Testi ir dārgi, un valsts netaisās subsidēt testus visādiem pajoļiem kam sagribas paceļot pa pasauli pandēmijas laikā. Ja pats maksā - droši, taisi testu un pie negatīva rezultāta esi brīvs. Ja nē, tad 2 nedēļas sēdi majās un pašizolējies.ibumetiins wrote: ↑11.09.2020, 14:09Tieši tā. Vienīgi nu jau vajadzētu pielīdzināties Eiropai un atcelt pašizolāciju pēc ieceļošanas, vai arī, piemēram, lidostās, uz kuģiem utt veikt iebraucējiem covid testu. Cik saprotu Latvija ir vienīgā valsts Eiropā, kurā iebraucot no ''dzeltenajām'' valstīm ir jāievero pašizolācija. Ir jau kruti būt labākajam Covid rādītājam Eiropā, bet ir jāatrod tas zelta vidusceļš![]()
Spams 2020 Nr.8 Izbrauciens uz Rucavu
-
- VW: 1.9TDI,AR940
- Has thanked: 133 times
- Been thanked: 179 times
Re: Spams 2020 Nr.8 Izbrauciens uz Rucavu
-
- VW: vw GOLF3 Match 1,8mono
- Has thanked: 98 times
- Been thanked: 54 times
mani vīrus nekadi nevar skart, jo man ir diplomatiskā pase, tapec nesaprotu, par ko daudzi zombiji sūdzas
-
- VW: Golf 3, 1.8 Mono
- Has thanked: 221 times
- Been thanked: 103 times
Tas ka pašizolējies saslimstot ir ļoti labi, bet Covids tiek pārnēsāts arī relatīvi ilgi laiku pēc izslimošanas un arī kamēr neizrādi simptomus.GatisGirdenis wrote: ↑11.09.2020, 15:11Man tas liekas diezgan pašsaprotami pie jebkuras lipīgas saslimšanas, neatkarīgi no nosaukuma
Kāpēc šim nosaukumam tiek iesaistīti pat menti?
Menti tiek iesaistīti jo mirstība ir 4%, nav vakcīna. Un ja gribi salīdzināt ar parasto gripu, Amerikā, piemēram, jau ir gandrīz 200 tūkstoši nāves, kamēŗ no parastās gripas Amerikā mirst 50 tukstoši gadā. Un tas ir ar visu karantīnu, pašizolāciju, publisku pasākumu slēgšanu un maksu velkāšanu. Kas zin kāds tas skaitlis būtu ja viņi izliktos ka viss ir ok.
Mums, protams, viss ir zbis, vienīgais ko varu piebilst ka varētu ne tik strikti ar ceļošanas ierobežojumiem (bet tur kā jau vari iedomāties esmu diezgan biased
Last edited by ibumetiins on 11.09.2020, 15:58, edited 1 time in total.
-
kur ir pandēmija ???? Nav pat epidēmijas. Izlasa virsrakstu, un tic visam...
-
Diplomatiskā pade bija punkts uz i, un ja zombiji to nesaprot, tad lai sēž mājās un nečakarē dzīvi normālajiem ar covid stbalstīšanu
-
- VW: Golf 3, 1.8 Mono
- Has thanked: 221 times
- Been thanked: 103 times
Bet ir arguments ka to testu vairākkāŗtīgi atsit ieceļojošā tūrista, biznesmeņa utt ienestā nauda. Un arī avioreisu nauda, jo kā ne kā, 80% Airbaltic pieder mums - nodokļu maksātājiem.
Vismaz beidzot attapāš un atļāva izlidot no Latvijas uz skartajām valstīm, savādāk cilvēki bija speisti braukt uz Viļņu un lidot no turienes. Beigās labums Latvijai nekāds, tikai zaudēta nauda no neesošiem reisiem.
Ble visam citam piesauktajam slimībām ir vakcīnas! Kuras tiek attīstītas un mainītas!
Testus veic arī tik vien ka stastikai kas ļauj pētīt tā suda izplatību!
Testi arī ir dažādi kur var atkal pētīt citas lietas!
