Moška tas nav nemaz tik slikti
Spams 2020 Nr. 3
-
- VW: mk2 Jetta 16V, mk2 jetta GT
- Has thanked: 178 times
- Been thanked: 446 times
Re: Spams 2020 Nr. 3
Tjip pazudīs visas pasaules skaudība un nebūs vairs kam nogrūst vecas misenes par kosmosu?
-
- Zem i plakan
- VW: MK4 24V 4mo & B6 V6 4mo?
- Has thanked: 102 times
- Been thanked: 357 times
-
- Zem i plakan
- VW: MK4 24V 4mo & B6 V6 4mo?
- Has thanked: 102 times
- Been thanked: 357 times
Apgrieztā proporcionalitāte. Ir bērnu - nav laika un nav tik liela riskēšana karjerā (algas pielikuma uzstājīga prasīšana, darbu mainīšana utt), nav bērnu - ir laika un var riskēt.
-
- VW: 1.8T
- Has thanked: 49 times
- Been thanked: 196 times
Mazāk cilvēku - mazāk problēmu. Savvaļas zirgi un jenoti garantē.
Ļoti daudzi to neapjauš, bet risinājums visām problēmām ir viena spēriena attālumā.
Un vispār, bring back emo
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Tu esi baigi daudz muļķību sarakstījisBobiks wrote: ↑28.05.2020, 09:29Nu nezinu, kā reiz nesen lasīju grāmatā ("Sapiensi", laba grāmata, iesaku), kurā ir ļoti uztverami apstāstīta cilvēka rašanās, principi, psiholoģijas veidošanās. Neticēsi, bet Homo Sapiens pēc dabas ir tieši bara cilvēks, kuram ir vairāki partneri viena bara ietvaros (barā visi ņemas ar visiem un bērnus audzina kopīgi). Tā tas ir bijis līzd kristietības nākšanai "pie varas", kas sabiedrībai uzspieda viena partnera likumu un laulības esamību. Principi izveidojās, bet cilvēka psiholoģija un utvere palika, jo tā relatīvi īsā laika posmā (2,5k gadu) nespēj mainīties. Tas arī noved pie vairākiem partneriem, neuzticības, utt.. Tāda ir cilvēka daba. Vismaz pagaidām.
Par musulmaņiem - viņiem ir tāds likums - vīrietim var būt tik daudz sievu, cik viņš spēj vienlīdzīgi uzturēt. Tobiš, ja šeihs nopērk 911 vienai sievai, viņam tāds jānopērk visām. Papildus tam, sievietēm tur nav varas. Viņas ne tikai daudzsievību uztver pieņemami, bet to saprot. Tas ir tieši tas pats kā tu uztver, ka caurums [rūsas] ir jāizmetina, bet citi - ka jāaiztaisa ar špakteli. Abi ir gan pareizi, gan nepareizi vienlaicīgi.
Attiecībā par musulmaņiem, nejūtos pārsteigts ka es par islamu zinu vairāk kā tu
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
-
Pamācies psiholoģiju, tad sapratīsi kāpēc bērnam vajag divus vecākus. Paturi prātā - ASV nēģeri ir kriminālākā grupa ne tikai zemākā IQ dēļ, bet arī tāpēc ka tikai 30% bērnu piedzimst ģimenēs, lasīt - pārējos uzaudzina vientuļās mātes.Arrchey wrote: ↑28.05.2020, 02:21Jo*ans missclick...![]()
Atvaino piedod, bet kāda h*j starpība vai sīcim ir divi tēvi(mātes) vai tikai viens. Ja abi vecāki reāli pilda savus vecāku pienākumus, rūpējas par viņu un dara visu iespējamo, tad kas tur slikts?
Tieši no otras puses, bērns tādās ģimenēs ir vēl vairāk gaidīts nekā "Oi, nepaspēju izvilkt", vai "Bijām abi totālā pālī", kā gadās mūsdienu jauniešiem.
Un vecvecākus te nejauc iekšā, citi laiki, pilnīgi savādāka situācija, kad bērnu uzturēt nebija problēmas un ar vienu algu ģimene varēja iztikt.
Attiecībā par citiem laikiem un pilnīgi savādāku situāciju - tu laikam neesi dzirdējis no saviem vecvecākiem stāstus par viņu bērnību un jaunību
-
Man vienmēr ir fascinējusi šāda veida domāšana. Kā tev šķiet, kā pasaules pārapdzīvotībai palīdzēs ja relatīvi gudrs rietumnieks atbrīvos vietu priekš kāda nēģeru musulmaņa? Tikai ar mīnusa zīmi - būs mazāk gudru cilvēku.mikimiki wrote: ↑28.05.2020, 03:06Cilvēku par daudz uz šis zemes!
Es šobrīd nevaru atļauties finansiāli bērnu! Negribu audzināt sīko ko nespētu pienācīgi uzturēt!
Ja būtu sīkais galus savilktu, no problem! Bet mērķtiecīgi taisīt - oh nē!
Audzināt sīko un saņemt minimalo ir bēdīgi! Nevajag sīko apmest ar naudu, bet liegt sakarīgu dzīvi tāpēc ka naudas nav ir drūmi!
Tāpēc labāk kamēr jauns vazajies apkart taisi karjeru, paliec vecāks nopietnāks turīgāks un aiz gara laika uztaisi sīko ko var nodrošināt!
Nav kas strada tāpēc ka par lielu daļu darbu neviens nemaksā algu!
Austrumeiropa skrien uz britu salām un Rietumeiropu strādāt par minimalo algu darbus ko vietējie negrib darīt! Tas pats arī Latvijā sāk notikt! Prasās lēto darbaspēku!
Tur jaunas paaudzes taisīšana nepalidzes!
Bet paglābt pasauli no pārapdzīvotības gan varētu
Pasaules lielākās problēmas.
-Reliģija
-Vegānisms
-Prezu trūkums nabadzīgākajās valstīs
-Reliģija
-Vegānisms
-Prezu trūkums nabadzīgākajās valstīs
-
- VW: Mk2 Jetta 1.6
- Has thanked: 363 times
- Been thanked: 236 times
Dzimstība visās jaunattīstītajās valstīs jau krītas desmitiem gadu, līdz ar izglītības un ekonomiskās situācijas uzlabošanos. Rasisms ir lēts.
Īstais ļaunums ir nevis melnie, bet ķīniešu totalitārā vara. Man sāk šķist, ka labējo uzplaiksnījums rietumos un corona ir ķīniešu konspirācija, kā gāzt esošo varas sadalījumu pasaulē. Ķīna ir tas par ko Black mirror rāda.
Kāds piešķiļ manu krekpaipu, pls.
Shit zirnekļi zem ādas
Īstais ļaunums ir nevis melnie, bet ķīniešu totalitārā vara. Man sāk šķist, ka labējo uzplaiksnījums rietumos un corona ir ķīniešu konspirācija, kā gāzt esošo varas sadalījumu pasaulē. Ķīna ir tas par ko Black mirror rāda.
Kāds piešķiļ manu krekpaipu, pls.
Shit zirnekļi zem ādas

-
- VW: Golf 3, 1.8 Mono
- Has thanked: 221 times
- Been thanked: 103 times