Spams 2020 nr 4
Re: Spams 2020 nr 4
95% lietas ko te ierakstu ir no telefona!
Nespēju iedomaties cik ilgi msh sēž pie pc lai katra topikā kaut ko ierakstītu.
Internets telefonā ir standarts! Whatsapp ir ieslēgts vnm tā pat ka Sms.
Izslēdz paziņojumus, skanu, ja ļoti gribas izslēdz internetu un baudi to klusumu!
Msh pats tak teici ka esi atkarīgs no datora un normālu telefonu un tā funkcijas nelieto jo bails no atkarības!
Koordinātes cilvēki suta reti, parasti tāpēc ka tā vieta nav atzīmējam kartē vai neviens tur šobrīd nav!
Ja jātiek uz pļavu kur gaida draugi tad Tev iedod lokāciju kas ir same shit koordinātes tikai apmēram adreses formātā! Daudz vienkāršāk un ātrāk kā stāstīt pie kura krūma jāgriežas!
Senci izmācīju lai vnk saka citiem lai Waze iemet majas nosaukumu nevis stāsta pie kura koka griezties! Ir vienkāršāk un ātrāk.
Izslēdz paziņojumus, skanu, ja ļoti gribas izslēdz internetu un baudi to klusumu!
Msh pats tak teici ka esi atkarīgs no datora un normālu telefonu un tā funkcijas nelieto jo bails no atkarības!
Koordinātes cilvēki suta reti, parasti tāpēc ka tā vieta nav atzīmējam kartē vai neviens tur šobrīd nav!
Ja jātiek uz pļavu kur gaida draugi tad Tev iedod lokāciju kas ir same shit koordinātes tikai apmēram adreses formātā! Daudz vienkāršāk un ātrāk kā stāstīt pie kura krūma jāgriežas!
Senci izmācīju lai vnk saka citiem lai Waze iemet majas nosaukumu nevis stāsta pie kura koka griezties! Ir vienkāršāk un ātrāk.
-
- VW: 1.9TDI,AR940
- Has thanked: 133 times
- Been thanked: 179 times
Abi personāži patiesibā ir ļoti līdzīgi, tikai darbojas dažādās nozarēs. Tāpēc nebrīnītos ja lasa viens otra sacerējumus un apmainās ar laipnībām.
-
- Zem i plakan
- VW: MK4 24V 4mo & B6 V6 4mo?
- Has thanked: 102 times
- Been thanked: 357 times
Par klusumu runājot. Nesen kā pasāku slēgt "netraucēt" režīmu. Pēc tā visa sūda spama, kas nāk no jebkurienes, uzreiz labāks miegs un ritms
Un vēl darbā sāku mest telefonu ratos, lai nav jāvelkā no kabatas ik pa 5 min, lai paskatītos vai neesmu laimējis Āfrikas miljonu. Ratos gan sāku viņu mest, jo man jau ir paspējis pabeigties galvenais mikrofons darba apstākļu dēļ (dzelzs putekļi)
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
???arniks8 wrote: ↑26.06.2020, 23:56Navigācijas izmantošanu. Var jau uzjautāt vai var atsūtīt lokāciju, tas nav obligāti ar Whatsapp jādara, google maps arī ir tāda funckija. Uzreiz nepiedāvā, jo nevar taču zināt vai vispār tam cilvēkam ir tāds telefons uz kuru var nosūtīt, vajag uzprasīt. Pilsētā, protams, adrese, bet pļavai adreses nav.
Lietoju navigāciju - tur kur vajag, tieši tik, cik vajag.
Attiecībā par "uzreiz nepiedāvā, jo..." - nu un kā tad uzzinās nepiedāvājot?
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
-
c) besoties par to ka navigācijas programma neļauj uzrakstīt visu un tad nospiest "meklēt", bet meklē jau uzreiz, uzrakstu adresi un sameklēju. Tas, protams, tad ja es atrodos mašīnā, nevis pie datora...GG. wrote: ↑27.06.2020, 00:01Tīri tā lai racionāli apstiprinātu savus uzskatus.
Es tev izstāstīju, kā daru es un cik laika man tas aizņem. 10 sekundes maksimums, ja iet runa par nezināmu vietu. Ja man pasaka Saharova iela vai Krasta iela, vai Daugavgrīvas iela, kas ir lielas man zināmas ielas, tad man nav vajadzīga navigācija.
Pieņemsim, ka man pasaka, man nezināmu vietu. Teiksim, Lilliju iela, Rīgā. Nu kā huj un kāpēc, lai es zinātu kur ir Lilliju iela, ja nekad tur neesmu braucis. Man atsūta lokāciju vai adresi, iemetu navi un braucu, kas aizņem minētās desmit sekundes. Ko dari tu, ja tev nosauc nezināmu vietu?
a) izrullē staļinlaika karti un ar pirkstu meklē pa visiem rajoniem vajadzīgo ielu
b) ieraksti google, kad pēc pus stundas darbināšanas ir iestartējušies 60 tabi
Variantā B tu esi hipokrāts, jo praktiski, dari to pašu ko es, tikai izvēlies to nedarīt no telefona, jo tev nav saprotams, ka ir cilvēki kuru darbs, dzīves ritms un paveicamo darbu apjoms ir daudz lielāks kā tev. Un lai nepistu sev prātu tiek izmantotas šī gadsimta priekšrocības. Tas, ka tev ir jāaiziet līdz gaterim un jāzāģē dēļi, nenozīmē, ka visi atrodas tik inertā pozīcijā.
Es nezinu, kā vēl skaidrāk tev var paskaidrot. Patiesībā, neizbrīna, ka lasi kaspicha vāvuļojumus.
Pabrīnos par pēdējo teikumu - kā tad tur īsti ir - jaunām behām nāk līdzi piecas biezas enciklopēdijas, BMW drukātas, kurās sīki un smalki aprakstīti katra mezgla darbības principi, apkopes un remonta darbības utt, bez kuru izstudēšanas nevar ar to BMW pabraukt?
-
Tu vispirms parādi man to "normālo telefonu" [lielo, neērto un trauslo sūdu] kurš izturēs manu lietošanas stilu un palikt lietošanas stāvoklī, kā esošais jau iztur piecus gadusmikimiki wrote: ↑27.06.2020, 00:2195% lietas ko te ierakstu ir no telefona!
Tas ka tu raksti no telefona - jūtu līdzi. Man vismaz dators ir nokomplektēts ar adekvāta izmēra ekrānu, ērtu krēslu un divām deviņdesmitniecītēm - ā, un klaviatūra, tā tak priekš jums ir ahūna, neiedomājama ekstra...
-
- Zem i plakan
Ar paliela izmēra telefonu rakstu principā pat ātrāk nekā ar pilnu fizisku klavieri, ekrāns, pie tāda attāluma kā turu es, drošvien nodarbina vairāk receptoru nekā tavs, ērta krēsla vietā ir ērts dīvāns, gulta un kādreiz varbūt recaro vai arī pods.
Zilzoba skaļruņi? Austiņas?
Arī mani ieraksti forumā u.c. 98% gadījumu ir no telefona. Nav jāsūc dators pilns ar putekļiem, varu kko gudri iedirst kad vien sanāktu pakasīt olas. Un kā jau es ieminējos - pie datora ir "jāstrādā", nevis gudri jāpiedirš viss internets.
TL:DR, tavs arguments ir ratiņkrēslā
-
- Zem i plakan
Smieklīgi, ka esi ķipa anticonsumerism, bet izturēties rūpīgi pret īpašumā esošajām lietām nav vēlme.
Par lielo un neerto, tā kā man bikses ir pašaurākas un kabatas dziļas, tādu sīku sūdu kā tavs es kabatā dabūtu mekēt minūti un mašīnā būtu jāizstiepjas tiltiņā ar galvu atspiežoties pret beņķi, t.i., jāizskatās kā loham, lai dabūtu viņu ārā, tikmēr savu lielo tāfeli varu izvilkt iebāžot divus nagus kabatā, nemaz nerunājot par vietas atbrīvi, jo maks tagad var palikt mašīnā.
Jebkuru telefonu ieliec labā vāciņā un tas palīdzēs pret nevīžīgu rīcību! Liela dala telefonu ir konstruktori ar pilnu internetu detaļām! Tā ka Tu cīnies ar piekto gammu, varētu arī skrūvēt savam telefonam ekrānu ja sabojātu!msh wrote: ↑27.06.2020, 02:10Tu vispirms parādi man to "normālo telefonu" [lielo, neērto un trauslo sūdu] kurš izturēs manu lietošanas stilu un palikt lietošanas stāvoklī, kā esošais jau iztur piecus gadus![]()
Tas ka tu raksti no telefona - jūtu līdzi. Man vismaz dators ir nokomplektēts ar adekvāta izmēra ekrānu, ērtu krēslu un divām deviņdesmitniecītēm - ā, un klaviatūra, tā tak priekš jums ir ahūna, neiedomājama ekstra...![]()
Nekad neesmu speciāli ar rūpēm un saudzīgi izturējies pret telefonu, bet kalpot kalpo! Nenāk par skādi kādreiz atsvaidzināt un tikt pie kaut ka laikam atbilstoša!
Iedomājies cik ērti ir bankas maksājumus veikt pāris sekundēs un veikalos norēķināties ar telefonu kurš atblokejas uz to sūdu paskatoties!
Telefonam var pieslēgt pilnīgi visas lietas ko minēji!
Un Gata komentārs ir izcils!
-
Un kas tur ir tāds savāds? Tieši tā - es adekvāti lietoju [apzināti neplēšu] savas lietas, bet tām mans lietošanas stils ir jāiztur - un tās iztur - tāpēc lūdzu man nemēģināt iesmērēt trauslus sūdus tikai tāpēc ka tie labāk spēj izveikt kaut ko, ko no attiecīgās ierīces man nemaz nevajag...GatisGirdenis wrote: ↑27.06.2020, 03:03Smieklīgi, ka esi ķipa anticonsumerism, bet izturēties rūpīgi pret īpašumā esošajām lietām nav vēlme.
Par lielo un neerto, tā kā man bikses ir pašaurākas un kabatas dziļas, tādu sīku sūdu kā tavs es kabatā dabūtu mekēt minūti un mašīnā būtu jāizstiepjas tiltiņā ar galvu atspiežoties pret beņķi, t.i., jāizskatās kā loham, lai dabūtu viņu ārā, tikmēr savu lielo tāfeli varu izvilkt iebāžot divus nagus kabatā, nemaz nerunājot par vietas atbrīvi, jo maks tagad var palikt mašīnā.
-
nafig man jāskrūvē telefons ja var to neskrūvēt? Labi, nesen gadījās man savējo izjaukt, pēc 2m kritiena uz betona grīdas iestājās nekontakts vienā štekerī un ekrānam skārienjūtība pazuda. Vāciņš? Šaubos ka tas pasargās kaut kādu trauslo metāla/stikla sūdu no banāna piedzīvošanas; tas ko manējais piedzīvo regulāri manās kabatās tādus sen būtu sabananizējis.mikimiki wrote: ↑27.06.2020, 04:57Jebkuru telefonu ieliec labā vāciņā un tas palīdzēs pret nevīžīgu rīcību! Liela dala telefonu ir konstruktori ar pilnu internetu detaļām! Tā ka Tu cīnies ar piekto gammu, varētu arī skrūvēt savam telefonam ekrānu ja sabojātu!
Nekad neesmu speciāli ar rūpēm un saudzīgi izturējies pret telefonu, bet kalpot kalpo! Nenāk par skādi kādreiz atsvaidzināt un tikt pie kaut ka laikam atbilstoša!
Iedomājies cik ērti ir bankas maksājumus veikt pāris sekundēs un veikalos norēķināties ar telefonu kurš atblokejas uz to sūdu paskatoties!
Telefonam var pieslēgt pilnīgi visas lietas ko minēji!
Un Gata komentārs ir izcils!
Jā, iedomājos cik ļoti ikdienā neērts telefons padarītu nenormāli ērtus tos pāris bankas maksājumus mēnesī; veikalos norēķinos pamatā naļikā, iedomājies, nav pat telefons jānēsā kabatā...
Tu ieej internet bankā un veic pārskaitijumu no datora? Es to daru atverot konkrēto aplikāciju, nospiežu samaksāt un man atveras smart id