Spams 2020 nr 4
-
- VW: mk2 Jetta 16V, mk2 jetta GT
- Has thanked: 178 times
- Been thanked: 446 times
Re: Spams 2020 nr 4
Ko diez "g00k lives matter" un "arab suicide bomber lives matter" kustības dara šajos laikos? Cerams ka viņi arī protestē pizģījot no vētējiem uzņēmumiem
Uztaisīt tā kā tajā filmā "the purge" un lai pašiznīcinās.
Last edited by fokume on 03.06.2020, 19:02, edited 1 time in total.
-
- VW: Golf 3, 1.8 Mono
- Has thanked: 221 times
- Been thanked: 103 times
Protams, kā jau iepriekš esmu teicis - visa cilvēce balstās uz izglītību. Bet ja mēs visi augtu identiskos apstākļos un būtu identiski inteliģenti, tad tā vai tā būtu cilvēku bars kas tīri ādas krāsas dēļ apspiestu citus cilvēkus, tādējādi liekot tiem būt daļa no zemāka sabiedrības slāņa un atkal inteliģences trūkuma cikls var atsākties.
Tāpēc ir jāpanāk ka uz katru cilvēku skatās vienādi, neatkarīgi no kurienes viņš ir nācis vai kāda ir viņa ādas krāsa. Tas gan es domāju nenotiks mūsu dzīves laikā.
Bet nu jā, jūtīga tēma, argumenti un viedokļi ir ļoti daudz, mans viedoklis/arguments noteikti nav kaut kāds utopijas etalons pēc kā visiem spiežu tagad dzīvot.
-
- VW: Ar pliku dibenu pa slapju zāli
- Has thanked: 219 times
- Been thanked: 251 times
Fakts, ka mellais protestējot aizdedzina kaimiņu mellā mašīnu, pasaka visu par blm kultūru. 
"Not daily driving your project car is like not f***ing your girlfriend to save her for the next guy."
-
- VW: Golf 3, 1.8 Mono
- Has thanked: 221 times
- Been thanked: 103 times
Tad arī policists kurš noslepkavo melnādaino arī pasaka visu par policijas kultūru
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Bet kāds sakars ar ādas krāsu?ibumetiins wrote: ↑03.06.2020, 19:05Tad arī policists kurš noslepkavo melnādaino arī pasaka visu par policijas kultūru![]()
Še, noskaties - konservatīvi domājošs melnais, izbijis ments, izsaka savu viedokli. Pačukstēšu priekšā - rasismu viņš tur nesaskata, un savu politisko uzskatu dēļ rasismu aiz ausīm viņš tur arī necenšas pievilkt.
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
-
Es ceru ka mūsu augstskolās vēl tā situācija nav tik bēdīga kā rietumos - rietumos, kā daudz gadījies lasīt, galējā sviestā [kreisi] sagājuši pasniedzēji mēdz studentiem mācīt kā pareizi [kreisi] domāt - gribētos cerēt ka pie mums vēl uz to neiet - bet tas ka no mūsu augstskolām mēdz iznākt komjaunieši ir individuāli vai grupveidā kopējot pareizo domāšanas veidu no rietumu vienaudžiem. Jebkurā gadījumā problēma pastāv arī pie mums, ne par velti zinu dažus galēji kreisā sviestā aizgājušus cilvēkus, un visi ir studējuši. Šis, ja kas, ir tas iemesls, kāpēc no rietumiem nāk augstāk izglītotu cilvēku rindās kultivēts naids pret "rednekiem" - tiem kas nav studējuši nav varēts tik daudz izskalot smadzenes, un tāpēc tie mēdz domāt "nepareizi" kas ir ļoti nosodāmi...fckns wrote: ↑03.06.2020, 13:41Pajautā Arniksam, ko DITF'os māca. Par politkorektumu tur nav ne smakas.
Kas attiecas uz manu viedokli par pašreizējo situāciju - ir pārāk daudz dezinformācijas interneta lai varētu objektīvi un bez jūtām formulēt savu viedokli. Bet kas attiecas uz Latviešiem un rasismu - Tu pats pierādīji ka tas ko(tavuprāt) stāsta augstskolās ir patiesība, pats diži neatšķiries no tiem kurus tu centies nomelnot un esi rasists.
P.N. Es joprojām gribētu no tevis sagaidīt izklāstu kur un kāpēc es esmu rasists
Tas nestrādās - tad ir jāiet dzīvot kādā alā un izolēties no pasaules. Šodien pusdienlaikā ēdot dzirdēju pa LR-1 kā tas pamuļķis, kurš ticis ievēlēts par kanādas premjeru, stāsta ka kanādā esot sistēmisks rasisms...
-
Gatis visu diezgan pareizi izskaidroja. Tas "rases naids" ar ko melnie saskaras, un kuru baltajiem no baltajiem nav jāsaņem, ir nopelnīts. Melnie procentuāli ir miljons reižu lielāki noziedznieki nekā baltie, attiecīgi pret viņiem izturas aizdomīgi - tas nav nekāds rasisms bet loģiska rīcība. Ja gribi rasismu - skaties kā daļa melno izturas pret baltajiem - lūk, tur ir rasisms. Vecmāmiņa stāstīja radinieces kas dzīvoja amerikā, stāstīto - šī brauc vilcienā, pretī sēž melnā - tā piepeši, ne no kā, paņem viņai iespļauj sejā - lūk, tīra rasisma piemērs - tas vēl piedevām bija sen; tavi vecāki tolaik vēl ar klucīšiem spēlējās...ibumetiins wrote: ↑03.06.2020, 16:17jā, jo baltādainie nesaskaras ar ''rases'' naidu un problēmām ar kādām saskaras melnādainie. tā ir principā blm zaimošana. tas pats kas ar ''all lives matter'' - jā, all lives matter, bet baltādainajiem nav vajadzība panākt to ka viņu rasi nediskriminē, taču ar šo saukli tiek atņemta blm nozīme.
ibumetiins wrote: ↑03.06.2020, 18:02Protams, kā jau iepriekš esmu teicis - visa cilvēce balstās uz izglītību. Bet ja mēs visi augtu identiskos apstākļos un būtu identiski inteliģenti, tad tā vai tā būtu cilvēku bars kas tīri ādas krāsas dēļ apspiestu citus cilvēkus, tādējādi liekot tiem būt daļa no zemāka sabiedrības slāņa un atkal inteliģences trūkuma cikls var atsākties.
Tāpēc ir jāpanāk ka uz katru cilvēku skatās vienādi, neatkarīgi no kurienes viņš ir nācis vai kāda ir viņa ādas krāsa. Tas gan es domāju nenotiks mūsu dzīves laikā.
Bet nu jā, jūtīga tēma, argumenti un viedokļi ir ļoti daudz, mans viedoklis/arguments noteikti nav kaut kāds utopijas etalons pēc kā visiem spiežu tagad dzīvot.
Kad tu runā par izglītību, tad, tavai zināšanai, ļoti rasistiska informācija - melnajiem vidējais IQ ir zems. Neatceros precīzi, ja baltajiem vidēji laikam bija 100, tad ASV melnajiem 80 un āfrikas melnajiem 70, un par to zemāk bija tikai vēl kaut kādiem austrālijas aborigēniem un tamlīdzīgiem. No tā arī izriet lielākā daļa āfrikas problēmu - un no tā arī izriet problēmas ar melnajiem citur.
Attiecībā par "jāpanāk ka uz katru cilvēku skatās vienādi" - elementāri - sāc ticēt Dievam, lasīt Bībeli un pat ja tu vēl neskaties uz cilvēkiem vienādi, tev nāksies to darīt, jo tā tev būs izrakstīts darīt...
-
Šodien man gadījās nobraukt kādus 200 metrus ar ķīniešu kvadri, kaut kādi 110 kubi. Man radās labs iespaids par tā brīnuma paātrinājumu un slikts iespaids par to, kā uzbūvēta pakaļas ass - mans brauciens bija tik garš, jo mazā līkumiņā uzberot gāzi nolūza kreisais pakaļas ritenis un es uz kādiem 30 kmph ar pakaļu pa priekšu nolikos
Acīmredzot īpašnieks, kuram tas brīnums ir priekš bērniem, to asi bija nogurdinājis, jo viņš, par mani 15 kilo smagāks bifelis, teica ka ar to brīnumu esot daudz gonkojis...
Bet nu man domāt ka tas ir diezgan čau, divi gultņi kaut kur pa vidu un pliks stienis uz abām pusēm...
-
Nav jau nemaz jāmeklē - apmēram kā tajā teicienā "viss jaunais ir labi aizmirsts vecais" jāpaskaidro cilvēkiem kas nesaprot kā lietas notiek, kāpēc agrāk nebija šādas problēmas
-
- Zem i plakan
- VW: MK4 24V 4mo & B6 V6 4mo?
- Has thanked: 102 times
- Been thanked: 357 times
Kā tu zini, ka viņš noslepkavoja, tāpēc, ka melns, nevis tāpēc, ka uznāca zajobs un gribējās kādam patupēt uz kakla? Tu pats stūķē rasismu un tādā veidā izsaki rasistiskas idejas - "tikai baltie menti tā varētu izdarīt, hurrdurr"ibumetiins wrote: ↑03.06.2020, 19:05Tad arī policists kurš noslepkavo melnādaino arī pasaka visu par policijas kultūru![]()
No sava teikuma izņem "melnādaino" - cilvēciņu nabadziņu, ka tik nenodarīt pāri, un tas teikums pārvērtīsies par patieso lietas būtību.
Ko man tagad - kad ments novāc kādu balto, skraidīt apkārt ar WLM (skaitīšos vislielākais rasists un varbūt pat nacists) plakātiem un dedzināt skolas?
-
- Zem i plakan
- VW: MK4 24V 4mo & B6 V6 4mo?
- Has thanked: 102 times
- Been thanked: 357 times
Es pat uzskatu, ka tā "snowflake" izturēšanās pret krāsainajiem jau savā būtībā ir rasistiska, jo tu jau sevī liec domāt, ka viņiem ir kaut kas savādāk nekā pašiem (kāda atšķirība vai izturies pret viņiem ar naidu vai kā pret pūciņu?).
Es pret viņiem izturos tāpat kā pret jebkuru citu cilvēku, bet ja ieintriģētība atšķirībās un tā iemesla dēļ sakautrējos (Latvijā tomēr viņi tādi retāk ieraugāmi, bet vienu reizi, kad sēdēju ar diviem tādiem pie viena galda, paliku nerunīgāks, nekā biju pirms apsēdos pie tā galda), tādā veidā potenciāli paliekot par rasistu, tad par ko vispār varam runāt?
Es pret viņiem izturos tāpat kā pret jebkuru citu cilvēku, bet ja ieintriģētība atšķirībās un tā iemesla dēļ sakautrējos (Latvijā tomēr viņi tādi retāk ieraugāmi, bet vienu reizi, kad sēdēju ar diviem tādiem pie viena galda, paliku nerunīgāks, nekā biju pirms apsēdos pie tā galda), tādā veidā potenciāli paliekot par rasistu, tad par ko vispār varam runāt?