P.s. Man nenormāli paveicās ka golfam tās skrūves nebija nolauztas...
Kriss scirocco mk2 1.8 8v
-
- VW: Toledo
- Has thanked: 149 times
- Been thanked: 95 times
Re: Kriss scirocco mk2 1.8 8v
Ar tām skrūvēm ir štruntīgi, jo viņas saglābt nevar. Viņas ir speciāli uztaisītas tā, ka pēc pievilkšanas to galu ar kuru viņas skrūvē ņem un nolauž. Tā viņas izskatās normāli.
Vai nu urb ārā, vai metini virsū uzgriežņus.
Ja tev viņas vajag, varam kautko sarunāt.
1991 Seat Toledo 2.0 8v - rindā aiz bembja
1997 VW Golf 1.9tdi - kareivis atgriezies ierindā
1999 BMW 320ciA - process aizsākts
2001 Vulva S60 2.4 20v - ar kautko kundzei pēcpuse tak jāpārvieto
1997 VW Golf 1.9tdi - kareivis atgriezies ierindā
1999 BMW 320ciA - process aizsākts
2001 Vulva S60 2.4 20v - ar kautko kundzei pēcpuse tak jāpārvieto
-
- VW: mk2 Jetta 16V, mk2 jetta GT
- Has thanked: 178 times
- Been thanked: 446 times
Var arī iefleksēt robu skrūvgriezim vai ar speciālām muciņām uzsist galvu. Mk2 gan arī var visu to kronšteinu atskrūvēt ja panelis noņemts, varbūt scirocco ir līdzīgi un tad nav jāčakarējas ar tām skrūvēm. Es savam mk2 viņas nemaz nevarēju atskrūvēt, lielajam skrūvgriezim nolauza galu 
Huh, dīvains risinājums no VW
Cik es atceros tas kronšteins ir piemetināts un noņēmt nevar. Pamēģināšu jūsu ieteikumus un atpakaļ liekot, cerams, kko sakarīgāku varēs izdomāt nekā pašiznīcinošu skrūvi 
1988 scirocco mk2 1.8 8v
Līdz 120A jebkurš noneim ķīnietis iet pie 16A tīkla un B grupas drosinataja, teorētiski nē, praktiski jā. Stabili 220-230v?
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Tās skrūves tādas ir speciāli, lai tās pievilktu ar noteiktiem ņūtoniem.
Pieņemot ka ar "FCAW" tu domā pulverdrāti, aizmirsti - vienīgais starp ko ir izvēle - tīra ogļskābā gāze vai argona maisījums. Attiecībā par pieslēguma jaudu - sūds par strāvu, galvenais lai strāvas padeve būtu stabila.
Pieņemot ka ar "FCAW" tu domā pulverdrāti, aizmirsti - vienīgais starp ko ir izvēle - tīra ogļskābā gāze vai argona maisījums. Attiecībā par pieslēguma jaudu - sūds par strāvu, galvenais lai strāvas padeve būtu stabila.
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
Tās skrūves tādas ir speciāli, lai tās pievilktu ar noteiktiem ņūtoniem.
Kapēc pulvedrāts nederēs? Jo viņa labāk ir bieziem metāliem un tam plānajam mašīnas metālam var cauri izdedzināt līdzarko tam metālam labāk MIG?
1988 scirocco mk2 1.8 8v
-
- Zem i plakan
- VW: MK4 24V 4mo & B6 V6 4mo?
- Has thanked: 102 times
- Been thanked: 357 times
*MAG, ja netaisies lietot tīru argonu vai hēliju.
Bet nu pūlverdrāte principā tas pats, kas ar elektrodu metināt + kopumā netīrāks veids nekā ar MAG/MIG
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Mašīnas bleķi ar pulverdrāti metināt var, bet kā jau gatis minēja, tas ir ļoti netīrs metināšanas veids; smuku šuvi gandrīz neiespējami dabūt - to pārliecinās jebkurš, kurš ar to metinājis; nebūtu slinkums, varētu gagešina tofikā atrast vecu viņa postu ar viņa viedokli par to drāti...
Un, runājot par bieziem bleķiem, pulverdrāts arī ņem švakāk.
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
-
- Zem i plakan
- VW: MK4 24V 4mo & B6 V6 4mo?
- Has thanked: 102 times
- Been thanked: 357 times
Pulverdrāte, ja pareizi atceros, bija paredzēta vējainiem apstākļiem.
Sūdīgāka tehnoloģija konkrētam pielietojumam, kur neder "labāka".
Sūdīgāka tehnoloģija konkrētam pielietojumam, kur neder "labāka".
-
- VW: Passat VR5 Syncro
- Has thanked: 273 times
- Been thanked: 145 times
Pulverdrāts sux, bet divus metāla gabalus savā starpā var salipināt. Ja piešaujas, tad ir gaaandrīz ok.
Sāku ar elektrodiem, nopirku aparatu ar pulverdrāti, tpt pārsvarā lietoju elektrodus.
Mašīnas blekus nemetinu. Kkad janoperk normāls aparāts ar balonu
Skaidrs, paldies visiem par info
gribēju nečakarēties ar gāzi, bet izklausās ka ar to tomēr būs labāk.
1988 scirocco mk2 1.8 8v
Nesen mēģinājām metināt lietojot tīklu, kurš piedzen tikai 16A, bija jūtami sliktāka kvalitāte, no sākuma nesapratām iemeslu, likās, ka metināmais čakarējas, jo pirms dažām dienām bijām metinājuši citā lokācijā, tur limita nebija, viss bija solīdi. Bet skaties pats, varbūt Tev tādas problēmas nebūs.kriss wrote: ↑01.08.2020, 23:50Tas ir tas cik tālu pagaidām ir tikts un tagad varbūt kāds var palīdzēt. Ir kāds veids kā viegli izņemt motoru bez krāna? mk3 varēja vnk noņemt un izlikt pa priekšu bet šitam priekša nenoskrūvējas un vai nu jāceļ pa augšu vai pa apakšu ārā. Varbūt kaut kur var izīrēt dzinēja krānu?
Kā ir ar skaņas izolācijas vatēm salonā, šitās orģinālās smagās jau var mest ārā un tā vietā kaut ko modernāku un vieglāku ielikt vaine?
Kāds zin kā noņemt pedāļu grupu? Es nevaru saprast kā tās tuvākās divas skrūves atskrūvēt, no vienas puses viņas ir apaļas, bet vītnes pusē ir robs iekšā, tur vajag kādu spectooli lai atskrūvētu vai arī viņu nekad nav paredzēts skrūvēt vaļā?![]()
Kādu līdzekli jūs ieteiktu plika metāla nosegšanai pēc mazās rūsas noslīpēšanas un vēlāk jau nopietnākos darbos. Kaut kāda grunts vai vienkārši krāsa der?
Un gribētos arī izmēģināt roku metināšanā pašam. Koorperatīvajās garāžās ar 230v 16A tas vispār ir prāta darbs un ja jā varbūt kādam ir ieteikumi iekārtā? Izskatās ka FCAW būtu veids ko mēģinātu.
VW Golf MK2 1.8 GT
Hmm ok, paldies par infovolko wrote: ↑16.08.2020, 09:57Nesen mēģinājām metināt lietojot tīklu, kurš piedzen tikai 16A, bija jūtami sliktāka kvalitāte, no sākuma nesapratām iemeslu, likās, ka metināmais čakarējas, jo pirms dažām dienām bijām metinājuši citā lokācijā, tur limita nebija, viss bija solīdi. Bet skaties pats, varbūt Tev tādas problēmas nebūs.
1988 scirocco mk2 1.8 8v