Nu ja. No kā tad cita? Mūžam silts, jo pilsētnieki mēdz mazgāties biežāk nekā pāķi - reizi mēnesī un arī tikai tad, ja stallis tīrīts.
Bet domāju, teikt lai vieno ar paralēlu rori un pieskrūvēt vārstu.
Nu ja. No kā tad cita? Mūžam silts, jo pilsētnieki mēdz mazgāties biežāk nekā pāķi - reizi mēnesī un arī tikai tad, ja stallis tīrīts.
Man vienā no dzīves vietām stacionārais kārtīgi pisa pa nagiemfokume wrote: ↑30.05.2020, 23:37Vannas istabai uz visu liek automātu, protams zemejums.
Virtuvē obligāti zemejums, automāts pēc virtuves izkārtojuma, es liktu. Zemejums tīri dēļ tā ka stāvot uz flīzēm un pieskaroties traukenei patirinaas neliels spriegums uz korpusa. Dzivokli tpt nekādu kontūru neizveidosi tpc vienīgā vieta, kur sazemesies būs sadales skapis.
Te, kur tagad dzīvoju, vienas istabas remontā nepiedalījos un ievēroju, ka arī savilktas divas dzīslas. Normāli iepisa kapeikufokume wrote: ↑30.05.2020, 23:56Gan jau rozetē fāze-nulle bez zemējuma.
Nesen comam palidzeju vilkt kabeli. Līvānu tipa māja , uz virtuvi aiziet fāze-nulle bez zemējuma, visa virtuve flīzēs, trauku mašīna un veļasmašīnas korpuss notirināja
Kolhoza laikos inženieri neparedzēja izdzīvot pēc cepeškrāsns lietošanas.
A jā, atceros! Toreiz mani palaida bez rindas un nebraucot iekšā boksā tāpēc palika 1 par gabarītlukturi!
Nu vajadzēja, jā - a ko darīt ka mutere vēl nav iemācījusies metināt un man nākas metināt viņas golfu viņas vietā...
Varbūt ka kāds muļķis atrodas, bet nu perekupot uz mk2 ir diezgan trūcīgi. Ja gribi varku, tad ved e39 vai e60 dīzeli.
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests