Jaungada spams [msh nenodiršanas challenge]
Re: Jaungada spams [msh nenodiršanas challenge]
Nū te cilvēks(i) ir braucis ar Hyundai un Nissan juke, pat pieskāries nekad nav jaunākajiem Cayane GT vai Range Rover un gudri pļūti, tā itkā saprastu lietu.
Nabadzības tarkšķis
Visi SUV atkitumi, svāstās kā belaruss uz tīrum
Nabadzības tarkšķis
Belarus pa lauku, nu tur ir jābūt īpaši lielam bdsm fanam
-
- VW: 1.8T
- Has thanked: 49 times
- Been thanked: 196 times
"Viss ir sūds, kas nav pašam" tm
Nu ok, ja arī kautkādās noteiktās situācijās tāds suvs sasveras nedaudz vairāk kā vieglais, tas baigi traucē braukt? "Oi ne nepirksu to G05, baigais suts baigi supijas dodiet ludzu plasymasas konteineru renault clio, gazisu pikabi gravi ar vinu hurr durr".
Reāli problēmas meklēšana tur, kur tās nav.
Nu ok, ja arī kautkādās noteiktās situācijās tāds suvs sasveras nedaudz vairāk kā vieglais, tas baigi traucē braukt? "Oi ne nepirksu to G05, baigais suts baigi supijas dodiet ludzu plasymasas konteineru renault clio, gazisu pikabi gravi ar vinu hurr durr".
Reāli problēmas meklēšana tur, kur tās nav.
-
- Zem i plakan
- VW: MK4 24V 4mo & B6 V6 4mo?
- Has thanked: 102 times
- Been thanked: 357 times
Gan jau tie pseidodžipi zvalstās tikpat daudz cik Emeša golfs jo masas centra un riteņu bāzes attiecība ir līdzīga (platāks auto ar nedaudz augstāku masas centru vs golfs uz pasāc acperēm), mainās tik izmērs. Par mana Polo zvalstīšanos vs pseidodžipa gan visticamāk strīdētos tikpat dedzīgi cik Emešs.
Dusteris pat īsti nezvalstās ikdienā braucot. Nezinu gan kā pa trasi
Dusteris pat īsti nezvalstās ikdienā braucot. Nezinu gan kā pa trasi
Last edited by GatisGirdenis on 08.03.2020, 12:11, edited 1 time in total.
-
- Zem i plakan
ZB, vajag garāžu, tā gribu skrūvēt balto lamatu, bet sūda golfs maisās 
-
- Zem i plakan
Jāsāk klausīt vecmamma laikam. Jāizpārdod pa detaļām un pārējo karotēs. Nezinu ko ar to motoru beigās darīt
Es tik nesaprotu nafig es polo pat slapjā zālē/dubļos varu paskrūvēt bez problēmām, bet aiziet pie golfa uz samērā siltu garāžu nepisās
-
- Zem i plakan
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Atbrauc uz latviju un pabrauc pa mūsu ceļiem, tad sapratīsi. Var jau saprast kāpēc cilvēks, kurš dzīvo eiropas pārtikušākajā valstī, nesaprot par ko ir runa...
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
-
- Zem i plakan
Kā jau teicu - ar Dusteri (zemāk jau nu nav īsti vairs kur) izbraucu Liepāja-Varšava-Liepāja, nekas nezvalstījās. Sajūtas līdzīgas MK4 ar stock pederēm
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Nu? Mašīna iebrauc līkumā, vadītājs pagriež stūri, attiecīgs piekares vadības bloks, vadoties pēc ātruma un stūres pagriešanas leņķa un ātruma veic noteiktas darbības, padarot cietākus amartus. Abet kas notiek situācijā, kur braucot taisni sanāk braukt pa bedrēm vai risām, kas pamīšus rada vienu vai otru pusi augstāku?zipo93 wrote: ↑08.03.2020, 09:03Tos salauztos fizikas likumus derētu tev pašam pamācīties nedaudz pirms murgot kaut ko...
Piemēram auto brauc līkumā. Centrbēdzes spēks "spiež" smaguma centru uz līkuma ārmalu, kas izraisa papildus slodzi uz ārmalā esošajām atsperēm, kas liek tām saspiesties un mašīnai attiecīgi sagāzties. Tagad iedomājies - ir 21. gadsimts un atspere nav vienīgais, kas var radīt pretspēku. Tātad tā vietā lai notiktu atsperes saspiešanās zem slodzes, vajadzīgajā brīdī tiek radīts spēks, kas to kompensē un nenotiek atsperes saspiešanās. Maģija. Sadedzināt inženierus uz sārta![]()
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
-
- Zem i plakan
Ā, gribēju pasūdzēties kādi Au(t)isti ir loxi.
Trāpījās viens B8 pa ceļam - šis velkās uz 80km/h, pasēdēju kādu 1km astē, ja nu saņemās. Gāju ar veco lūzni polo garām, šis tieši tajā momentā izdomā uzspiest uz 110km/h, nu ok, pieņemami, atmetos, pabraucām 5km šis jau atka sāk uz 100km/h čunčināt un man atkal palika zb, pakāsu garām uz 135km/h un šis arī izdomāja uzspiest tos 130km/h un sēdēja astē, tā ka vējstiklu logā var redzēt, tad bišk atmetās, jo sāku braukt cauri visām peļķēm.
Nezinu ko tas autists centās pierādīt. Varbūt savai draudzenei, ka viņam ir mazs krāniņš un tāpēc jābūt baigam vecim uz ceļa
Trāpījās viens B8 pa ceļam - šis velkās uz 80km/h, pasēdēju kādu 1km astē, ja nu saņemās. Gāju ar veco lūzni polo garām, šis tieši tajā momentā izdomā uzspiest uz 110km/h, nu ok, pieņemami, atmetos, pabraucām 5km šis jau atka sāk uz 100km/h čunčināt un man atkal palika zb, pakāsu garām uz 135km/h un šis arī izdomāja uzspiest tos 130km/h un sēdēja astē, tā ka vējstiklu logā var redzēt, tad bišk atmetās, jo sāku braukt cauri visām peļķēm.
Nezinu ko tas autists centās pierādīt. Varbūt savai draudzenei, ka viņam ir mazs krāniņš un tāpēc jābūt baigam vecim uz ceļa