Spams 2020 (0,)7
Re: Spams 2020 (0,)7
Hartmut Freund māk noteikt Semīra bmw špakteles biezumu ar pilsētas video noverošanas kameru palīdzību
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Likt mīksto viņa neesamībai.
Ja justu piedūrienu uz bik mazāku putekļu daudzumu apmaiņā pret jūtami švakāku gaisa plūsmu, provētu golfu pielāgot B4 audī filtram - tas attiecīgi nozīmētu izurbt divus caurumus, par cik B3/B4 audī ieplūde pieskrūvējas pie palodzes ar špiļkām un tas, kas ir augšā, pieskrūvējas arī pie tām špiļkām.
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
neatceros kad pēdējoreiz mk2 ventilatoru ieslēdzu ātrak par orto ātrumu! Salona filtrs ir oem izpildījumā! putekļu ir krietni mazāk un gaisa plūsmas traucējumi netiek novēroti!msh wrote: ↑31.08.2020, 22:38Likt mīksto viņa neesamībai.
Ja justu piedūrienu uz bik mazāku putekļu daudzumu apmaiņā pret jūtami švakāku gaisa plūsmu, provētu golfu pielāgot B4 audī filtram - tas attiecīgi nozīmētu izurbt divus caurumus, par cik B3/B4 audī ieplūde pieskrūvējas pie palodzes ar špiļkām un tas, kas ir augšā, pieskrūvējas arī pie tām špiļkām.
ar salona filtru ir iespējams braukt pa grants ceļu aiz cita transportlīdzekļa ar ieslēgtu ventilatoru, bez salona filtra varēja redzēt kā nāk iekšā putekļi!
kaitīgums jaunajiem dīzeļiem rodas dēļ augstā iesmidzes spiediena! Izveidojas savienojumi kurus vecie dīzeļi fiziski nevar dabūt gatavus!
-
- VW: Gāze/PURVCIEMS/Maiņa
- Has thanked: 283 times
- Been thanked: 576 times
iepriekš tieši iedomājos, jau kurais cilvēks prasa, jāuztaisa savs cadā un jādod printēt!
bet te jau gatavs! Ļoti labi!
bet te jau gatavs! Ļoti labi!
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Nu re - bez filtra tu turētu viņu uz pirmo ātrumu, bet traucējumus tu nenovēro, jo nespēj tos novērot.mikimiki wrote: ↑31.08.2020, 22:43neatceros kad pēdējoreiz mk2 ventilatoru ieslēdzu ātrak par orto ātrumu! Salona filtrs ir oem izpildījumā! putekļu ir krietni mazāk un gaisa plūsmas traucējumi netiek novēroti!
ar salona filtru ir iespējams braukt pa grants ceļu aiz cita transportlīdzekļa ar ieslēgtu ventilatoru, bez salona filtra varēja redzēt kā nāk iekšā putekļi!
Manam piemineklim ar B4 [audī, protams] klimatu un salona filtru paslēgājot recirkulāciju pie pilna pūtiena starpība bija diezgan spēcīga - ar visu to ka tas audī filtrs ir ar krietni lielāku virsmas laukumu nekā kaut kāds mk2 sūdiņš.
Pa granti braucu maz, kolonnas nepiedalos - ja nomainīsi 1.6D uz 2.0 gāzes plīti, tad nepieciešamība pēc filtra būs tev aizmugurē braucošajam nevis tev...
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
Kāds var paskaidrot? Kada naxuj ir starpiba, braukt ar filtru un ar otro ātrumu vai braukt bez filtra un ar pirmo ātrumu? Kip maksimala veiktspēja? bez filtra lēnāk nodilst peckas motors? Auto inženieri bija lohi?
-
- VW: Mk2 Jetta 1.6
- Has thanked: 363 times
- Been thanked: 236 times
-
- VW: Mk2 Jetta 1.6
- Has thanked: 363 times
- Been thanked: 236 times
tak ibio, putekļi ir p0x, besī bērzu birstalas blyaaaaaa. katru reizi kā ierubiju ventjiku iepisss tas suuuc sejā. vajadzētu rori gan iztīrīt laikam

Nu standartā ventilators ir izslēgts, reizēm uz pirmo! Bet labi po! būtu tev ar roku jāgriež ventilators tad varētu čikstēt ka slikta caurplūde! Nav jau tā ka ventilatora darbība 2 pozīcijā radītu neciešamu troksni!msh wrote: ↑31.08.2020, 23:48Nu re - bez filtra tu turētu viņu uz pirmo ātrumu, bet traucējumus tu nenovēro, jo nespēj tos novērot.
Manam piemineklim ar B4 [audī, protams] klimatu un salona filtru paslēgājot recirkulāciju pie pilna pūtiena starpība bija diezgan spēcīga - ar visu to ka tas audī filtrs ir ar krietni lielāku virsmas laukumu nekā kaut kāds mk2 sūdiņš.
Pa granti braucu maz, kolonnas nepiedalos - ja nomainīsi 1.6D uz 2.0 gāzes plīti, tad nepieciešamība pēc filtra būs tev aizmugurē braucošajam nevis tev...![]()
Filtrs nepieciešams aizmugurējam jo 1.6d smaržo un gāze ož vai ko tu mēģināji pateikt! (joks, ha ha) šķiet ka uztvēru tavu joku kur saki ka 2.0 benzins iet labak kā 1.6d!