Aha, nagi niez
Nu tagad tik tā pafilozofeju
Liesmas uz sāniemibumetiins wrote: ↑05.04.2020, 22:00Kā lai nokrāso golfu? Ir doma par splatter, jebkurā gadījumā kaut ko daudz krāsainu.![]()
Shim ir price reduction...DODmanSOJU wrote: ↑30.03.2020, 17:05Gamma III CD..
https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anz ... 1-223-3030
Nah tev trešo un nevis ceturto gammu?Kavacky wrote: ↑05.04.2020, 11:42Čips vecajā Gammā, cik izskatās, kontrolē viens pats gan pogas, gan ekrānu, komunikācijas standarts, cik uzmetu aci datasheetam, laikam gan I2C, gan SPI supportē (nekādas maģijas vismaz), bet čakars jau būs pareizās komandas atrast. Nolasīt ta vieglāk, nekā rakstīt iekšā displejam.
kariņu toc atlaist. Dīkstàves pabalsts forši izskatās ziņu virsrakstos, bet dzīvē netiek pielietots cilvekam, kas visu mūžu maksā visus darba nodokļus. Kaut izsprāgtu visi vienotības velētāji.
alkoholu man nevajag, un majās palikt netaisos. Es iet strādāt, lai elektrību neatslēdz, citadi nebūs kur telefonu uzladēt, lai sludinātu Aldi VW GOLF forumā
tai lapai ir kkadas sakars ar Valentīnu?ibumetiins wrote: ↑06.04.2020, 18:19Es tikai tagad atradu to ne-satīrisiko Boikots FB lapu ar 17k sekotāju, tur tādas pērles var atrast![]()
Lai cik stulbs es nebūtu, bet daļa taisnības tur ir. Mēdiji to vien raksta, vairs pat nav vērts feisīti vērt vaļā
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests