Aizrakstīju Molleram, tad redzēs ko šie teiks.
ECS Tuning, Ebay, Amazon ir, bet tad hz kāds tur cipars ar piegādi uzlasīsies. Varbūt beigās vecās blīvītes arī tomēr derēs
Kaut kādā veikalā nav blīvgredzenu komplekts? HZ cik maksā bet moš sanāk lētāk?zipo93 wrote: ↑27.06.2020, 10:14Karoč vai nu es kaut ko nemāku, vai arī Latvijas rezerves daļu veikali netirgo kondiškām blīves.![]()
Aizrakstīju Molleram, tad redzēs ko šie teiks.
ECS Tuning, Ebay, Amazon ir, bet tad hz kāds tur cipars ar piegādi uzlasīsies. Varbūt beigās vecās blīvītes arī tomēr derēs![]()
Kaut kādu piegādātāju (intercars/adbaltic u.c.) veikals Rīgā nav? Tajos jau gan vajadzētu būt.
Nu re nokrita no 2m un skrūvē! Man bija 5s kurš bija saliecies, iztaisnoju atpakaļ! Kritis regulāri kādas 5 reizes no 3-4m augstuma, pēdējā gan atteicas ekrāns! Bet nu ātri vien samainīju!msh wrote: ↑27.06.2020, 07:45nafig man jāskrūvē telefons ja var to neskrūvēt? Labi, nesen gadījās man savējo izjaukt, pēc 2m kritiena uz betona grīdas iestājās nekontakts vienā štekerī un ekrānam skārienjūtība pazuda. Vāciņš? Šaubos ka tas pasargās kaut kādu trauslo metāla/stikla sūdu no banāna piedzīvošanas; tas ko manējais piedzīvo regulāri manās kabatās tādus sen būtu sabananizējis.
Jā, iedomājos cik ļoti ikdienā neērts telefons padarītu nenormāli ērtus tos pāris bankas maksājumus mēnesī; veikalos norēķinos pamatā naļikā, iedomājies, nav pat telefons jānēsā kabatā...![]()
Tie price/performance ķīnieši ir tik daudz , ka hvz kas ir labāks
Man besī miui, realme tomēr ir oppo subbrends, diezgan labs, tuvu stock OS + nav reklāmas, kas mēdz būs miui.

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests