer"...![]()
Spams 2020 Nr.8 Izbrauciens uz Rucavu
Re: Spams 2020 Nr.8 Izbrauciens uz Rucavu
Nabadzības tarkšķis
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Edžītis droši vien ir labāks un ražots citā fabrīķī - es jau 5 gadus lietoju edžīša stumjamo pļāvēju un nav īsti par ko sūdzēties, vienīgi par lētuma izraisītām problēmām, tādām kā izbeigušies riteņu gultņi.GatisGirdenis wrote: ↑13.09.2020, 09:54A kas vainas Jasperim? Pašam gan ir viņa bratuks, Edwards, bet pox, pļaut var. Vismaz ar trīsstūri.
Attiecībā par to jāspera krūmgriezi - pēc normāla aparāta ar adekvātas jaudas motoru, te ir:
Normāla plecu stiprinājuma vietā kaut kāda plika siksna ko uzkarināt plecā...
Nīkulīgs nemotors kuram darba režīms ir turēt gāzi nospiestu līdz galam, savādāk nekas nenotiek
Gāze ir smaga
Tas verķis laikam ir aprīkots ar kaut kādu sajūgu, iebraucot biezākā zālē, stājas nost
Tas ka garu zāli var ietīt starp spoli un reduktora korpusu vispār ir čau - ierauj zāles kušķi un viss apstājas.
Tad kad tu, motoru nolaidis zemē, plēs laukā zāli, procesā visdrīzāk tas nemotors noģībs - pats jautrākais ir tas ka visdrīzāk noģībs nevis kamēr viņš ir lejā, bet tad, kad viņš tiks uzcelts atpakaļ darba pozīcijā...
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
-
Tu neticēsi bet krūmgriežiem ir centrbēdzes sajūgs, brīvgaitā nekas negriežas, un tam jāsperam lai iegrieztu, ir nopietni jāgāzē, nevis kā oleo makam, mēreni jāuzgāzē 
P.N. Jā, vēl viens jāspera mīnuss - čoks ir ļoti viegls un brīvi ieņem dajebkādu pozīciju, ja to nejauši aiztiek, ko izdarīt ir viegli, jo tas atrodas gandrīz blakus uzvelkamajam striķim...
P.N. Jā, vēl viens jāspera mīnuss - čoks ir ļoti viegls un brīvi ieņem dajebkādu pozīciju, ja to nejauši aiztiek, ko izdarīt ir viegli, jo tas atrodas gandrīz blakus uzvelkamajam striķim...
-
- Zem i plakan
- VW: MK4 24V 4mo & B6 V6 4mo?
- Has thanked: 102 times
- Been thanked: 357 times
Tu neticēsi, bet josta bija vienīgais, kas aizstūma pie Edža. Tam ir normāla uz abiem pleciem un ap vidu liekama ar normālu "quick release" (principā ķīlis, kuru paraujot uz augšu trimmeris ir brīvs) trimmerim (kas ļoti palīdzēja, kad iepļāvu lapseņu alā un pēkšņi sāka dedzināt dažādās ķermeņa vietās), tik cik tizli karināt atpakaļ, bet nu esmu jau piešāvies.
-
Kāpēc lai es neticētu - kā jau teicu, edžītis noteikti ir krutāks un droši vien vispār ražots citur nekā jāspers.GatisGirdenis wrote: ↑13.09.2020, 12:04Tu neticēsi, bet josta bija vienīgais, kas aizstūma pie Edža. Tam ir normāla uz abiem pleciem un ap vidu liekama ar normālu "quick release" (principā ķīlis, kuru paraujot uz augšu trimmeris ir brīvs) trimmerim (kas ļoti palīdzēja, kad iepļāvu lapseņu alā un pēkšņi sāka dedzināt dažādās ķermeņa vietās), tik cik tizli karināt atpakaļ, bet nu esmu jau piešāvies.
Par to lapseņu alu, izklausās pēc normālas izpriecas...
Garā zālē nav ko līst ar spoli! Tam nazis paradzets!msh wrote: ↑13.09.2020, 10:58Edžītis droši vien ir labāks un ražots citā fabrīķī - es jau 5 gadus lietoju edžīša stumjamo pļāvēju un nav īsti par ko sūdzēties, vienīgi par lētuma izraisītām problēmām, tādām kā izbeigušies riteņu gultņi.
Attiecībā par to jāspera krūmgriezi - pēc normāla aparāta ar adekvātas jaudas motoru, te ir:
Normāla plecu stiprinājuma vietā kaut kāda plika siksna ko uzkarināt plecā...
Nīkulīgs nemotors kuram darba režīms ir turēt gāzi nospiestu līdz galam, savādāk nekas nenotiek
Gāze ir smaga
Tas verķis laikam ir aprīkots ar kaut kādu sajūgu, iebraucot biezākā zālē, stājas nost
Tas ka garu zāli var ietīt starp spoli un reduktora korpusu vispār ir čau - ierauj zāles kušķi un viss apstājas.
Tad kad tu, motoru nolaidis zemē, plēs laukā zāli, procesā visdrīzāk tas nemotors noģībs - pats jautrākais ir tas ka visdrīzāk noģībs nevis kamēr viņš ir lejā, bet tad, kad viņš tiks uzcelts atpakaļ darba pozīcijā...
Pēc dalas par sajūgu visas pārejas problēmas izpaužas arī husim!
Un Tu varētu teikt jaunie huši tak ir mēsli!
Bet pieredze ir no diviem! Viena padsmit gadus veca un otra 3-4 gadus veca! Abi ja pareizi lieto turpina labi pildīt savu funkciju
-
- Zem i plakan
- VW: MK4 24V 4mo & B6 V6 4mo?
- Has thanked: 102 times
- Been thanked: 357 times
Sākumā domāju, ka nātres, jo pirmie divi dzēlieni bija abās kājās ap potītēm, tad iedzēla caur cimdu, tad starp kājām ciskā un piekto precīzi neatceros, sāku saprast, ka nav īsti labi, nospiedu pogu, parāvu ķīli un bišk paskrēju
Nākošā dienā braucu ar kobru, sapūtu, uzliku spaini. Tad atkal nākošā dienā spainis bija apgāzts un ala izrakta
-
Jā, jā, pļaujot dārzu kura noteiktos stūros ir saaugusi garāka zāle un kurš apjozts ar drāšu žogu tu liksi trijstūri, kā tad...
Ar manu oleo maku ieejot ar žilku biezā zālē kuru tā žilka nespēj pļaut, tā zāle augstākais pamanās aptīties ap spoli un samuļļāties, bet ne kaut kur ietīties- laikam tāpēc starp spoli un reduktoru ir plata un biezsa šeibe - lai atstātu niecīgu spraugu starp abiem. Kad savajagas pacelt spoli gaisā un padarboties [man laikam žilka draņķīga, negrib īsti pati laukā līst, jāvelk ar roku] , man tas krūmgriezis var sagriezties pa pusei augšpēdus, motora darbību brīvgaitā tas neietekmē nekādīgi un neesmu ne reizi piedzīvojis ka viņš noģībtu pats no sevis.
dildo gatera drošības noteikumus pārzin tik pat labi kā savus divus pirkstus
-
- VW: mk2 Jetta 16V, mk2 jetta GT
- Has thanked: 178 times
- Been thanked: 446 times
Tā diena ir pienākusi, Tdi atdeva galus. Kā mk4 81kw tdi atšķiras no 66kw?
Tie sudi tak netur kad ar treso ej uz apdzisanu jo savadak nevelk