Dāvis policijai: "bļ..bij tāds pisaks, ka atstarotāj aizlidoj pa gais, staigāj, meklēj, bet neatrad!" #ravd
Jaungada spams [msh nenodiršanas challenge]
-
- VW: golf mk2
- Has thanked: 187 times
- Been thanked: 41 times
Re: Jaungada spams [msh nenodiršanas challenge]
-
- VW: Gaiši brūns Golfs
- Has thanked: 223 times
- Been thanked: 46 times
Man dzeks, kas taisīja tehnisko teica, ka lai uz tehnisko uzlīmē un izbraucot ārā norauj nost 
-
- VW: Passat VR5 Syncro
- Has thanked: 273 times
- Been thanked: 145 times
Nu hvz... Tur viss izskatās mega slikti... It īpaši cena par tādu rūsas un špakteles kluciarniks8 wrote: ↑11.02.2020, 14:59Scirocco valveris![]()
https://m.en.autogidas.lt/skelbimas/nuo ... 0=#photo-1
-
- Been thanked: 5 times
FOUND IT!
https://www.ss.com/msg/lv/transport/car ... dlpcc.html
Last edited by krabiz on 11.02.2020, 17:18, edited 1 time in total.
-
- VW: mk2 Jetta 16V, mk2 jetta GT
- Has thanked: 178 times
- Been thanked: 446 times
-
- VW: golf Mk3
- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 6 times
cik tad pirms tam bija ? Salons nozagts ?krabiz wrote: ↑11.02.2020, 16:59FOUND IT!Pirmo reizi redzu, kad kāds mēģina uzvārīties tālākpārdodot trešo golfu
![]()
https://www.ss.com/msg/lv/transport/car ... dlpcc.html
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Man patīk tajā sludeklī vārdu savienojums "latviška registracija"
Labi nav, bet parets izejmateriāls kaut kam - vēlīns eksemplārs, valveris, un tā kā valveris, tad tam pat ir pusrāmis. Cena gan neforša; tur laikam līdzīgs stāsts kā ar šitento mk3
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
Ja tas ir stock, tad roltons prieks 16V
Nabadzības tarkšķis
-
- Been thanked: 5 times
750 bija, salonu laikam nemāk nobildēt, screens likts no vecā sludinājuma
@Nordik - neskauž, būtu labāk ticis kādam, kas reali novērtē, nevis naglaja varka suki ganci
Kādam kas novērtē xD
Latvijā ir bomzi un kapeikpiseeji ka vienkāršāk mašīnu ir atdot perekupam nekā pašam cakareties ar kredītiestādēm un safist savu laiku jo pircējs ir tāds neveiksminieks, ka viņam pat nedod līzingu. Es no pieredzes. Ja nav uz rokas naļiks tad izbraukt arī vairs nedodu.
Latvijā ir bomzi un kapeikpiseeji ka vienkāršāk mašīnu ir atdot perekupam nekā pašam cakareties ar kredītiestādēm un safist savu laiku jo pircējs ir tāds neveiksminieks, ka viņam pat nedod līzingu. Es no pieredzes. Ja nav uz rokas naļiks tad izbraukt arī vairs nedodu.
-
- Zem i plakan
- VW: MK4 24V 4mo & B6 V6 4mo?
- Has thanked: 102 times
- Been thanked: 357 times
Karoč sapratu, ka semsong budžetnieki ir kopumā atejas (atskaitot ekrānu). Paņēmu A51 (iepist kapeiku versija no a71), jo draudzene savam ekrānu sašķaidīja un domāju, ka palietošu, ja patiks, atdošu esošo, ja nē - a51. Bleķi uz papīra sakarīgi, piesaistīja platleņķa kamera pamatā. Tagad pus vakaru nospaidīju un appisiens tajā, ka no kameras "pro" sekcijas praktiski nekā nav, ne manual focus, ne shutter speed, tikai ISO līdz 800 (reāli maz, bet tāpat parasti lieku mazāko iso ar ilgu shutter), karoč hujņa pilnīgākā. Bildes nāk ārā mega saspiesti 12mp jēpegi, bez raw iespējas (no 48mp uz papīra, pieņemu, ka tur tas sony chips ar to četru pikseļu kombinējošo ateju).
Ekrāns gan tīri norm
Tā kā nevaru izlemt. Paturēt trubu ar dafigā™ labāku ekrānu un platleņķa kameru (kā arī macro priekš krāniņbildēm) vai turpināt ar esošo, kuram vismaz zem pro funkcijām ir viss, kas vajadzīgs un bleķi dafigā™ labāki.
Ekrāns gan tīri norm
Tā kā nevaru izlemt. Paturēt trubu ar dafigā™ labāku ekrānu un platleņķa kameru (kā arī macro priekš krāniņbildēm) vai turpināt ar esošo, kuram vismaz zem pro funkcijām ir viss, kas vajadzīgs un bleķi dafigā™ labāki.
Last edited by GatisGirdenis on 11.02.2020, 20:41, edited 1 time in total.