Mellaish VW Jetta MKII aka SHETTA
Re: Mellaish VW Jetta MKII rustbucket
Atgādināšu, ka mašīna tika iepirkta pa 150 eiro, palielam viņa būtu nonākuši Tolmetā. Vērtīgākais tai mašīnai ir buferi, kurus pēc mašīnas dzīves beigām arī man nav problēma čotka sataisīt un sagruntēt un kādam pārdot, jo viņi nav ne sap*sti, salauzti. Tāpēc pretjautājums man ir šāds - kāpēc gan neiedot tai mašīnai uz laiku iespēju atgriezties satiksmē un uz viņas iztrakoties?
-
- VW: Golf 3, 1.8 Mono
- Has thanked: 221 times
- Been thanked: 103 times
Galvenais ka pašam prieksmellaish wrote: ↑18.05.2020, 11:04Atgādināšu, ka mašīna tika iepirkta pa 150 eiro, palielam viņa būtu nonākuši Tolmetā. Vērtīgākais tai mašīnai ir buferi, kurus pēc mašīnas dzīves beigām arī man nav problēma čotka sataisīt un sagruntēt un kādam pārdot, jo viņi nav ne sap*sti, salauzti. Tāpēc pretjautājums man ir šāds - kāpēc gan neiedot tai mašīnai uz laiku iespēju atgriezties satiksmē un uz viņas iztrakoties?Pēc kādiem diviem gadiem no viņas nekas nebūs palicis pāri. 150 eiro vērtu mašīnu "celt" par top zustand braucamo? Manā skatījumā nav liela jēga.
-
- VW: Gāze/PURVCIEMS/Maiņa
- Has thanked: 283 times
- Been thanked: 576 times
https://www.youtube.com/watch?v=1Xk41EH0j_0&t=16s
Ja gribās interesantu custom krāsojumu, tad linkā ir labs piemērs, kas nav ne dārgi, ne baigi sarežģīti. Šis izskatās pēc..vandālisma
BEEEET, cīnies, regulē vēl, moš sanāks labāk.
Ja gribās interesantu custom krāsojumu, tad linkā ir labs piemērs, kas nav ne dārgi, ne baigi sarežģīti. Šis izskatās pēc..vandālisma
-
- VW: golf mk2
- Has thanked: 187 times
- Been thanked: 41 times
Varēja būt gaišāks tonis un bez oranžajiem/zilajiem plankumiem.
Neliels update, kas notiek ar manu sačakarēto Jettu. Iepriekšējo nedēļas nogali noslinkoju un Jettai neatvēlēju laiku. Šajā nedēļas nogalē vajadzētu maksimāli pietuvoties izbraucienam uz TA, bet vēl nav atnākuši pāris sūdiņi no Chinas.
Vēl tiku pie ļitakiem. Gribēju vispār kaut ko pavisam citu, bet par tādu naudu, kādu šos bija iespējams dabūt, nevarēja neņemt. Tagad tik atliek riepas iepirkt.
Vēl tiku pie ļitakiem. Gribēju vispār kaut ko pavisam citu, bet par tādu naudu, kādu šos bija iespējams dabūt, nevarēja neņemt. Tagad tik atliek riepas iepirkt.
Žurkstilis gandrīz gatavs doties ielās. Vēl tikai pāris lietas atlikušas sadarīt.
-
- VW: Golf 3, 1.8 Mono
- Has thanked: 221 times
- Been thanked: 103 times
Ja taisa rat style tad vajag iet all in, savādāk nevar pateikt ko tu esi gribejis izdarīt.
Hz, iesaku vēlreiz pamēģināt uz kko citu nokrāsot, man neliekas ne interesanti, ne smuki. Bet ja pašam prieks tad pofig