bad look motora paarsegs
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
MK noteikumu pielikumaa par tehniskajaam prasiibaam ir tikai shitaads punkts:
"201.2. Nav pieļaujama jebkādu šķidrumu, pārklājumu un gaismas filtru izmantošana. Papildu elementu uzstādīšana atļauta, ja tie nekropļo luktura gaismas staru."
Figvinjsazin, kas ar tiem "papildu elementiem" ir domaats. Moshk iebrauc kaadaa servisaa lai ar to lukturu reguleejamo ietaisi paarbauda. Ja taa gaismas kuulja bilde ir taada, kaa jaabuut (augstaakmineetajaa pielikumaa taa bilde ir apskataama), tad teoreetiski piechakareeties neviens nevareetu.
Vari pats papeetiit siikaak CSDD maajas lapaa:
http://www.csdd.lv/?pageID=1089708023
"201.2. Nav pieļaujama jebkādu šķidrumu, pārklājumu un gaismas filtru izmantošana. Papildu elementu uzstādīšana atļauta, ja tie nekropļo luktura gaismas staru."
Figvinjsazin, kas ar tiem "papildu elementiem" ir domaats. Moshk iebrauc kaadaa servisaa lai ar to lukturu reguleejamo ietaisi paarbauda. Ja taa gaismas kuulja bilde ir taada, kaa jaabuut (augstaakmineetajaa pielikumaa taa bilde ir apskataama), tad teoreetiski piechakareeties neviens nevareetu.
Vari pats papeetiit siikaak CSDD maajas lapaa:
http://www.csdd.lv/?pageID=1089708023
Viss ir iespējams, vajag tik labi gribēt...
-
- VW: Golf
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 9 times
Man iepriekšējā huabe bij metinātā bad look.
Pats netaisīju. Vācietis bij mocījies, bet slikti uztaisījis.
Nebij atstājis vietu ventilācijai, radās kondensāts un sāka no iekšas rūsēt.
Braukt varēja, bet nu man viņu nedaudz lielāk gribējās, tā kā iemainīju pret parasto haubi.
Arī ir doma taisīt to bad look. Tās plastmasas nepatīk.
Bet tur jāštuko, jo parasti piemetināt dzelzsgabalu nav jēga, vajag smuki uztāisīt.
Cik esmu palaījies vācu forumos, tad no iekšpuses ar stiklašķiedras špakteli puiši reāli nostrādā, un uztaisa tādu masīvu to malu, ar vēderu.
Un tad jau izskatās vienkārši
Pats netaisīju. Vācietis bij mocījies, bet slikti uztaisījis.
Nebij atstājis vietu ventilācijai, radās kondensāts un sāka no iekšas rūsēt.
Braukt varēja, bet nu man viņu nedaudz lielāk gribējās, tā kā iemainīju pret parasto haubi.
Arī ir doma taisīt to bad look. Tās plastmasas nepatīk.
Bet tur jāštuko, jo parasti piemetināt dzelzsgabalu nav jēga, vajag smuki uztāisīt.
Cik esmu palaījies vācu forumos, tad no iekšpuses ar stiklašķiedras špakteli puiši reāli nostrādā, un uztaisa tādu masīvu to malu, ar vēderu.
Un tad jau izskatās vienkārši
Mk2
monstrs
nu es atšķirība no tevis March nevaru sūdzēties par vācieša darbu !protams plasiā ja kapotu nevar nolaist, bet jāmet bet rāsas nav!