Neeju, tas būtu 6 stundu gājiens vienā virzienā
Spams 2020 Nr.2
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Re: Spams 2020 Nr.2
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
-
- VW: 1.9TDI,AR940
- Has thanked: 133 times
- Been thanked: 179 times
Pēdējās intelekta paliekas ir zudušas.msh wrote: ↑20.04.2020, 20:17Neaizmirsti ka tā nav dižā pilsēta ar saviem vairākiem simtiem inficēto un desmitiem tūkstošu panikā kritušo, bet liepāja, kur lielāka iespēja ar mašīnu iesipt kokā nekā saķert to vīrusu. Tas pasāciens radīja mazāku apdraudējumu nekā vietējā viena krusta maxima stundas laikā. Protams, interesanti kāda bija loģika šī dievkalpojuma organizatoriem.
-
Nevarētu teikt ka panika būtu intelekta pazīme... 
-
- VW: Golf 3, 1.8 Mono
- Has thanked: 221 times
- Been thanked: 103 times
Neesmu ticīgais, bet ja tici Dievam tad vai tad viņš tev nepiedotu ka neaizej uz to dievkalpošanu un paliec lūgties mājās?
prikols jau tur, ka viņus visus "sargā" Dievs un viņi domā, ka ar viņiem nekas slikts nenotiks, ja lūgsies. Reliģijā nav vietas veselajam saprātam.
-
- VW: Gāze/PURVCIEMS/Maiņa
- Has thanked: 283 times
- Been thanked: 576 times
Ja tu tici Dievam, tev nevajag īpašu māju kur viņu pielūgt. No viduslaikiem aizķēries varas un dominances simbols lai zemniekiem liktu justies maziņiem un niecīgiem. Bet šis temats ir slidena nogāze..
-
Nu bet tad izej ārā no reliģijas lai tev veselais saprāts atgrieztos...
Es izceļu vārdu "slikts", jo ticīgam kristietim nedaudz atšķiras uzskati no tualetista. Tualetists vulgaris uzskata ka ir radies nejaušības dēļ, viss, kas notiek, notiek kaut kādas nah nejaušības dēļ, vai, labākajā gadījumā, pēc viņa plāna, ja kaut kas izdodas, tas ir viņa nopelns un sasniegums, bet dzīves mērķis - nodzīvot pēc iespējas ilgāku un vieglāku dzīvi; kad tiek atstiepti pedāļi, tad ir viss, un attiecīgi var uz kapa rakstīt "še dus tas un tas". Tikmēr ticīgi kristieši uzskata ka nav radušies nejauši, un dzīvē nav nejaušības bet Dieva plāns. Viņiem ir apsolījums pēc savu šīs zemes gaitu beigšanas nonākt debesīs, dēļ kā viņiem nav to tualetistu baiļu no nāves, jo dzīve nebeigsies kapos 2m zem zemes - viens otrs pat vēlas tagad un tūlīt doties "tur", bet nu tam būs notikt Dieva noteiktajā laikā, jo dzīvību sev atņemt nedrīkst...
Tavi uzskati par to, ko attiecīgie cilvēki uzskata izriet tieši no tās tavas loģikas. Tikpat labi viņu loģika var būt tāda ka ja būs lemts, tad nekas nebūs, bet ja būs lemts, tad nāks kovids un viņus beidzot paņems. Tāpat tavos uzskatos ticīgie noteikti uzskata ka viņiem vienmēr viss ies kā pa sviestu - viņi paši gan visdrīzāk uzskatīs ka Dievs šad un tad mēdz šo to lieku paņemt.
Kur ir manējie uzskati? Kaut kur pa vidu. Tualetista domāšana no manas galvas īsti nav pazudusi, bet šo piecu gadu laikā es esmu sācis saskatīt likumsakarības dažādos notikumos.
-
50/50.
-
- VW: 1.9TDI,AR940
- Has thanked: 133 times
- Been thanked: 179 times
Ok boomer.msh wrote: ↑21.04.2020, 18:15Tualetists vulgaris uzskata ka ir radies nejaušības dēļ, viss, kas notiek, notiek kaut kādas nah nejaušības dēļ, vai, labākajā gadījumā, pēc viņa plāna, ja kaut kas izdodas, tas ir viņa nopelns un sasniegums, bet dzīves mērķis - nodzīvot pēc iespējas ilgāku un vieglāku dzīvi
-
- VW: Golf 3, 1.8 Mono
- Has thanked: 221 times
- Been thanked: 103 times
es gribētu ticēt jo kā jau minēji, man pat jau jaunam būdamam ir lielas bailes no nāves, zinot ka pēc tā arī viss beidzas, bet es tik pat labi varu piespiest sevi ticēt lidojošajam spageti monstrammsh wrote: ↑21.04.2020, 18:15Nu bet tad izej ārā no reliģijas lai tev veselais saprāts atgrieztos...![]()
Es izceļu vārdu "slikts", jo ticīgam kristietim nedaudz atšķiras uzskati no tualetista. Tualetists vulgaris uzskata ka ir radies nejaušības dēļ, viss, kas notiek, notiek kaut kādas nah nejaušības dēļ, vai, labākajā gadījumā, pēc viņa plāna, ja kaut kas izdodas, tas ir viņa nopelns un sasniegums, bet dzīves mērķis - nodzīvot pēc iespējas ilgāku un vieglāku dzīvi; kad tiek atstiepti pedāļi, tad ir viss, un attiecīgi var uz kapa rakstīt "še dus tas un tas". Tikmēr ticīgi kristieši uzskata ka nav radušies nejauši, un dzīvē nav nejaušības bet Dieva plāns. Viņiem ir apsolījums pēc savu šīs zemes gaitu beigšanas nonākt debesīs, dēļ kā viņiem nav to tualetistu baiļu no nāves, jo dzīve nebeigsies kapos 2m zem zemes - viens otrs pat vēlas tagad un tūlīt doties "tur", bet nu tam būs notikt Dieva noteiktajā laikā, jo dzīvību sev atņemt nedrīkst...
Tavi uzskati par to, ko attiecīgie cilvēki uzskata izriet tieši no tās tavas loģikas. Tikpat labi viņu loģika var būt tāda ka ja būs lemts, tad nekas nebūs, bet ja būs lemts, tad nāks kovids un viņus beidzot paņems. Tāpat tavos uzskatos ticīgie noteikti uzskata ka viņiem vienmēr viss ies kā pa sviestu - viņi paši gan visdrīzāk uzskatīs ka Dievs šad un tad mēdz šo to lieku paņemt.
Kur ir manējie uzskati? Kaut kur pa vidu. Tualetista domāšana no manas galvas īsti nav pazudusi, bet šo piecu gadu laikā es esmu sācis saskatīt likumsakarības dažādos notikumos.