Noteikti kāds, kurš dzīvo Latvijā iekomentēs un pateiks, kur viņu var iegādāties Latvijā.
DODmanSOJU ieilgušais Golf mk2
-
- VW: Golf/Jetta Mk2, G60
- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 15 times
Re: DODmanSOJU ieilgušais Golf mk2
Tev gan īsti nenoderēs mana atbilde, bet pirku to iekš 'PV Automotive' Minsterē. Izmaksāja apmēram 90Eur ar klienta atlidi. Ražots Taivānā.
Noteikti kāds, kurš dzīvo Latvijā iekomentēs un pateiks, kur viņu var iegādāties Latvijā.
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
https://armandoparts.lv/lv/remontdalas/ ... nelis.html šito var mēģināt. Par bleķiem nezinu, līdz šim esmu no viņiem pircis papildnieku resti un pannu - reste bija normāla [hvz, varbūt atšķiras no oriģināla pa tēmu "milimetrs šur tur"], restei bija bik jāpielabo pāris vietas un jāpārurbj daļa caurumu.
Tofika autor, vari uztaisīt smukas pakaļas paneļa apakšējo stūru bildes? Manam golfam ir tur apakšā, zem bufera, stūros puve iemetusies, kaut kad vajadzētu sametināt, bet vispirms derētu redzēt kāda tur forma īsti sākotnēji bijusi...

Tofika autor, vari uztaisīt smukas pakaļas paneļa apakšējo stūru bildes? Manam golfam ir tur apakšā, zem bufera, stūros puve iemetusies, kaut kad vajadzētu sametināt, bet vispirms derētu redzēt kāda tur forma īsti sākotnēji bijusi...
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
-
Nav man tādu bilžu un uztaisīt diemžēl nevarēšu, jo esmu atpakaļ Dānijā (auto stāv Vācijā).
Varbūt šīs bildes kaut kā spēs tev palīdzēt. www.goo.gl/x3DFKZ
Te viena no tām bildēm:

-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Droši vien ka jā, paldies.
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
-
Nu ko,
6 gadus veelaak Golfs beidzot ir ticis staaveet zem jumta.
Naakotnes plaanos ir vinju nogaataad Latvijaa, paarkraasot un tad jau domaat, kaadu dzineeju kraameet iekshaa. Joprojaam sliecos uz 1.8t, bet iespeejams plaani mainiisies.
Nekaadu citu update iisti nav, ja neskaita to, ka noberzu visaadas suunas no virsbuuves pirms stuumu garaazhaa..
6 gadus veelaak Golfs beidzot ir ticis staaveet zem jumta.
Naakotnes plaanos ir vinju nogaataad Latvijaa, paarkraasot un tad jau domaat, kaadu dzineeju kraameet iekshaa. Joprojaam sliecos uz 1.8t, bet iespeejams plaani mainiisies.
Nekaadu citu update iisti nav, ja neskaita to, ka noberzu visaadas suunas no virsbuuves pirms stuumu garaazhaa..
-
Corrado 'driiz' buus normaals braucamais aparaats. Sooo, no vinja neko nenjemshu nost.
Bet nu, man ir veel daudz daaaaudz laika izlemt, kaadu dzineeju likt iekshaa Golfaa.
Negribaas gan atziit, bet Golfs jau sen buutu pabeigts (ticamaakais, ka ar 1.8t), ja nebuutu uzradies Corrado, kas ieliida pa priekshu rindaa..