Par milkas somoladi atdosu 4acu resti mk2 golfa
Mk2 parbuves projekts 2 pakape tdi un 2.0i
Forum rules
Ja netiks ievēroti sludinājuma ievietošanas noteikumi, topiki tiks dzēsti bez brīdinājuma!
Lai ievietotu sludinājumu:
Ja netiks ievēroti sludinājuma ievietošanas noteikumi, topiki tiks dzēsti bez brīdinājuma!
Lai ievietotu sludinājumu:
- Nosaukumā ir jāiekļauj preces nosaukums;
- Sludinājuma tekstā - preces nosaukums;
- Preces apraksts;
- Preces cena;
- Kontaktinformācija - tel. nr. vai epasts, vai norāde sazināties caur PM;
- Ja sludinājumam tiek pievienots foto, tam ir jābūt konkrētās preces foto, nevis "līdzīgam".
- Uzņēmumi, interneta veikali un citi vairumtirdzniecības pārstāvji savu produkciiju forumā var tirgot, to iepriekš saskaņojot ar kluba vadītāju. Pieprasījumu sūtīt uz "marchs@vwgolfklubs.lv".
-
- VW: Golf 2 GTI
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 6 times
Mk2 parbuves projekts 2 pakape tdi un 2.0i
Par milkas somoladi atdosu 4acu resti mk2 golfa
Last edited by meistars10 on 28.08.2022, 00:14, edited 1 time in total.
-
- VW: mk2 1.8 20vt, A4 B7 TDI
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 10 times
Re: Mk2 parbuves projekts 2 pakape tdi
par to četracaino resti - cik tālu man būs jāved tā milkas šokolāde, jeb tas vilciens jau aizgājis?
-
- VW: Golf
- Been thanked: 1 time
Kāds spečuks nezin, kā ir, ja no 1.6 benzīna pāriet uz 2.0, būs jātaisa pārbūves projekts? Tehniskajā nav uzrādīts tilpums, bet pieļauju, ka datorā šiem parādīsies.
-
- VW: Passat VR5 Syncro
- Has thanked: 273 times
- Been thanked: 145 times
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Projektu var netaisīt, tik tad iespējas iziet apskati par visiem 100 procentiem balstīsies uz subjektīvo faktoru. Es biju pietiekami gudrs savam golfam piereģistrēt pārbūvi tad, kad vēl tā bija pirmā pakāpe [liepājas apskates punkta vecākais, kad viņam izskaidroju savu vajadzību, prasīja "kas tev ir teicis ka to ir jāreģistrē?" ] - ja man joprojām būtu 2E, tad būtu 100% iespējamība ka motoram piekasīties nevarētu - tā kā 2E man vairs nav, tad tāds apskates rūķītis, kam būtu vēlme rakties un skatīties pārbūves reģistrācijas bildes, varētu mēģināt piepisties un nāktos tādam stāstīt ka man ir 2E uzlikta cita galva [to drīkst darīt] - priekš tiem, kuriem paliek interesanti redzot motoru, bet nav vēlmes kasīties, 1984 kubi tehniskajā pasē ir pietiekams arguments - paskatās uz motoru, paskatās pasē, ierauga divus litrus, ā, tātad pārbūve ir reģistrēta, un ar to jautājums beidzas.
Pazīstamam cilvēkam, kuram otrās paaudzes quattro kupejā ir iestumts 2.2 20v turbiķis, pēdējajā apskatē vārdiski kasījās klāt par to ka nav reģistrēta pārbūve, bet izlaida.
Pazīstamam cilvēkam, kuram otrās paaudzes quattro kupejā ir iestumts 2.2 20v turbiķis, pēdējajā apskatē vārdiski kasījās klāt par to ka nav reģistrēta pārbūve, bet izlaida.
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
-
- VW: Golf 2 GTI
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 6 times
- Attachments
-
- IMG-20200220-WA0067.jpg (75.5 KiB) Viewed 4312 times
-
nu es , ja nemaldos, tad 3 cilvēkiem devu savu projektu -> pārbūve uz 1.8 20v no audi a3 + hidrosajūgs + kārba.
oriģinālā taho instrumenta un "sūknis bākā" gan nav minēts projektā saprotamu iemeslu dēļ. bet nevienam naudiņas par projektu neesmu prasījis un neprasīšu - atbalstu čaklās rokas
oriģinālā taho instrumenta un "sūknis bākā" gan nav minēts projektā saprotamu iemeslu dēļ. bet nevienam naudiņas par projektu neesmu prasījis un neprasīšu - atbalstu čaklās rokas
-
- VW: Golf/Jetta Mk2, G60
- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 15 times
Nebuutu forshi shaadas lietas vienkaarshi Hostot uz Golf Kluba servera/foruma un uztaisiit piekljuvi regjistreetajiem lietotaajiem vai kaut kaa taa?
Citaadi, ja nu kaadam vajadzees peec 5iem gadiem - saaks mekleet pa kaktiem un varbuut nemaz neatradiis.
Citaadi, ja nu kaadam vajadzees peec 5iem gadiem - saaks mekleet pa kaktiem un varbuut nemaz neatradiis.
-
esmu par tādu ideju. jo, teikšu godīgi, pēc tā kas CSDD paraugos rakstīts, grūti izspriest kas jāraksta, kur jāraksta un vai vispār jāraksta.
p.s. ja viss sanāks raiti, tad uz vasaras vidu ļoti ceru, ka varēšu dalīties arī ar 140kw 1.8t mk2 ar dīzeļkārbu un DBW
p.s. ja viss sanāks raiti, tad uz vasaras vidu ļoti ceru, ka varēšu dalīties arī ar 140kw 1.8t mk2 ar dīzeļkārbu un DBW