Īslande par testu maksa iebraucējs! Makes fakin sense!
Latvijā arī var iebraukt un miera labad uztaisīt testu!
Paniku neesmu redzējis kopš marta ble! Ko jūs te raud!
Kad pēdējoreiz redzējāt gripu kas parslogoju slimnīcas n valstis un dēļ ka bojā gāja daudz cilvēku?
Visādas slimības nogalina bet sitai neviens nebija gatavs!
Tagad gan būs, visu kontrole un seko līdzi tam kas notiek!
Kad pēdējoreiz redzējāt gripu kas parslogoju slimnīcas n valstis un dēļ ka bojā gāja daudz cilvēku?
-
tu ar atbalstu covidšovam, paradi, ka tev vispār nav smadzeņu. Pieņems likumu, ka gejiem ir tiesības vālet jebkuru bez prasīšanas, tu būsi pirmais kurš sauks par idiotien tos, kuri pretojas tam... delfu zombijs
-
uz nāves gultas jau guļošus cilvekus, kam pedējā dienā pielipa covids, pieskaita to 4% mirstībai, un tu to zini. Visi to zin, bet būt aunam barā ir vieglāk vai ne ?mikimiki wrote: ↑11.09.2020, 16:04Ble visam citam piesauktajam slimībām ir vakcīnas! Kuras tiek attīstītas un mainītas!
-
Ja ar diplomātisko pasi nepietika, pēc simtiem pretrunu, tad man žēk, ka idiotu dēļ jacieš domajošajiem.
Pareizi bija tas joks, kas pat vairs nav joks, ka geju un citu slimo dēļ, normalajiem aizliegs domāt
Pareizi bija tas joks, kas pat vairs nav joks, ka geju un citu slimo dēļ, normalajiem aizliegs domāt
-
- Zem i plakan
- VW: MK4 24V 4mo & B6 V6 4mo?
- Has thanked: 102 times
- Been thanked: 357 times
ibumetiins wrote: ↑11.09.2020, 15:57Tas ka pašizolējies saslimstot ir ļoti labi, bet Covids tiek pārnēsāts arī relatīvi ilgi laiku pēc izslimošanas un arī kamēr neizrādi simptomus.
Menti tiek iesaistīti jo mirstība ir 4%, nav vakcīna. Un ja gribi salīdzināt ar parasto gripu, Amerikā, piemēram, jau ir gandrīz 200 tūkstoši nāves, kamēŗ no parastās gripas Amerikā mirst 50 tukstoši gadā. Un tas ir ar visu karantīnu, pašizolāciju, publisku pasākumu slēgšanu un maksu velkāšanu. Kas zin kāds tas skaitlis būtu ja viņi izliktos ka viss ir ok.![]()
Mums, protams, viss ir zbis, vienīgais ko varu piebilst ka varētu ne tik strikti ar ceļošanas ierobežojumiem (bet tur kā jau vari iedomāties esmu diezgan biased). Bet visādi citādi man kauns par Latviešiem kas sūdzas par maskām utt, kad mums jau tā viņas nekur nav jāvelk.
![]()
- Attachments
-
- 5e7a1ff9ba85ee6f4e1e1625.jpeg (263.08 KiB) Viewed 1222 times
-
- lejupielāde (9).jpeg (8.35 KiB) Viewed 1222 times
Nu domājot logiski ir labāk ka mirstība procents ir lielāks un tur ieskaita arī citus ko varbūt nevajadzēja!
Lielāka mirstība, lielāka uzmanība pasākumam! Ilgtermiņā drošāk visiem pārējiem!
Pēc tā cik regulāri satieku cilvekus kas saka ka covids ir huina man šķiet ka te vairs nevar izšķirot kurš tad ir tas bars pie kura ir vieglāk!
Diezvai Tu tā teiktu ja būtu piedzimis citādāks un nevarētu justies cilvēcīgi sabiedrībā!
-
es esmu pietiekoši citādāks, man ir izpuvuši prieksējie spārni, bet tāpēc jau nespiedīšu citiem kasīt nost krāsu, lai viņiem ar izrūsē, jo tas redz mani aizskar