Es jau teicu ka nāk...
Neesmu vēl manījis disku mainītāja emulatoru kas piedāvātu lightning...
Ja? Kur tam divas eiras vērtajam sūdam ir mikrofons un zvana pacelšanas/nomešanas poga?
Es jau teicu ka nāk...
Neesmu vēl manījis disku mainītāja emulatoru kas piedāvātu lightning...
Ja? Kur tam divas eiras vērtajam sūdam ir mikrofons un zvana pacelšanas/nomešanas poga?
Kārba derēs, bet par pārējo, prātīgākais paņemt pilnu kitu ar daļu izplūdes nevis lasīt pa daļām. Šķērsām stāvošie nav bijuši aktuāli, nesen vienam a4 beigtu ķēdes spriegotāju saremontējām ar turbo swapu, budžets bija ~200e par dzinēja kitu, feisītī sabira vairāki piedāvājumi. Nu jau tie 1.8t, itsevišķi vecie ar troses droseli maksā kapeikas, spēj tikai swapot.
Es kad skatījos, audi un b5 passātam tie motori ir ievērojami lētāki kā vw/a3. Savu dabūju par kapeikām no audi. kur vispār labāk skatīties, ss cenas bieži ir ļoti kosmonautiskas.mdz wrote: ↑01.05.2020, 15:11Kārba derēs, bet par pārējo, prātīgākais paņemt pilnu kitu ar daļu izplūdes nevis lasīt pa daļām. Šķērsām stāvošie nav bijuši aktuāli, nesen vienam a4 beigtu ķēdes spriegotāju saremontējām ar turbo swapu, budžets bija ~200e par dzinēja kitu, feisītī sabira vairāki piedāvājumi. Nu jau tie 1.8t, itsevišķi vecie ar troses droseli maksā kapeikas, spēj tikai swapot.
Nahujam vēlvienu auto? Ja gribi pārējos laist uz svalku un fuck brouts nefilosofē, tad gan jau ka var ņemt.
Kā donoru. 2.3 ar 6gang(varbūt, precīzi neatceros) ātrumkasti un bremzes bonusā lai to karieti apstādinātu.
Es to tikai kā variantu piedāvāju, nevis sev grasos ņemt....
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests